Incaltaminte pentru picioare artritice - de unde?

Incaltaminte pentru picioare artritice - de unde? | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Caut pentru mama, in Bucuresti, daca aveti idee. Un magazin cu incaltaminte (sandale in special) pentru degete deformate de artrita si bataturi. Are nevoie de incaltari mai late si confortabile, cu loc de tinut hmmm.... degete incalecate si cu bataturi.

Imi puteti recomanda?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ML

Caut pentru mama, in Bucuresti, daca aveti idee. Un magazin cu incaltaminte (sandale in special) pentru degete deformate de artrita si bataturi. Are nevoie de incaltari mai late si confortabile, cu loc de tinut hmmm.... degete incalecate si cu bataturi.

Imi puteti recomanda?

www.flickr.com/photos/69265867@N06/sets/72157628040874089/" target="_blank">Copilaria, o data-n viata... (foto)

www.flickr.com/photos/69265867@N06/sets/72157628085332016/" target="_blank"> Un fluture (de noapte) pe zi si alte (tot foto)

eu am gasit ceva asemanator cu ce cauti tu, in ploiesti, intr-o farmacie care comercializeaza tehnica medicala, ca sa zic asa. ca medicamente nu am vazut pe-acolo. ei bine, printre carje, bastoane, genunchiere, samd., am gasit gama de incaltaminte medicinala, atat de la dr. scholl, cat si de la o marca al carei nume imi scapa acum, cred ca e o firma din spania (?). incaltamintea respectiva (sandale si papuci) este din piele, cu interior de piele, cu barete reglabile (sistem prindere cu arici sau catarame) si nu arata deloc rau sau batranicios, ca sa zic asa. talpa este ortopedica, foarte comoda, cu insertii moi in zona calcaiului, cu intaritura la scobitura talpii.
perechea costa intre 100 si 200 lei.
mai exista in leonardo si la selgros gama de incaltaminte "pentru medici" (eu asa ii spun): fel de fel de modele de saboti, sandale si papuci (atat pentru barbati, cat si pentru femei), din piele, cu interior de piele, cu talpa comoda, anumite modele au barete reglabile sau insertii elastice, e genul de incaltaminte pe care am vazut ca-l folosesc medicii, asistentele, samd. si sunt mai ieftine in leonardo/selgros fata de farmacia cu tehnica medicala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc mult, Corina, ii voi spune, parca imi povestea si ea ceva despre Leonardo.
Degetele contorsionate si strambate de boala o deranjeaza la orice sanda normala pentru ca baretele o apasa tocmai peste ele. Am sa-i mentionez si Schollul.

Stie cineva in Bucuresti unde gaseste incaltaminte Dr. Scholl?

Mergi la inceput