Hai Cami! Bv Zizou,IIuli,Miha,Cristina,Lorena!(56)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Of, fetelor, ce va invidiez cand va aud ca alaptati. Mie abia daca imi curg cateva picaturi, bb e foarte lenes si se enerveaza rau de tot cand il pun la san. Cu pmpa am incercat un pic, dar nu am scos mai mult de 5 ml. Poate fac eu ceva gresit, dar nu stiu ce. Eu am o pompa manuala PAvent, oare sa imi iua una electrica? As vrea tare mult sa manance bebe de la mine, dar nu reusim deloc

Ioana si celelalte fete care mi-at raspuns ca bebeii au fost vaccinati BGC la polizu sau in alte maternitati, aveti idee cu ce vaccin au fost intepati? Din cate stiam eu, vaccinul din danemarca cu care se fac vaccinarile de un an este blocat din cauza a nu stiu ce scandal si nu este altul disponibil. Daca as sti ca e un alt lot sau ca e ok, as merge si eu acolo sa il fac. La fel, fetele care ati nascut la medlife - Aruba, Roxypuy- v-au facut vaccinul? Stiti cu ce vaccin? Mie dr de la sanador mi-a zis ca ei nu au mai primit vaccin de o luna si ca toti copiii pleaca de acolo nevaccinati. Ma intreb cum o fi mai bine.

Eu sunt fffff stresata ca nu e vaccinat copilul, nici macar nu l-am scos o data din casa desi suntem acasa de luni. Vrem sa aducem saptamana asta vaccin din bulgaria, dar mi-e fff frica, daca nu e ok pastrat etc. Spunea cineva, parca Ali, ca a adus di bulgaria in urma cu doi ani. Mi poti spune te rog unde i-ati administrat injectia? Acasa sau la spital?

A, si mai am o intrebare: voi plangeti? Eu plang jumatate de zi pe putin, mi fac tot felul de griji, mi se pare ba ca isi tine capul nustiucum, ba ieri i-a iesit o basicuta pe penisut si m-am speriat rau, de doua zile are si colici si nu stim ce sa ii mai facem, eu nu suport sa il vad ca plange, m se rupe inima cu totul.

Gata, am terminat cu problemele mele cat o zi de post.

Felicit noile mamici si mult curaj celor care au mai ramas

39+ Mihai
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Pt bubite eu o tamponez cu ceai de galbenele si pelin si ii trec - si al meu are la fel

Pt sughit eu ii dau putina apa plata in lingurita sterilizata , puteti incerca cu o pic. de zeamA de lamaie
Am luat 2 lingurite din acelea primii pasi din silicon care sunt inguste si adanci, f potrivite pt bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Mai intru si eu o data sa va salut din postura de graviduta. Viairo, vad ca nastem in aceeasi zi. Bafta multa si recuperare rapida. La fel si pentru Bumbita, sa vina piersicuta cand e cel mai bine. Alte burtici nu cred ca au mai ramas.
Felicitari Cami si bine ai venit Matilda Adela (f frumos nume).
Maine dimineata ma internez si daca totul e ok ma externez peste 7 zile (asa e politica spitalului aici). Multumesc de incurajari. Sper sa fie totul in regula, oricum eu abia astept sa scap de burtica si sa vad bebele afara.
Va pup.

35+

Mergi la inceput

Azi implinim o lunita si va servim cu tort de inghetata!
Pe 25 aug ne crestinam si noi asa ca suntem in toiul pregatirilor
Chiar asa Fleur ai o vb buna pt fiecare
Ieri am facut aerosoli pe malul marii,
Azi avem ceva bolnaviori acasa, deh, una rece alta calda

Pt intalnire haideti in prima sapt din sept pana incepe scoala

Cu vaccinul nu stiu, eu as vb cu dr pediatru

Cu alaptatul+ mereu la cerere, niciodata dupa program, nu m-am gandit niciodata cat mananca, subscriu la ce a zis Biribu

Iritatie nu avem , zilnic o las in poponeata goala pt bai de aer si e ok
Seara masaj si baita si doarme f bine
Program nu are inca

Pup y all

Mergi la inceput

of mai porumbita nu e dureros de loc, mergi cu incredere, cu cat mai rpd cu atat mai bine, o sa iti creasca calitatea vietii dupa

Mergi la inceput

ALi daca dai back cand ct. ca nu esti logata iti apare din nou mesajul, te loghezi si gata

Porumbita as vrea sa vad si eu o poza cum alaptezi in sling, eu am wrap dar nu m-am invrednicit sa ma uit pe net sa vad cum sa alaptez in el.Sling nu am
Cine a luat wrap de la fleur din china aveti si carte cu instructiuni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Iuli: in Medlife din ce stiu de la pediatra se merge exclusiv pe vaccinuri Glaxo, mai scumpe ca cele romanesti. Ma uit acum in carnetul de vaccinari, in maternitate i s-a facut Anti Hep B si Anti Tuberculoza , scrie doar seria vaccinurilor, nu si marca. Merita sa suni la ei sa intrebi, sigur sigur au in stoc. Nu exista sa iasa copil nevaccinat din maternitatea aia.
Despre laptic ce pot sa zic, incearca in continuare, stimulare cu ceaiuri si masaj...si eu in primele zile scoteam 4 ml!!! Cu pompa manuala nu stiu ce sa zic ca nu am testat, dar la cate zeci de ori m-am pompat eu, daca foloseam manuala cred ca faceam scurta la mana. Eu una sunt fff multumita de pompa elecrtica Medela Swing pe care am luat-o de la targ. As recomanda-o oricui, e printre cele mai bune achizitii pe care le-am facut.

Noi evoluam bine, dar ma ingrijoreaza ca a inceput sa aiba un mic reflux, o gasesc noaptea cu laptic regurgitat, ori la gurita ori pe perna, nu e cantitate mare, dar se intampla tot mai des in ultimele 3 zile, de la ce o fi oare?
A inceput sa suga mult mai eficient, nu mai dureaza o ora pt o masa, acum suge 20 min la un singur san si adoarme multumita, nu mai plange de foame dupa. Oare e ok de la 4 saptamani sa ii dau doar cate un san / masa? Inainte statea cate 30 min la fiecare.
Doarme si cate 5 ore legate noaptea, ceea ce imi da si mie timp de odihna, apoi ii dau un biberon de LM si o pun in patut si mai doarme 3h. In schimb dupa amiaza nu vrea sa doarma deloc, dupa ora 16 si pana la baita de la 20 plange aproape intr-una, are gaze si crampe. Ziua pana in 16 si noaptea dupa baie e super calma. Eu nu mai inteleg nimic.... are sau nu colici? Are doar dupa amiaza?
Eu ii dau Espumisan in timpul zilei inainte de masa, iar seara si noaptea Colief. Merge mai bine decat cu Infacol sau Gripe water ce foloseam inainte. O sa incerc totusi dupa amiaza si cateva lingurite de ceai de chimen si anason, poate asa se mai calmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

CAPITOLUL 57

Mergi la inceput

Aruba, nu mai procesa atata, totul trece, e doar o etapa...
La varsta asta e bine sa nu stea mai mult de 2 ore, 2,5 treaza, pe urma e prea obosita sa adoarma
Pe urma conteaza materialul genetic, uite la mine cel mare nu a adormit singur pana la 6 ani, cel mijliciu singur de cand il stiu
e ok un singur san de ce nu
A mea daca papa un san mai mult de o ora doua nu doarme, uneori sta10 min. Alteori 30,

Mergi la inceput