INSEMINARE 92

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Danktza, eu zic ca depinde f mult de varsta. Dr meu mi-a zis ca se ramane f greu cu un amh mic, tocmai pt ca nu nr foliculilor este in discutie, ci calitatea lor.
Daca as fi in locul ei, (al meu era inainte de IA-uri 0.70) as face 2 inseminari, maxim, ca sa nu isi distruga prea tare AMH-ul si apoi as incerca FIV.
Dar natural, cred ca tine de domeniul minunilor, care nu prea se intampla des.

Cum e burtica, se cunoate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Dankutza, la medicul Surcel (vb de cel specializat pe infertilitate) dar nu stiu daca-i relevant ca eu sunt din Cluj

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Multumesc fetelor pt raspuns. Eu cred ca i se va intampla o minune si ei si voua. Minuni exista!

Desi am 15 saptamani si 3 zile, nu se vede ... pt ca sunt grasa. Nu are cum sa se vada bebe printre sunci. Nici cand stau in pat, pe spate, nu se vede vreun guguloi sub buric. in schimb am inceput sa-l simt. Numai in acelasi loc, in stanga buricului, jos langa dunga chilotului, simt cate un piciorus din cand in cand. Oricum, daca are 130-150g. L-am simtit f devreme, avand in vedere cat e de mic.

15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Dankutza, asta cu cunosc si eu... mi s-a intamplat sa mi se ofere loc in autobuz, de insarcinata ce eram . Cred ca asta e unul din regretele pe care le-as avea daca as fi insarcinata, ca nu o sa am o burta ca pe copertile revistelor.
Eh, asta conteaza mai putin, cel mai important e sa fie un frumos si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Hey ,buna dragelor

Ce de vesti pe aici...am citit repede din urma sa nu pierd nimic .Ce sa spun Maria,m-am bucurat pentru tine ca ai reusit repede,iar acum m-am intristat cand am aflat vestea .Vei vedea ca visul ti se va indeplini pana la urma mult mai devreme decat te-ai astepta .Eu zic ca tu nu ai asa probleme serioase,ci e doar o cheatiune de timp pana vei deveni mamica.Iti tin pumnii in acest sens.

Dankutza ,va faceti mari,nu gluma ...chiar daca nu se cunoaste burtica,fericirea e undeva in suflet .

Aruam ,tu ce mai faci,draguta ??? Cum esti cu sarcina ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

LittleAngel,Dr Moisa ,e doctora mea de vreo 2 ani si chiar daca uneori o sa ti se para mai "rigida",sa stii ca e in functie de starea ei generala ,in rest e super ok . Multa bafta !!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Buna fetelor, am fost si eu in sfarsit la Moisa, cm ziua 8, ma mai vad cu ea sambata la eco si daca e ceva vom face IA posibil saptamana viitoare. Va tin la curent...
Mi-a placut de ea, mi-a spus ca am sanse si sper sa aiba gura aurita! Ca noi vroiam sa fie ultima incercare, apoi sa renuntam (asa am hotarat cu sotul, dar Moisa parca m-a face sa mai incerc, mi-a dat sperante)
Mi-a spus ca a avut reusite si cu foliculi pe ovarul cu trompa infundata, a aspirat cealalta ovulul. Si cand ma gandesc ca in ianuarie alta dr mi-a anulat IA, ca aveam folicul pe ovarul cu trompa infundata, pe cine sa mai cred?

Consultatia de sterilitate + eco = 200 ron
eco sambata 60 ron
Ia = 500 ron, (sper sa prind la pretul asta!) Merci Litle Angel pt informatie si poate ne vedem pe la dna dr., inclusv cu Crisstal

Inimioara azi tb sa testezi, iti pumnii si te astept cu vesti bune, Doamne ajuta!

Dankutza, felicitari pt putzika! si sper sa ramana asa, sa ai pereche. Bafta la analize!
Ref la prietena ta, am auzit de reusite fiv cu AMH 0,2 la Timisoara, clinica este inclusa si in subprogram!

Dana r, cu cine ai facut cele 2 IA? Iti doresc sa ai outze multe si de calitate si binenteles sa se lase cu II liniute

Alina, felicitari pentru gemenasi, sarcina usoara si bebei sanatosi si la termen!
Sensibila, Andra

http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LittleAngel spune:

Crisstal sa stii ca m-am speriat cand asteptam acolo pe hol a tipat un pic la babuta aia de secretara/asistenta,si ma luase tremuratu.Dar a fost tare ok dupa ce am intrat.
Ela_Ella,a zis ca in curand va face 600,asa ca sa va grabiti.Eu nu stiu daca va prind pe acolo ca la mine dureaza,am fff multe analize de facut,si uite astept CM sa le fac in ziua 2 sau 3 si uite ca nu mai vine in puii mei!!!
Nu sant gravida,ca nu am facut sex de .....ani asa ca,e de la stress.
Am tot auzit povesti cu fete care au ramas din prima IAD,si sper din tot sufletul sa fie si la mine la fel,dar e o loterie.
Eu,spre deosebire de alte fete nu am probleme de sanatate,de feritilate,sant ok,dar tot am sanse 15%.
In fine,care din voi ati facut analiza aia cu trompele> sa vedeti daca sant infundate sau nu?Am auzit ca e super naspa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Crisstal tu ce mai faci? Scrie-ne si despre tine.

Ella ma bucur tare ca iti place de dr. Si eu am placut-o pe Cezara din prima si mi-a spus ca sigur o sa ma ajute sa fac un bebe. Sa ai incredere in ea ca sigur te va ajuta. Bafta la IA!
Nu am auzit niciodata pana acum ca ovulul de pe un ovar cu o trompa infundata poate fi aspirat de cealalta trompa. Mi se pare wow!

Littleangel eu zic ca ai sanse mai mari. Gandeste-te ca tu nu depinzi de o spermograma care poate fi prosta sau buna. Sigur donatorul nu are probleme cu spermogeneza. Pai una e cand pui ca la chiori cateva milioane si alte e cand pui cateva milioane bune.
Eu am facut analiza aceea de 2 ori. Se numeste hiestrosalpingografie HSG. E naspa daca ti-o face un animal de dr. Prima data am facut-o cu o doctorita. AM crezut ca ma omoara pe masa. M-a durut in ultimul hal. Asa o mana grea, cred ca nu mai are alt dr. In fine. A doua am facut-o in inauarie anul acesta la Regina Maria cu dr Chadi Muhelidi (nu stiu daca am scris corect numele )
Ti-l recomand din suflet. Eu sunt o mare cacacioasa de durere. Cred ca aveam tensiunea cat 20 de frica. Pe o scara de 1 la 10, la prima HSG m-a durut de 10, la a doua cu Chadi, m-a durut de 2-3. M-a durut mai mult fixarea speculumului inauntri si faptul ca el a dezinfectat colul. Aia chiar ca nu mi-a placut. A fasit cu un tub inauntru (nu stiu ce) si apoi a luat cateva fese sterile pe care le-a fixat intr-o pensa si a sters bine colul, a zis ca trebuie sa dezinfecteze bine. M-a usturat un pic, pt ca fasa aia sterila, cam zgarie un pic.
In fine, cand a injectat serul, durerea a fost comparabila cu atunci cand vine ciclul. Adica niste dureri destul de mici. Nu dureaza mult si iti spune Chadi direct daca trompele sunt bune sau nu. Mie mi-a spus ca sigur raman gravida cu trompele astea. Dupa ce te imbraci, astepti o jumatate de ora sa intrepreteze rezultatele radiologul si sa-ti dea filmele.
Asa ca daca vrei sa te duci, dute la Chadi.

15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LittleAngel spune:

Dankutza ce bine de tine ca ai bb in burtica
Nu stiu daca o sa fac HSG,sincer nu-mi doresc.

Mergi la inceput