INSEMINARE 92
Raspunsuri - Pagina 24
sper spune:
Crisia eu stiu sa fac cap nou dar imi tb parola contului.
Eu numai pregnyl am facut pana acum , la ultima tentativa de FIV mi s-au spart foliculii inainte de punctie si voiam sa incerc cu ovitrelle la o viitoare inseminare.
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sper Asa stiam si eu ca e regula pt ca tb sa fie pe trompe in asteptarea ovocitului, doar la FIV se face punctia la 36 ore de la pregnyl. Ovitrelle e mai slab? |
Asa zice si Cezara, ca sa astept ovulul si nu invers.
Ovitrelle este de 6500ui, Pregnyl si Brevactid sunt de 5000ui.
Mie, la ultima IA, mi-a recomandat, Ovitrelle, adica 6500Ui, dar am facut Pregnyl din 2 filoe ca sa fac 6500ui.
Cezara spune ca Ovitrelle e mai bun.
cu 18+ ... si am inceput luna a-V-a
dankutza spune:
Anioana nu mai lua Gonal din Sensiblu pt ca e diferenta destul de mare de pret. Dute la farmaciatei.ro, este in cartierul Tei (lacul Tei). Acolo este cel mai ieftin din Bucuresti.
https://comenzi.farmaciatei.ro/advanced_search_result.html?search_in_description=0&keywords=gonal
dankutza spune:
citat din mesajul lui crisia_buc La mine este prima IA (si probabil ultima), cred ca este mai important "materialul" ...la 35 ani nu mai sunt chiar tanara |
Eu ti-as dori sa fie prima si ultima IA pentru ca o sa fie cu reusita.
Eu am ramas gravi la 35 ani si 5 luni. Nu mai zice ca esti batrana. Sunt atatea femei care fac copii la 40+.
dana_r spune:
buna seara , fetelor!
hop si eu dupa cateva zile :)
am stat putin pe tusa ca am avut marti o usoara scurgere maroniu deschis, dar m-au linistit de la clinica - deficit de progesteron asa ca am marit doza, a doua zi deja a fost ok sper sa nu mai trec prin stresuri de-astea
apropo de asteptatul pe la usi, asa era la ginecologul la care mergeam eu inainte - stateam si cate 2 ore sa astept. Aici, te ia in maxim 10 minute de cand ai ajuns, si la toate analizele iti dau rezultatul in maxim o ora, fara taxa de urgenta.
A, eu am folosit Gonal de 900 si unul de 300, mai am ace daca vreti, eu sunt in Tg Mures, spuneti-mi cum si va trimit. :) si mai am vreo 112,5 cred UI de Gonal, penul a fost inceput in jur de 22 august, si l-am tinut in frigider. nu stiu cat e valabil. am si uitat ca il am, acum mi-am adus aminte ca am vazut discutia.
gabyv rabd pana in 1 oct sa vad si eu la eco abia astept!!
va pup
IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, FIV august 2012 - Cu ajutorul bunului Dumnezeu 5+
crisia_buc spune:
Buna dimineata!
citat din mesajul lui sper Crisia eu stiu sa fac cap nou dar imi tb parola contului. Fata plina de speranta |
Sper nu am parola.
citat din mesajul lui dankutza Eu ti-as dori sa fie prima si ultima IA pentru ca o sa fie cu reusita. |
Am senzatia ca este ceva ce nu o sa pot avea niciodata. Nu fac altceva decat sa pierd timpul...nici nu stiu cum au trecut 5 ani...
Dana felicitari pentru reusita!
Gonal este valabil 28 de zile de la prima utilizare - asa scrie pe pen-ul meu.
Va doresc o zi usoara!
lady_c spune:
Buna fetelor. Va rog sa ma primiti si pe mine printre voi Sunt la prima inseminare si am mari emotii - sa dea DD sa fie si ultima. Sunt un pic in ceata dupa ce v-am citit. Mie Cezara mi-a recomandat sa fac Ovitrelle sambata seara si luni e programata inseminarea, deci sunt peste 36 de ore. Eu zic ca nu am inteles gresit, nu ma joc cu chestiile astea. Pe rezultatul consultatiei nu precizeaza cand sa fac injectia.
crisia_buc spune:
citat din mesajul lui lady_c Buna fetelor. Va rog sa ma primiti si pe mine printre voi Sunt la prima inseminare si am mari emotii - sa dea DD sa fie si ultima. Sunt un pic in ceata dupa ce v-am citit. Mie Cezara mi-a recomandat sa fac Ovitrelle sambata seara si luni e programata inseminarea, deci sunt peste 36 de ore. Eu zic ca nu am inteles gresit, nu ma joc cu chestiile astea. Pe rezultatul consultatiei nu precizeaza cand sa fac injectia. |
Lady bine ai venit!
Este des intalnita practica de a face IA la 36 de ore de la declansare.
Fiecare pacienta este unica, protocolul este "personalizat" in functie de anamneza fiecareia dintre noi. Eu zis ca ar trebui sa ai incredere in Cezara, sa nu te panichezi degeaba si peste 14 zile sa ai un rezultat cu II.
Bafta
gabyv spune:
Buna
Mult succes fetelor care sunt acum la inseminari!
Asteptam sa avem rezultatul monitorizarilor, nr foliculilor, etc.
Ah si incercati sa fiti zen, conteaza f mult pt IA.
dankutza spune:
citat din mesajul lui crisia_buc Am senzatia ca este ceva ce nu o sa pot avea niciodata. Nu fac altceva decat sa pierd timpul...nici nu stiu cum au trecut 5 ani... |
Asa gandeam si eu. Unii oameni nu merita copii si eu sunt unul din ei. Am trecut prin toate starile posibile din cauza nenorocitei asteia de infertilitate. Si uite ca nu am avut dreptate. Asa o sa fie si la tine. O sa vina bebe.
citat din mesajul lui crisia_buc Gonal este valabil 28 de zile de la prima utilizare - asa scrie pe pen-ul meu. |
Asa stiam si eu.