INSEMINARE 92
Raspunsuri - Pagina 18
dana_r spune:
buna dimineata, fetelor!
cum suinteti?
eu astept beta de luni dimineata, sa vad cum e. Bineinteles ca nu am rezistat si mi-am facut un test joi dupa masa si era vag pozitiv, a doua liniuta nu se vedea asa de bine... asa ca vineri dim am mai facut unul, si a fost clar pozitiv
acum asteept sa vad luni si valoarea de la beta si sa ma intalnesc cu dr sa vad daca e totul ok!
incerc sa nu ma bucur prea tare pana luni, dar e tare greu sa fac asta
va pup, fetelor si va tin la curent si sa vedem toate dublu!
IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, FIV august 2012 - speram la doua liniute
cu ajutorul lui Doamne-Doamne, o sa avem si noi un bebe!
waiting
Andra_C spune:
Danaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, e clar! Pai ciclu nu, teste pozitive da! Felicitari draga mea! Acum sa vedem cati or fi
--------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana (31.03.2010) si de Robin (25.05.2012)
dankutza spune:
Felicitari, Dana!!!!!!
Pentru ca s-a pozitivat asa de repede, eu zic ca si beta e destul de mare deja. Cred ca sunt 2 puiuti prinsi acolo.
... saptamana 19
... si am inceput luna a-V-a
Alice12 spune:
Felicitari Dana! Daca a doua linie e inchisa la culoare, sigur e bebe.
Eu am facut un test ieri de dimineata, 13 zile dupa inseminare, 14 zile dupa injectia cu HCG si a iesit slab pozitiv. Oare este injectia aia inca in corpul meu? A fost de 10 000 de unitati. Ce e ciudat este ca sanii sunt aproape normali, singurele lucruri diferite sunt constipatia si oboseala.
Oare chiar o fi sarcina? A mai fost cineva insarcinata fara dureri de sani? Mie nu mi s-a intamplat niciodata...
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice12 Felicitari Dana! Daca a doua linie e inchisa la culoare, sigur e bebe. Eu am facut un test ieri de dimineata, 13 zile dupa inseminare, 14 zile dupa injectia cu HCG si a iesit slab pozitiv. Oare este injectia aia inca in corpul meu? A fost de 10 000 de unitati. Ce e ciudat este ca sanii sunt aproape normali, singurele lucruri diferite sunt constipatia si oboseala. Oare chiar o fi sarcina? A mai fost cineva insarcinata fara dureri de sani? Mie nu mi s-a intamplat niciodata... |
Da pui, eu am fost asa! :)
Cica injectia cu HCG de 10000 iese in 10 zile din organism, cate o mie de unitati pe zi, dar acum depinde de la organism la organism. Doamne cat de frumos ar fi daca ai fi si tu cu un sufletel in burtica!
Eu cred ca esti Nu mai faci unul si azi? Sau maine dimineata? Ca daca si maine iese pozitiv e clar!
--------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana (31.03.2010) si de Robin (25.05.2012)
dana_r spune:
multumesc de incurajari, fetelor! Dankutza, asa ma gandesc si eu, ca poate sunt doi (sau trei, ca embriologul parea tare speriat ca s-ar putea sa se prinda toti trei, tot mi-a repetat ca pe ei sa nu-i injur daca se prind toti trei cati or fi, numai sanatosi sa fie
acum stau ca pe ace pana luni, si nu i-am zis decat sotului si prietenei mele de la lab, pe care am rugat-o sa vina luni dimineata mai repede la lucru sa-mi ia sange, ca sa ajung si eu la lucru. Si voua, bineinteles! Sper sa fie cu noroc!
Alice, cred si eu ca ti-a iesit din sange deja. Tin pumnii sa fie bebe. Cand mergi la Beta?
Cu durerile de sani nu stiu ce sa zic, eu abia pot sa stau in pat de ei, ce rau ma dor. Dar vezi ca am mai citit pe forum de fete care nu aveau dureri de sani si totusi erau gravidutze :)
Va pupacesc!
IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, FIV august 2012 - speram la doua liniute
waiting
dana_r spune:
Alice nu te-a chemat la 14 zile dupa IA la beta? Pe mine asa m-a chemat la ambele IA, dar nu am reusit sa merg la nici una ca mi-au venit francezii mai repede. Daca testele sunt pozitive si maine, mergi la un beta sa stii sigur!
waiting
Alice12 spune:
Multumesc fetelor. Ar fi frumos sa fie sarcina. Am fost afara sa mai cumpar un test si il fac maine dimineata. La beta ar trebui sa merg luni, astazi ar fi doua saptamani de la inseminare.
Alice12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andra_C Da pui, eu am fost asa! :) Cica injectia cu HCG de 10000 iese in 10 zile din organism, cate o mie de unitati pe zi, dar acum depinde de la organism la organism. Doamne cat de frumos ar fi daca ai fi si tu cu un sufletel in burtica! |
Multam Andra!
Am avut o prietena care si-a facut injectia asta acum cateva luni si la 13 zile dupa injectie testul de sarcina a iesit super super slab pozitiv. De fapt se vedea o umbra firava rau de tot numai dupa cateva ore de la test. M-a sunat sa ma duc sa-l vad, ne-am uitat lung la testul ala cateva ore si am decis ca era super slab pozitiv. A doua zi, 14 zile dupa injectie, era clar negativ.