nu vrea la baita.cum sa-l conving?HELP

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Citat:
De cand ma gandesc la cozorocul ala!!! Dar habar n-am pe unde sa-l caut, la o privire mai superficiala prin magazine n-am vazut,

L-am vazut in Cora Pantelimon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si noi am trecut prin etapa asta. E adevarat ca era mai mic, avea 1 an jumate si salvarea noastra a fost spuma de baie. Am umplut cada cu apa, am pus multa, multa spuma si i-a placut. Ce am mai vazut in magazine si s-ar putea sa i se para interesant sunt niste acuarele care se pun in apa, la baie si ii schimba culoarea.
Merita sa incerci,

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ch_dana

Citat:
De cand ma gandesc la cozorocul ala!!! Dar habar n-am pe unde sa-l caut, la o privire mai superficiala prin magazine n-am vazut,

L-am vazut in Cora Pantelimon.

Dana & Amelia (21.06.2011)

Merci...io-s din BM. Da' o Cora avem si aici: la ce raion sa caut? N-am idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Cred ca-i o etapa musai de bifat la toti copiii, si noi am trecut prin asta. Cozorocul n-a fost eficient, tot trebuia dat jos ca sa o spal in zona urechilor. Ilinca, eu am luat de la Chicco, dar gasisem un link cum sa-ti faci singura, daca te intereseaza il caut.
Mai imi spusese cineva de o cana smechera de Mothercare, cana are partea din fata din plastic moale si se muleaza pe capul copilului, astfel incat, lipita de zona frontala sau parietala a capului nu-i vine apa in ochi, se duce toata la spate. Smechera si f scumpa in Ro, imi amintesc ca era.
La noi a trecut cand am convins-o sa aiba incredere in mine si sa se uite in sus. Se uita la luminita de la boiler, tinand capul pe spate o puteam spala fara sa-i vna vreo picatura de apa in ochi. Puteti lipi un colant, ceva, pe tavan ca sa-l ajutati sa se focuseze, spuneti repede o poveste, vorbiti-i tot timpul si poate e cu succes.

Offf, si pe dinti o spalam cu o marioneta, domnul clovn, ce vremuri, cand ma gandesc ca se intorc cat de curan cu fratele mai mic. Brrr!

blog

casa, dulce casa

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Aoleu, m-ai omorat, deci io nu stiu sa manufacturez nimic, am 2 maini stangi (desi am aflat de curand ca s-ar putea numi "sindromul neputintei invatate:))), imagineaza-ti ca n-am stiut sa folosesc o punga de-aia de gheatza, cand s-a lovit fata la cap, ma uitam la pungi, ma uitam la desenul cu instructiuni si nu-mi iesea nicicum "schema"
Cum adica o cana care se trage pe cap?!
Aia cu pus ceva in tavan e buna ideea, cred c-o sa-i lipesc un "osodedii"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Citat:
Merci...io-s din BM. Da' o Cora avem si aici: la ce raion sa caut? N-am idee

La raionul de bebe, unde se gasesc fel de fel de aparate - nebulizatoare, cantare, lampi de veghe, in general chestii tziplate.

Eu nu am luat si acum imi pare rau, astia in Bucuresti au invartit magazinul de nu mai gasesti nimic in el.

Bafta !

Later edit : Adra, cu ala pot eventual uda florile, nu-mi dau seama cum l-as putea folosi pe capul copilului.

Later later edit: gata, noroc cu cel mai nasol review, ca mi-am dat seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Da-i un search pe google "Protectie pentru ochi si urechi Hippo - Ok Baby".
O sa-l gasesti la magazinele online daca nu-l prinzi in Cora de la voi. Poti incerca si in farmacii.
Si noi am avut o etapa de urlete, a trecut pna sa apucam sa cumparam protectia...Are inca o problema cu apa pe fata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza26 spune:

of,va multumesc pt sfaturi,o sa caut si eu acea protectie pt fata,sper sa fie prin pitesti asa ceva.am reusit aseara sa-l spal pe cap dar cu plansete,cu urlete.o sa incerc tot ce se poate si nu am incercat pana acum
o zi frumasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Dar de la ce crezi ca i s-a facut frica ? Ca daca ai o cauza, poate reusesti sa o elimini. De genul - ii e frica de spuma ca ustura, iei sampon fara lacrimi, intri cu el in baie si va mozoliti amandoi cu spuma pe fata pe post de oameni de zapada; daca ii e frica de alunecus, cumperi covorash de alunecat, daca ii e teama de apa multa in cada ... spala-l pe cap la chiuveta ... abia sta cu nasul in jos dai repede cu dusul pe capsor si-l clatesti pe repede inainte ... si-l tot lauzi dupa aceea ce frumos miroase ca e curat, si ce frumos ii straluceste parul ... si ce baiat cuminte a fost.

viperisme

Mergi la inceput