Diaspora nu mai conteaza ...???

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

oamenii lui basescu au avut insa 4 ani sa corecteze listele conform cu legea pe care au aprobat-o...bancu' asta nu e prea bun,nu e asa?!...

Nina,mami de,

Nina, s-a plans cumva PDL-ul in astia 4 ani ca nu's bune listele?! .

PS: acest mesaj este un pamflet si trebuie tratat ca atare . No offence, dar pentru mine orice alta discutie pe tema listelor electorale "ale lui basescu" e subiect pentru catavencii sau kamikaze.

Mergi la inceput

Revenind la diaspora, iata si stenogramele in care se discuta la nivel inalt situatia lor:

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/actualitate-stenograme_0_752924876.html#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Revenind la diaspora, iata si stenogramele in care se discuta la nivel inalt situatia lor:

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/actualitate-stenograme_0_752924876.html#

Intr-un stat democratic nici macar nu-ti pui intrebarea: de ce le sunt ascultate convorbirile celor de la MAI? De ce ajung in presa?
Interesant ca nu ajung in presa convorbiri de-ale celor din PDL....
Oare de ce?
Citeam nu de mult undeva ca Romania detine recordul la dosare facute in urma intreceptarilor telefonice.

Mergi la inceput

Asa cum mare parte (am bolduit, ca sa nu mai incepeti iar ca ii bag pe toti la gramada) din cei 85% din populatie care au votat DA la referendum nu isi pune intrebarea daca ce se vinde la antena3 pe post de stire are vreun dram de adevar in ea, asa nu-mi pun pun nici eu intrebarea de ce le asculta telefoanele sau de ce ajung in presa .

Ba sunt chiar sadica, si ma bucur ca asemenea detalii ajung si la urechile noastre, ale oamenilor de rand! Poate cine stie, cu ocazia asta mai se prinde care-i realitatea si cate-un votant usl-ist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

...hai mai copiloi, parca nu e clar pentru toata lumea (si chiar si pentru tine) ca aceste chestii sunt facute acum, in panica si pe genunchi , sa-l apere pe voiculescu de dosare ...
Daca era Voiculescu necurat la dosare, cazul ar fi fost deja rezolvat!Basescu a avut tot timpul....si toata puterea s-o faca!
Cazul va fi rezolvat,n-am nicio indoiala...noi vom fi tot pe forum sa dezbatem

Mergi la inceput

E incalcarea unui drept constitutional sa scoti diaspora din cvorum,nu vorbim de locale si nici de parlamentare, acolo se aleg primarii,consilierii, parlamentarii care reprezinta o localitate sau un colegiu...presedintele tarii reprezinta toti romanii din toata lumea, cetatenii romani sunt egali in drepturi chiar daca unii, ramasi in tara, cred ca au drepturi speciale...n-are rost sa discutam atata despre legi neconstitutionale,aceste vor fi reparate,trebuiesc reparate aceste aspecte neconstitutionale...nu poti sa fi tara membra UE si sa incalci drepturile fundamentale ale propriilor cetateni,punct!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali

Citat:

Intr-un stat democratic nici macar nu-ti pui intrebarea: de ce le sunt ascultate convorbirile celor de la MAI? De ce ajung in presa?
Oare de ce?
Citeam nu de mult undeva ca Romania detine recordul la dosare facute in urma intreceptarilor telefonice.

ali
Mama fericita de Andrei (20.06.2008)

Ali, fara suparare, consideri SUA un stat democratic?
Daca da, poate te va mira sa afli ca si ei publica astfel de discutii, cand le prind. Ca la ei se fac mai cu cap si sunt mai atenti la ce vorbesc e altceva.
Orice contributie electorala "cu cantec" e dezbatuta in presa.

Mai stii de ce a demisionat Nixon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

In cazul acestor ministrii convorbirile au fost ascultate de catre procurori, cu mandat de la Inalta curte de justitie si casatie.
Acum a fost publicat raportul acestora.

Mergi la inceput

Vad ca au aparut stiri noi, era si cazul sa fie anchetati complotistii...eu v-am zis ca o sa vedem procese grele dar nu m-ati bagat in seama...Rus s-a retras la timp si bine a facut, are dreptate omul. de ce sa-si petreaca batranetile in inchisoare,ptr Antonescu si Ponta,ptr ca acesti doi impostori nu reusesc sa preia puterea prin vot democratic?...nici nu v=or reusi vreodata ptr ca de fiecare data cand sunt aproape de putere,isi arata adevarata fata, pur si simplu nu mai pot avea rabdare si incalca orice lege le este potrivnica...asa-s croiti,nu e vina lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali

Citat:

Oare de ce?

ali
Mama fericita de Andrei (20.06.2008)

Pai stai putin ali. Procurorii le-au ascultat telefoanelele celor de la MAI, in primul rand cu mandat de la judecatorii Inaltei Curti si in al doilea rand au inceput s-o faca din momentul in care la CCR, fara ca aceasta sa fi cerut, a aparut, din neant, o adresa care zicea ca brusc MAI nu mai stie exact cati electori sunt si din ce e format cvorumul. Dupa ce daduse cifre, dupa ce organizase un referendum "excelent organizat" asa cum declara chiar premierul. S-au autosesizat. Pentru ca repet: MAI este singurul care are date reale. Asta e adevarul Evidenta populatiei este cea care emite acte de identitate ( CI pasaport) si tot evidenta populatiei ( subordonata MAI) emite si documentele de stare civila ( certificat de nastere, casatorie si deces). A pretinde, cand nu le placut rezultatul, ca nu mai stiu exact cam cati suntem este in opinia mea abuz in serviciu. Se si pare ca nu doar in opinia mea din moment ce niste judecatori au autorizat interceptari.

art. 248 C. pen. : „Fapta functionarului public care, în exercitiul atributiilor sale de serviciu, cu stiinta, nu îndeplineste un act ori îl îndeplineste în mod defectuos si prin aceasta cauzeaza o tulburare însemnata bunului mers al unui organ sau al unei institutii de stat ori al unei alte unitati din cele la care se refera art. 145 sau o paguba patrimoniului acesteia se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 5 ani”.

Analizati articolul de mai sus din urmatoarea perspectiva:
MAI ( functionari/ministru/ministru delegat) ----> CCR-----> decizie validitate/invaliditate referendum

Mergi la inceput