Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (24)
Raspunsuri - Pagina 20
Bubulina42 spune:
Aoleu, Almy, saracutul,..singura parte buna la astia mici e ca ei uita repede si se si refac repede, insa si tu, mai zapacila, pai de ce il lasi in slapi?ca baietii sunt nazdravani,iar copiii sunt copii, ei daca nu alearga nu exista!
Sa se repare repede!Iar tu sper sa reusesti sa dormi bine la noapte!
25 + cu Nicholas
almy spune:
Ptca e un parc mai mult cu nisip si toti copiii ies in slapi. Ba se mai si descalta. Asta agitatoru' de azi e mai mare si nu se mai joaca cu lopatele si de-alea, de aia era in tenisi.
Alma 27+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
Bubulina42 spune:
Pupaturi la burtici si la gargaritzele si greierasii din burtici!
Reusesc si eu sa apar, dupa o lune absolut criminala, in care iar am plecat la 19.00 de la job, in conditile in care pr meu e pana la 17.00Trag astia de mine de zici ca sunt la fel ca inainte, frate, vorba lui Onutz, daca nu imi ridica statuie, sotul mi-s spus ca el nu mai suporta sa ma vada venind asa franta si praf de oboseala de la tampitii de avocati si ca nu ma mai lasa sa ma duc pana la 1 oct, cand vreau eu sa intru in prenatal, ca e mult mai imp sanatatea mea si a lui bebe..Pe bune,plec de acasa la 8 am si ajung la 20.30, sunt terminata complet, talpile aproape ca imi ies din pantofi, gleznele la fel, azi dimineata m-am trezit intr-o repriza lacrimogena cauzata de un lant de carcei, la amiaza arsurile si-au amintit de mine si astia s-au uitat urat la pranz ca m-am oprit 10 min sa mananc un sandwish..Plus ca ma alearga sa le platesc facturi, sa le depun cecuri, sa le platesc parcari...Incredibil!Burta mea incepe sa fie grea si ma dor picioarele..
La urmatorul control vorbesc cu dr si vedem ce spune, ca in ritmul asta termin sarcina super obosita si praf de epuizata..Om vedea.
Am multe de spus, dar nu sunt in stare de prea mult scris.
Vreau doar sa ii spun Bioanei ca trebuie sa aiba incredere ca sora ei va fi bine si bebe la fel si ca trebuie sa o convinga sa astepte eco de la 12 sapt, si mai ales da, sa schimbe doctorul, l-a nimerit pe cel mai prapastios...
Mada-fa neaparat testul de glicemie, e diferit de analizele pe care le faci in mod normal in sarcina
Onutz, Angelique, cu nimic nu se potolesc arsurile mele, sunt groaznice si dureaza cumplit de multe ore..si nu apar numai noaptea..
Angelique, repet, nu cumva sa iesi singura din casa pe la cumparaturi!ai grija de tine si nu mai face atatea planuri cu cat ai de muncit, pe masura ce sarcina inainteaza trebuie sa ne odihnim cat mai mult! Nici eu nu fac asta, insa am de gand sa schimb lucrurile.
Looana, multumim de adresa de site!
Sa mai adaug:la catastif scrie ca daca bebe e alaptat atat cat ii trebuie, umple 7-8 pampersi cu pipi si unul(sau doi) cu nr 2:)
Vreau sa ninga, m-am bucurat mult sa citesc vestile bune si frumoase despre minunea ta din burtica!
Onutz-si eu sunt pentru stat cu bebe in camera si NU imi schimb gandul asta, cu toata recuperarea de care o sa am nevoie..Nu e destul ca e speriat, mic, buburuz intr-o lume complet noua pentru el, scos brusc din casuta lui calda? pai macar sa imi auda vocea si bataile inimii, sa se mai linisteasca un pic, dragul de el, pui scumo...Nici nu ma gandesc sa nu il am langa mine tot timpul! Aici se si insista pe contactul de inceput, e f f important..
Iar eu care ma topesc numai simtindu-l, nu imi las puiul altundeva nici o clipa, am hotarat!
Va pup si ma duc sa imi cocot picioarele pe ceva.Pana la urma, am reusit sa trec un pic prin mesaje..
pe maine!mor de somn !
La cu mine!
25 + cu Nicholas
Bubulina42 spune:
Oh, de asta..Almy, ai grija..ai grija de tine, pe buburuzi nu prea poti sa ii feresti de chestiile astea, copilaria e plina de ele! eu am fost un baietoi, nici nu ma jucam cu fetitele, ca erau plictisitoare cu papusile si cu trusa medicala, asa ca eram numai in gasca de amici a lui frate-meu, cand am mai crescut m-au pus portar la fotbal:) Asa am invatat si remi si carti si fotbal si tenis cu piciorul si ping-pong si sa merg cu bicicleta si cu rolele si sa ma dau pe burta pe sanie si sa ma cocot pe case, stalpi, copaci-eram super traznita si plina de julituri, vanatai, cucuie, insa eram mega fericita si era o viata palpitanta, mai ales ca pe vremurile alea copiii erau nazdravani, insa cuminti, a fost o copilarie minunata!Somn usor!
Stefan o sa uite, dar mami lui nu cred..
25 + cu Nicholas
tnicoleta spune:
Almy pe julituri si vanatai sa traca repede-repede. Si tie o imbratisare sa te linistesti.
Bubu Tu mereu ne dai sfaturi sa avem grija de noi, ai si tu grija de tine si menajeazate, mai ales daca ai multe drumuri de facut si stat in picioare. Nu poti sa iti iei program scurt? Poate asa te mai lasa in pace si mai cauta un ajutor pentru tine.
Noi am fost aseara sa luam parchet pentru sufragerie si n-am mai gasit ce ne-a placut noua. Se uita sotul azi in cel de al doilea magazin Dedeman sa vada daca au, daca nu tre sa mergem sa cautam in alta parte altceva. Mai sunt 5 zile si mergem sa luam fata acasa. Mie dor de ea de mor. Si ei de noi.
si o zi buna
Nicoleta 21+
epopeasca spune:
Neata burtici
Almy, imi pare rau pt piticul tau. Il pup si eu sa-i treaca . Dar modul cum ai povestit m-a amuzat! Fii-mea reuseste sa cada sa se loveasca numai de la genunchi in jos. La un moment dat era plina de julituri si vanatai! Si am invatat-o sa nu fie plangacioasa; pupam si trece! Daca se juleste mai trebuie sa si suflam Asa ca la ultima repriza de julituri s-a procopsit cu una la care a picat crusta mai greu si fata mea de cate ori vedea buba se pupa pe picior sa treaca, chiar daca nu o mai durea deloc; ea stia ca acolo e buba si daca pupa trece
Bubulino, vorba fetelor si a sotului: mai lasa-i incolo de avocati! Mama, ce inumani mi se par! Aia nu au nicicare nevasta sau nu e nicicare fomeie cu copii?! Si eu zic ca ar trebui sa gasesti o metoda sa scapi de lucru mai repede, ca epuizatul asta nu e bun! Mai ales ca burtica creste-creste si mai usor sigur nu o sa fie! Sa gaseasca dom'le pe altcineva care sa faca comisioanele si tu sa-ti faci treaba la biroul tau si, frate, pauza de pranz sa fie sfanta, ca nu trebuie sa te hranesti numai pe tine! Intrun fel sau altul trebuie sa priceapa si ei ca doar nu-s batuti in cap! Mamaaa ce m-au enervat! Si eu am lucrat intro multinationala si sefa era o 'beep', dar cand a fost vorba de sanatate nu s-a discutat, totul a fost ok. Daca nu, vorbeste cu medicul si spune-i ca tu nu mai poti face atata efort si ce iti recomanda. Pup burtica cu Nicholas si te pup si pe tine, sa aveti grija de voi
Despre pregatitul hainutelor, eu deocamdata am o pijamaluta albastra Disney din 2 buc, un set de 2 tricouri mici-mici, unul alb si unul cu dungi albastre (doar asa am gasit atunci, erau la oferta si cand le-am vazut asa mici nu m-am putut abtine sa nu le iau) si body primit de la bunici. Si cam atat. Pe 29 sept, de ziua buburuzei Andreea va veni sora-mea care ii va aduce bebelinei stocul de haine de la nepotica si pana atunci nici nu mai cumpar nimic, decat daca nu vad ceva irezistibil. Si dup-aia ma pun pe spalat, calcat, aranjat; nu are rost sa o fac inainte, ca se pune praful pe ele chiar si in dulap, si sa le bag in punga iarasi nu e nici o afacere.
Noi azi-noapte am dormit bine M-am trezit la 8:20 sa merg la pipi si nu am mai simtit nevoia sa dorm. Andreea inca face nani, recupereaza noaptea pierduta . Azi sunt mega-fericita ca am intrat in trim.3, avem 28 de saptamani fara nici o zi de spitalizare si nici o injectie! La Andreea aveam la activ deja 6 saptamani in spital si soldurile facute sita si amortite pana la Craciun. Si inca ceva: eu cred ca bebelina s-a intors, ca parca o simt acum mai mult pe mijloc. Oare e prea devreme? Oricum maine sper sa putem merge la eco (daca nu are dr. liber) si sa zica ca bebe e in grafic (data trecuta era cam la limita inferioara) si fac si dozarea Rh, care ma rog la Dumnezeu sa iasa negativa.
28 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
angelique_19 spune:
Bubu ai mare grija de tinenu poti vorbi cu dr. de familie pentru concediu medical pana intri in prenatal,sau micsorarea programului.Nu se poate sa traga de tine in halul asta,trebuie sa te odihnesti un pic.Tu trebuie sa papi pentru cozonacel,nu conteaza cum se uita la tine cand iti iei pauza.Pupam mamica si pe Nicholas
Almy pup baiatul sa treacaimi imaginez ca te doare sufletul dar copii uita repede,eu cadeam si ma juleam de nu stiu cate ori in acelasi loc dar nu imi pasa, joaca era mai importanta.
Vreausa niniga felicitari pentru vestile bune despre puiul tau
Mami sunt superbe hainutele,deja imi imaginez un bebelin imbracat in ele dand din picioruse.
Epopeaca imi pare rau ca nu ai mai gasit blugi.Cum te mai simti?
Bioana sa treaca toate grijile
Tnicoleta uneori unele persoane nu au limite iar soacra surorii tale e una dintre ele,eu zic sa nu o ia in seama
Doura,Alexa1986,Iriliac,Valicutza,Madalina,Menics,Andie si restul fetelor ce mai faceti?
Ma duc sa schimb saptamana ca azi facem 23Aseara m-a lovit licuriciul meu de aveam senzatia ca vrea sa iasa prin burtica.
Ne vedem diseara ca ma duc sa coc vinete cu sotul pentru iarna,el le coace,eu le curat si la bag la pungi bineinteles ca voi face treaba mai mult de pe scaun,asa ca va pup si aveti grija de voi.
22+ cu Stefan Lucian
S.ellena spune:
Bubuimi pare rau de fiecare data cand aud ca exista oameni care nu au inima si nu menajeaza niciun pic o femeie gravida, care e o minune. Nu poti sa-ti iei o repriza de concediu medical inainte de prenatal? Ce conteaza daca se vor stramba la munca, important e sa te relaxezi si tu si bebitul...voi sunteti cei mai importanti!
Fetelor, vreau sa va povestesc ce am descoperit aseara! Eu sunt la prima sarcina si cred ca de asta am fost un pic socata . Aseara ma cam dureau sanii si-i simteam fff grei asa ca m-am hotarat sa-i cercetez mai amanuntit. I-am strans asa, f putin si....soc!!! Mi-au aparut picaturi de laptic pe ambele sfarcuri!!! Nu-mi venea sa cred, am avut un sentiment f ciudat: emotie, bucurie, teama, nici nu stiu cum sa ma exprim! Apoi am visat toata noaptea ca Evutza mea era o pofticioasa si papa laptic de la mami ei . Voi ati trecut prin asta?
23+ cu Eva Maria
IPopica spune:
Buna, burticoasele!
Ieri am inceput cursurile la Medlife; am avut sedinta cu psihologul si una cu directoarea de vanzari din maternitate care ne-a povestit cum decurg ostilitatile pentru ambele tipuri de nastere (naturala sau ceza). Am plecat de acolo hotarata sa o tin pe fi-mea in burta pana se inventeaza teleportarea .
Sedinta cu psihologul a fost foarte educativa (studii de caz, analizate si discutate), problema este ca nu o sa tinem minte nimic din ce e legat de diplomatie atunci cand vom avea oracaiosul in brate. Eu sper sa tina jumatatoiul minte si sa ma mai traga de maneca.
Deocamdata va detaliez asa:
1. trebuie sa ne gasim pediatru inca de pe acum; trebuie sa fie disponibil la orice ora din zi si din noapte si dispus sa faca si vizite la domiciliu; preferabil tanar
2. cei care nu sunt casatoriti trebuie sa mearga impreuna sa declare copilul (in loc de certificat de casatorie se da o declaratie de catre mama - de parca daca eram casatorita nu puteam sa fac copilu' cu vecinu' - si inca o declaratie pentru stabilirea numelui copilului; declaratia pt nume se da si in cazul in care sotii au nume de familie diferite)
Daca doriti si alte detalii de la curs, sa-mi spuneti, si se rezolva.
Noi bifam sold drept dureros si teapan in fiecare dimineata, jena si din cand in cand durere sub coasta stanga (la 2 cm mai jos de san). Azi noapte la 5 domnisoara facea niste super mega tumbe - l-am trezit si pe ta-su s-o simteasca si el; imi salta burta zici ca eram la tiribombe. Aseara (adica 22 si ceva) se credea la olimpiada - maraton ca mi se muta burta din stanga in dreapta intr-un ritm ametitor. Nu mai facuse de mult timp miscari de-astea ample si puternice, se limitase la bocaneli.
Si azi am primit si niste hainute pentru ea: o pelerina de ploaie si niste nadragei. Colega mea mi-a spus ca-s cam pentru un an si mi-au iesit ochisorii din orbite ca oricum mi se par minuscule ; deci o sa nastem niste pisoi.
Zi usoara, balenutele !
gogoasa hormonizata
dana0000 spune:
Neata burtici!
Almy ia un puuup pt cel mic sa-i treaca repede!
S.ellena si eu am patit acelasi lucru saptamana trecuta,m-am bucurat...sotul ma intreba daca nu cumva e prea devreme,nu cred ca e. Oricum el numeste sanii "bucataria" celui mic e f amuzant.
Bubu inteleg perfect ce zici,si eu stau o gramada pe aici pe la birou.Deocamdata mi-e bine dar deja drumul e obositor, abia merg ca obosesc repede,in metrou e aglomerat.Nu stiu cum o sa vin eu pana nasc,cum ma gandeam initial...om vedea.
Ai vostrii bebelusi va boxeaza si in somn? Eu de 2 nopti ma trezesc pe la 5 cu picioare/pumni in burtica,la fel dimineata, cred ca protesteaza de foame
Ma mai duc si eu pe la dr,ar fi cazul sa mai fac niste analize.Cea de diabet mi se pare horror,sa nu pap nimic pana la pranz??? Pai mi se face un rau...o sa intreb daca ar trebui,stiu ca am mai avut trimitere ca am ovare polichistice si trebuia sa-l fac de atunci dar nu m-am incumetat
Zi usoara sa aveti!