Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
Mami_de2 spune:
Neata fetelor
azi am treaba multa:)) mi-a nascut o prietena ieri o fetita de 3100 gr Cleopatra Maria si ma duc sa o vizitez..i-am cumparat deja o rochita cadou superba!!! si bineinteles ca nu m-am putut abtine si i-am cumparat ceva si strumfitului meu: o salopetica delicioasa! ideea e ca am realizat ca tot ce am cumparat pana acum am luat de 3-6 luni:)) nu am decat 2 bodyuri de nou nascut atat:) nu prea imi vine sa iau asa mici nu stiu de ce..am impresia ca nu o sa ii vina, nu ca as face vreun ditamai grasanul dar parca ei cresc asa repede incat nu stiu cat o sa ajunga sa le poarte pe toate;))sunt nebuna? :)) oricum o sa ii cumpar si body-uri de 0-3 luni..insa cred ca mai putine:P.. Apropo mamicile cu experienta: cam cate hainute (bodyuri) de 0-3 luni sa avem in dotare? cat ajung bebeii sa poarte? de cate ori se schimba bebele pe zi de body? de 2,3 ori? ca sa fac un calcul in mare cate sa am.. x ori de cate ori spal = nr de bodyuri mici cu aproximatie =))
Mena nu te inrijora, ai abia 18 sapt. si eu la 17 sapt inca aveam placenta jos inserata..la fel mi s-a zis si mie: fara efort, fara sex, cat mai linistita, fara ridicat. La 20 de sapt deja era laterala si la 23 de sapt e fundica...asa ca se va ridica si la tine, stia tranchila dar fara eforturi! Palcenta are timp sa se ridice pana la ~28 de saptamani..abia dupa 28 de sapt se pune diganosticul de previa.
Biona si eu fac prajitura d-aia inteligenta..e asa frumoasa si tot timpul ma mir de cat de desteapta e cum isi alege ea singurica crema de blat... e ffff buna!!!
Almy deja stii cum vei naste, cat de tare!! :X:X:X
eu am pe spate deasupra fundului lombar o pata usor mai pigmentata decat restul pielii, mare de 10 cm :))) cred ca afurat mama ceva cand era gravia cu mine..habar nu am:)))
24+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
bioana spune:
neata,ce bine am dormit azi noapte!! era si cazul ca de cand a plecat sotul nu am resusit sa dormn de amiaza deloc..........ma simt obosita totusi, dar o fi de la caldura....ca ma topesc..ieri arata termometrul 45 de grade!!astept duminica sa mai coboare temperatura, ca asa au anuntat.
ALMY ce fain ca stii data cand vei naste.frumos...acum, normal,sa stea cuminte pana atunci...sa vezi tu ce ma panichez eu cand mi se apropie timpul...nici nu vreau sa ma gandesc...
cu mare placere fetelor...(referitor la retete).
azi noapte am visat ca am uitat sa imi schimb fetita. ma tot intrebam cate scutece am folosit, ca trebuia sa o schimb mai des...am citit ca cu cat se apropie data nasterii astfel de vise sunt tot mai dese...
mi s-a trezit fetita.isi cere micul dejun....vorbim mai incolo...
embarazada de 23+
o fetita...
bioana spune:
ura, mi-a luat sotul de la lidl si pantaloni...eu il stiam la intalnire, intre motoare(ca e mare motociclist....si nunta am facut-o pe un motor cu atas...) si el era la lidl, in hunedoara.isi cumpara apa!!! e nasol ca nu are semnal acolo si il pot suna doar odata pe zi, cand iese din campingul unde se desfasoara intalnirea...
ce plictisealaa.....
embarazada de 24+
o fetita...
angelique_19 spune:
Doura ma bucur ca si-a revenit fetita ta
Mena stai linistita,fara efort cum a zis medicul si ai sa vezi ca o sa fie bine
Logam fii puternica,gandeste-te ca o sa fii linistita cu copii tai
Bioana hai ca mai e un pic si vine sotul
Nici eu nu prea dorm bine noaptea,ma foiesc pe toate partile si de dimineata la 7 gata eram treaza.Ziua nu mai pot dormi desi tot incerc.La fel si bobul meu toata ziua se foieste in burticanoaptea la fel, eu chiar nu stiu cand doarme.Mai avem si noi un pic si mergem iar la dr. de-abia astept sa-l mai vad pe motul meu.
Fetelor un weekend minunat sa aveti
22+ cu Stefan Lucian
mena1906 spune:
De vreo 2 zile am inceput sa ma joc cu pestisorul azuriu. Pun mana pe burtica zic ceva si loveste si o tinem asa pana ne ia somnul. Sau ma ia somnul ca el e mai activ decat mine. Adorm cu zambetul pe buze ca mi-l imaginez cu incearca el sa ajunga sa ma loveasca si sa ma bage in seama. Aseara i-am pus mana sotului sa simta si el iar bebe,nimic,s-a pitit de nici nu se mai simtea in burtica asa repede a uschit-o cand l-a simtit pe tac-su.
Dimineata ma trezeste devreme sa pap ca ii e foame si apoi ma bag iar la somn. Noroc ca incep munca la 14:00 si am timp sa tot dorm pana pe la 12 asa . Uneori imi vine sa pup burta mult,mult dar nu pot ca nu sunt contorsionista. Sunt indragostita de puiu mic.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
irina_es spune:
buna fetelor cum sinteti am mai reusit sa mai intru sa mai scriu si eu cite ceva.Bun venit la mamicile noi ca am vazut ca neam imultit burticileeu ma simt bine analizele miau iesit perfect asa ca sint linistita iar in 23 aug am programare la matrona care ne pregateste pentru nastere sint foarte curioasa sa vad cum e .azi avem 27 saptaminisi ma bucur ca trece repede timpul ca deabea astept sa o tin in brate mai ales ca acum a inceput sa imi raspuda cind vorbesc cu ea chiar daca doarme si nu se misca cind ating burta incepe dansul dar mai rau imi pare ca cind pune sotu si raluca mina sta cuminte nu se misca dar va mai creste si va reactiona altfel adica ca va dansa mai mult si nu se va putea ascunde nicaieri ca nu va mai avea loc.azi ma duc la ferie adica avem o sarbatoare care a inceput ieri 10 si tine pina in 15 se danseaz seviliana e amenanjat un parc de distracti e concert mincare bautura de toate foarte frumos iar copii sint imbracati in haine traditionale deabea astep sa ma duc si pe raluca am sa ii pun o rochita de hitana\tiganca .se prinde in par o floare mare aici asta e traditia daca vreti va invit sa veniti si voi.va pup pe toate
mami de Raluca (1.10.2002) si 24+
Bubulina42 spune:
Saluti si de la noi, este 8.50 si youpiiiiiii, e sambataaaaa!
(Mena, )
Ne-am trezit la 7.30, ca bubuliciul meu avea un mare chef de joaca si era si cam nemancat, ca ieri am fost prea obosita sa mananc, mai mult m-am facut ca inghit ceva asa ca a facut taraboi dimineata si eu m-am trezit cu gura pana la urechi, ca de data asta nu a mai tinut cu "hai sa mai dormim un pic", pune tati mana si faci nani, noooo, acum cum ii puneam mana il simteam cum fuge de ea si zdup, tragea una in alta parte, am murit de ras! In fine, am papat si acum e multumit, doarme:):),iar e ca o caramida de greu pe undeva prin stanga, ma intreb cat o mai avea loc acolo, ca oricum, deocamdata se intinde peste tot, dar sta cel mai mult in partea stanga.:)
Fetele,Mena () de regula eu nu sunt superstitioasa, dar m-am facut in ultima vreme, adica mi-e frica de semne si in magazin, daca imi e pofta de capsuni, fragi sau prune sau struguri, cireste, imi pun sotul sa imi ia una si mi-o da sa o rontai:).Daca imi place, cumpar tot cutioiul (punga), daca nu-incercam altcevaDar eu am grija sa nu iau, ca si eu am vazut semne din astea pe fata, pe sprancene, nuuuu vreau sa risc, chiar daca nu cred ca e adevarat.
Cu parul... iar ma amuz, ca ma pune soacra mereu sa ma joc prin parul lui socru-meu cu mainile si ma distrez, why not? ca are un par negru ca pana corbului si cret cret cret si imi place foarte mult!noi insa suntem blond-saten, de unde bruneteala, si neamul meu v-am zis blond de la cap la coada..Cu arsurile sigur nu e adevarat, fiindca si la cumnata-mea au fost niste arsuri de ziceai ca iese cu plete si nu a avut nici un firicel..Dupa arsurile mele, ar trebui sa ii fac si codite lui Nicholas!!
Bioana, eu cred ca tu de dorul sotului nu dormi:), asa ca stai cumintica si gandeste-te ca vine tati la voi, nu mai muri de dor, ca acusi se intoarce!
S-a mai racorit aici, e super, sunt 17 grade, a plouat toata noaptea.
Azi avem musafiri, ne vin niste prieteni, asa ca fac si eu praji aia inteligenta ca nu imi da bataie de cap, se face singurica:) si poate fac si un tort, ma mai gandesc, ca am asa de putin timp liber incat nu vreau sa il pierd pe tot gatind.Cu fripturica e simplu, aia iar se face singurica:), salate am si de boeuf si de vinete si mai fac un kek aperitiv si am terminat povestea.
Onutz, ce mai face Lucian?:)Vorbeste cu mami si cu tati?
Bioana, eu vreau sa iti spun ca de cand am ramas insarcinat nu am mai avut NICI un vis, eu care ziceai ca sunt fabrica de vise, dorm de rup si nu visez ni-mi-cu-ta!Uneori parca imi e si ciuda, ca mi se face dor de visele mele frumoade si colorate
Angelique, imi pare rau ca nu te poti odihni bine, eu am senzatia ca dusul dinainte de somn la mine e pe post de somnifer, la tine nu?Hai ca mai ai un pic si vezi greierasul:)
Mami, sigur o sa te incante buburuza!, o sa ai o zi super frumoasa, o sa te topesti cand o sa o vezi si stii ca si tu ai burtica plina cu ceva tot atat de minunat.Frumos nume Cleopatra-Maria, sa-i traiasca!
Popescule, sper ca esti ok si ca ai cum sa te odihnesti weekendul asta
Va pup si am disparut! Un weekend minunat tuturor!
PS si eu mi-am descoprit o mare pasiune pentru prune in ultima vreme si inainte nu mancam nici sa ma pici cu ceara!
25 + cu Nicholas
bioana spune:
BUBU bineanteles ca de dorul lui nu am somn.....daca nu am fost obisnuita sa dorm singura de cand suntem impreuna...mai e un pic si se intoarce... referitor la semne cum ziceati voi eu am intrebat doctorul si a zis ca nu e adevarat....asa ca nu ma stresez deloc. spor la bucatarie, dar nu obosi prea tare!! adevarul e ca si eu visez foarte rar de ceva vreme...dar asta cu scutecele e a doua oara cand visez...
ANGELIQUE .mai am cateva zile de asteptat si se intoarce!!!
IRINA super ca ti-a iesit totul bine. distractie placuta la fiesta!!
mi-a luat mama finet!!mi-l cadn se intoarce sotul...
la buticile care se odihnesc acum!!
embarazada de 24+
o fetita...
almy spune:
Neatza, fac o pauza la shmotru, ca pauzele lungi si dese, cheia marilor succese, nu?
Eu una cand o aud pe aia cu parul care creste si cu arsurile mi se strepezesc dintzii. Ce legatura are frateeee? Si cand o mai auzi si de la cineva in domeniul medical, iti vine sa !
E acidul din stomac care irita esofagul, that's all! Digestie mai lenta, hormoni, stomac impins in sus, de-astea...
Cred ca ma bag si eu la prajitura voastra inteligenta, ca m-ati facut curioasa cum se desprinde ea singurica. Reteta mi-am notat-o, gracias Bioana!
Alma 27+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)