Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 13
Raspunsuri - Pagina 15
amy25 spune:
Dara e foarte utila periuta aia care mi-ai trimis-o. La cat de des trebuie aspirat nasucul lui acum trebuie spalata des.
marci_mami spune:
Amy,SuperMami pup bebelusi sa se faca bine!
Happylica imi place enorm poza de la profilul tau.
Tala sigur o sa iasa bine botezul.Si noi am facut acasa botezul si nimanui nu i-a pasat cum a fost mancarea sau restul,Bianca a fost importanta.
dara76 spune:
Amy, ma bucur ca-ti foloseste, desi nu ma bucur deloc de motivul pt care a trebuit sa te apuci s-o folosesti. Mai trebuie pus ser/apa de mare sau ies direct mucisorii?
mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)
amy25 spune:
Dara ieri a fost mai mult apa in nasul lui. Azi s-au mai inchegat. Eu am pus oricum si ser si apa demare alternativ sa dezinfecteze . Ies destul de usor dar are multi.
dara76 spune:
Cat ma bucurasem eu de patutul ala special pentru alaptare, ca urma sa alaptez eu intinsa si bla bla...nu mi-am imaginat lipsa de lapte asa. Azi l-am vandut :( Ma rog, asa...la modul ca nu avea nicio gravida cunoscuta loc pt. el si nici eu nu mai stiam pe unde sa-l pun prin casa, l-a luat cineva de pe okazii cu 135 lei...dar na, de banii astia pot sa-i iau ei altceva.
Dar intr-o nota mai vesela, Miruna e la a doua zi de morcov pasat moale si il accepta bine. Sa vedem in continuare.
Si alta veste buna, o tipa care a locuit la noi o vreme, cu care nu mai vorbisem de mult, c-a plecat, s-a maritat, a facut bebe, am fost ocupate, m-a intrebat azi daca nu vreau hainute...fetita ei are 2 ani...si desigur ca vreau :) - am aflat si detalii de la gradi ei...
SuperMami_1 spune:
Dara, Chist de Uraca are, uraca este un rest al canalului alantoidian (formatiune embrionara ce intra in structura cordonului ombilical), leaga vezica urinara de ombilic si se inchide in mod normal dupa nastere.
Am fost azi la vaccinuri si ne-a dat si trimitere la un alt echo de abdomen si la un consult de chirurgie abdominala si in plus trebuie sa repet analizele de urina ca n-am recoltat calumea
numai de problemele astea si umblatura nu aveam eu chef acum .
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
dara76 spune:
Te cred, Miha, am inteles. Si cum se procedeaza cu chistul ala daca e? Si cum trebuie sa recoltezi? Sau e diferit la baieti de fetite recoltatul? tin pumnii sa fie bine!
ronina spune:
Buna fetele!
Mariuca mea va mutumeste pt urarile de ieri Am ajuns si noi aseara acasa dupa un drum tare lung si greu, Bianca nu mai prea reuseste sa adoarma pe masina si e un chin pt ea sa stea in scoica mai mult. Am pus cateva poze pe picasa de la intalnirea de sambata din TM.
Monna: pai e inaltut Andi asa cum sade bine unui baiat Imi place tare mult ce exersaucer aveti, tre' sa ma pun si eu pe cautat ceva de genul. Cum scoti semintele din rosii, dupa ce le fierbi?
Happy: pt ea supa are alta textura decat fructele si sucul, cred ca trebuie sa se invete cu fiecare ca si cu ceva nou. Sper sa mearga mai bine urmatoarea incercare. Ce fel de iaurt e voie la bebei?
Danaang: eu am robot de bucatarie Philips cu tot cu storcator de fructe, ii dau inainte cu ala.
Tala: mult succes cu botezul, sa aveti parte de momente frumoase, de neuitat si voie buna!
Gabrielarusu: ma bucur ca ne mai scrii, ai aflat de ce nu mai papa bebica asa bine?
Miha: of cuscra cum se aduna belelele la tine, pup sa scapi de ele cat de curand
Amy: sanatate multa la amandoi!
Dara: bravo pt inceputul bun al diversificarii! Maine cred ca fac si eu prima incercare, sper sa accepte Bianca. Super pt hainute, sa le poarte Mirunica sanatoasa. Au bagat reclame si la refresh, ce oameni
SuperMami_1 spune:
Ronina,merci si eu sper sa trecem cat mai repede peste hopul asta; foarte frumoase pozele de la intalnire.Toate sunteti frumoase si vesele si bebelusele sunt niste dragalase
Amy, multa sanatate amadurora.
Dara,Ronina, mult succes cu diversificarea!
Dara, pai trebuie urmarit echografic acel chist si am facut o noua programare pe sapt viitoare marti la un dr mai bun pentru o a doua parere, dupa care ar trebui sa mergem la un chirurg sa-si dea si el cu parerea.Deocamdata ne focusam pe operatia de la capsor, ca e mult mai urgenta si apoi sa vedem evolutia chistului de uraca, sper sa se resoarba de la sine sa nu fie nevoie de interventie chirurgicala
Multa sanatate tuturor!
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
monna3 spune:
La multe lunite Iustin!
Ronina nu stiu cum e cu rosiile dar banuiesc ca le cureti inainte de a le fierbe ca dupa aia se fleostesc si nu cred ca mai poti alege ceva de acolo . Pozele sunt faine, se vede ca v-ati distrat . Succes cu diversificarea!
Miha uff, Doamne ajuta sa se resoarba chistul! Cand e operatia la capusor? Sanatate multa!
pupici
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii