Am nevoie urgenta sa ma ajutati cu o idee de cum pot expedia in Maroc un carnet de conducere sa ajunga pana vineri si sa nu coste ca la DHL 400 de lei.
Cine stie cat face prin posta romana un colet international? Sau alta posibilitate?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
o prima idee ar fi sa gasesti, prin intermediul unei agentii de turism, un grup de turisti sau macar o familie care pleaca azi/maine in Maroc.
a doua idee ar fi sa apelezi la ambasada/consulatul acestei tari, poate expediaza ei zilele acestea corespondenta care ajunge in maroc pana vineri...
depinde cum il pui intre 5 si 10 zile in UE pana la 2 sapt inafara
pt siguranta eu zic sa fol DHL oricat ar costa il livreaza in mana destinatarului nu risti sa l pierzi pe drum
UPS-ul, din ce-mi aduc aminte parca era mai ieftin decat DHL-ul. Posta Romana nu are serviciu de curierat rapid paravion prioripost international?
Multumesc pentru rspunsuri!
Pana la urma l-am trimis prin DPD http://www.dpdonline.ro/ si m-a costat putin mai mult de jumatate din cat costa la DHL sau UPS, respectiv 220 de lei.
Incredibil de scump sa trimiti un document in strainatate. Nu m-am asteptat. Daca nu era problema de timp prin posta romana era cel mai avantajos, costa 104 lei serviciul EMS.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!