** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (87)
Raspunsuri - Pagina 7
laurika1982 spune:
7 aug. - Robert (enik83)
9 aug. - Adina Stefania (lauri_ca)
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 24+ cu
crissy77 spune:
howdy!
La multi ani Stefi!
rodyka, tu ai trimis pana la urma DVD player-ul? Ca m-a sunat socra sa-mi zica ca am colet de la... (sora ta?, a trecut in paranteza si numele tau). Offf... nu trebuia sa te deranjezi, am luat laptop-ul cumnatilor.
Maine la prima ora plecam spre Saturn, acolo nu cred ca o sa avem net, asa ca urez anticipat -La multi ani cu bucurii- celor care se sarbatoresc in urmatoarele 2 saptamani.
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 rodyka, tu ai trimis pana la urma DVD player-ul? Ca m-a sunat socra sa-mi zica ca am colet de la... (sora ta?, a trecut in paranteza si numele tau). Offf... nu trebuia sa te deranjezi, am luat laptop-ul cumnatilor. |
nu
n-a fost nici un deranj, ci o placere
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
ilinca79 spune:
Fete dragi,
Mi-a fost taaaaare dor de voi. Sunt cam dezamagita de cum arata viata mea mai nou, dar n-am ce face. Nu mai am timp de nimic, la serviciu stau tot mai mult, s-au schimbat o groaza de chestii in cei 2 ani cat am lipsit si tot incerc sa recuperez. Lucrurile nici nu merg stralucit- ca mai peste tot de altfel - asa ca nici perspective prea luminoase nu se intrevad. Cand ajung acasa preiau stafeta de la bona si raman cu Victor afara, mancam pufuleti si mai nou stam in masaina ca asta e ultima lui pasiune : pune contactul, deschide geamurile, da muzica tare, apasa toate butoanele. Dar macar asa ma odihnesc si eu un pic, ca e mai usor decat sa colindam prin parc.
Piticul ne uimeste pe zi ce trece, vorbeste tot mai bine si a inceput sa scoata perle. Intr-o zi a vazut doua motociclete si a zis ca "pleaca 'cletele acasa sa manance benzina" Mai face si crizute, dar la cat ne e de dor de el, parca trecem mai usor peste. Pacat ca de multe ori sunt asa obosita ca abia astept sa vina ora de culcare si adorm si eu langa el
Sunt foarte restanata cu urarile, asa ca vreau cu scuzele de rigoare sa felicit sarbatoritii lunii august:
Raisa
Andra Maria
Clara Maria
Andre
Alexandru Radu
Sara Maria
Sebastian Nicolae
Bianca Maria
Tudor Constantin
Denis Gabriel
Ariana
Robert
Adina Stefania
Sa fiti sanatosi si fericiti, delfinasi dragi!
Sorina, sa va traiasca micuta Elena, sa va aduca multa fericire!
Michelle cat de frumoase sunt fetele tale, Clara e copia fidela a Biancai
Baby tin pumnii sa astepte Mara cuminte cat mai mult in burtica, si sa vina doar cand e pregatita mami
Laurika ma bucur mult ca ati trecut cu bine de operatie
Crispro
Rodi sa va bucurati cat mai mult de restul concediului. Asa mi-a placut sa vad ca ai scris mai mult zilele astea, a fost ca in vremurile bune ...ca eu de citit va citesc, asa printre picaturi, doar cu scrisul e mai greu.
Va pup cu drag pe fiecare in parte!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
baby78 spune:
citat din mesajul lui ilinca79 Sunt foarte restanata cu urarile, asa ca vreau cu scuzele de rigoare sa felicit sarbatoritii lunii august: Tudor Constantin Sa fiti sanatosi si fericiti, delfinasi dragi! Baby tin pumnii sa astepte Mara cuminte cat mai mult in burtica, si sa vina doar cand e pregatita mami Va pup cu drag pe fiecare in parte! Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
multumim de urari
Pai eu sunt pregatita si acum dar sa vina si ea spontan...ca o mica surpriza.....
Maine merg la control si vad daca pot programa cezariana pe 20 august......Mi se pare asa de putin timp pana atunci........si poate intre timp ne da ea un semn ca vrea sa vada...luminita de la capatul tunelului
Ma bucur de progresele strumfului Victor si iti doresc serviciu usor si sa te bucuri cat mai mult de strumful tau
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
38+ Mara Andreea
paula_m spune:
Buna seara
La multi ani Adina Stefania!!!
Sa cresti mare si sanatoasa!!
Eu sunt racita bocna!! Tusesc ca magarul, acum sunt si infundata ca de abia respir!! Am luat de la Raul, dar macar el e bine, de data asta am facut eu o forma mai urata...
Pe FB ne pregatim pe MI 3, daca sunteti care nu aveti cont ep FB( de Adriana stiu sigur), cereti detalii si vi se vor da...Oricum, va fi prin octombrie si undeva in zona Moldovei, deci fetele din Moldova, sa nu aud scuza cum ca e departe...ca va reneg!!
Ilinca, ce flacau destept ai acolo!! Asa imi plac perlutele lor...si imi place cum stau ei seriosi si se gandesc profund si apoi dau verdictul!!
Rody, ce fain ca sunteti in concediu si va bucurati de plimbari...am vazut poze pe FB, sunteti frumosi cu totii, si tu esti slaba, slaba...tare bine arati
Crissy, acum am vazut ca plecati la mare, te-am intrebat pe FB daca nu treceti si prin Ms. Oricum sa aveti concediu placut la mare.
Laura, ma bucur ca totul e bine.
Iuliana, inca un pic mai ai de asteptat...
Gabita, la un moment dat ne-ai promis ca intri mai des, ai cam uitat...ce face Paulica?
Nicoleta, Sebi ce mai face?
Cristina, voi ce faceti? Si tu esti cam scumpa la vb in ultimul timp...
Si Cris lipseste!! Cum esti cu analizele? Cu sarcina?
Nina, voi? Tb sa vin in Braila sa va cert? Cu un drum o rezolv si pe Georgiana!!!
Elena, si tu lipsesti de ceva zile...totul e ok?
Mai continui maine cu strigatul catalogului, ma duc sa ma pun in pat sa scap repede de criza de tuse, ca trezesc toti vecinii
Noapte buna
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
Poze petrecere 2 ani
baby78 spune:
citat din mesajul lui paula_m Eu sunt racita bocna!! Tusesc ca magarul, acum sunt si infundata ca de abia respir!! Am luat de la Raul, dar macar el e bine, de data asta am facut eu o forma mai urata... Iuliana, inca un pic mai ai de asteptat... Mai continui maine cu strigatul catalogului, ma duc sa ma pun in pat sa scap repede de criza de tuse, ca trezesc toti vecinii Noapte buna Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit doi anisori!!! Poze petrecere 2 ani |
Sanatate si ai grija de tine
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
38+ Mara Andreea
rodyka spune:
ilinca, . pai am avut timp sa va citesc pe indelete, am mai si postat, puteam chiar si mai mult dar ma gandeam ca apoi vb singura pe forum, ca e cam liniste acum in vacante...
paula, no exact cum ai spus: slaba, slaba. dar nu ca arat bine . noroc ca nu tre sa umblu toata ziua in costum de baie
mi-am facut si toana: am mancat 2 cucuruzi (stiti ce-s aia sau traduc? si-s cu burta plina, ca am baut si o juma de litru de socata. ce combinatii stiu face . e cald la noi, cica un alt val de caldura, Florin a adormit in salon si aici il las, sa am eu loc singura in patul mare . Isa a adormit uitandu-se la Little Einsteins, Maria n-are somn si inca butoneaza consola, iar eu caut o reteta de prajitura daca tot am gasit rahat la un magazin romanesc...
azi e zi mare in delfinariu, avem o multime de sarbatoriti, asa ca maine ne infruptam -iar- cu bunatati
Sebi si Felix, Cristi, Raducu, Anastasia si Otilia, la multi ani din tot sufletul!!!
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012