COPLATA
Raspunsuri - Pagina 21
andacos spune:
Delpfin,uite aici:
http://www.facebook.com/www.peruci.ro?rf=140620326018428
Rinduneleleor se numeste strada!(habar n-am cum am putut uita ca doar pe acolo m-am dus la liceu 4 ani de zile)Are si numar de telefon!
Sanatate !
Dana
ela_04 spune:
Citat: |
IO, La cine sa-i faci plangere, cand dr. chef de sectie ia spaga de la judecator????? Judecatorul fiind obligat sa dea...caci nu s-a uitat le ea pana nu a primit plicul |
Pt spaga te duci la Serviciul Investigare Fraude de pe raza sectorului unde are loc darea si luarea. respectiv din sectorul unde este spitalul.
La politia economica depui plangerea...se face flagrantul... si cam asta e inceputul...
Asa e s-a ajuns pana acolo ca numai conteaza cine da... au ajuns sa i-a si de la proprii colegi ceea ce o data nu se facea...
dar si Xio are dreptate ca nu toti sunt la fel...
am intalnit si doctorii care nu au luat si ne-au tratat f bine. dar rare cazuri cei drept...
Am dat si la rezidenti...tin minte la budimex ca o d-ra rezident m-a ajutat enorm intr-o situatie cu baiatul... i-am dat 100 lei, nu a vrut sa ii i-a dar am insistat.
de ce?! pt ca daca nu era ea ajungeam la operatie... pt ca nu era treaba ei sa ne ajute ... dar decat sa-mi vad copilul in spitalul ala internat fie si pt 3 zile ... a meritat fiecare banut.
+27
gmmm spune:
Da, asa este, medicii sint niste monstrii care te lasa sa mori cu zile daca nu le dai bani.
Enventual iti imping cadavarul cu piciorul un pic mai incolo, sa nu le puta la nas.
Da,si eu, ca si XIO, am cunoscut cazuri de pacienti care n-au avut cum sa dea bani (copii abandonati) si care totusi au fost bine ingrijiti, de toata lumea: medici, asistente, infirmiere. (De medici sint sigura, de celelate cel putin cind eram si eu de fata).
Sa va spun ceva.
E oribil, oribil, cind un amarit incearca sa-ti baga bani in buzunar.
Simti ca esti considerat ultimul om.
Eu stiu, poate cu timpul te obisnuiesti, insa pentu mine gindul ca pentru a supravietui (parintii mei nu au bani) ar fi trebuit sa ma cobor la asa ceva a fost intolerabil.
N-am mai avut de ales, a trebuit sa plec.
Precizez ca eu nu faceam parte din categoria celor carora Romania le pute si care n-au avut decit un vis in viata, sa paraseasaca claoca aceasta putrida.
Chiar nu va trece o secunda prin cap ca medicii sint si ei oameni?
Si inca ceva.
Cedind la isteria asta regizata contra medicilor, refuzind de a le asigura un trai decent, tocmai pe cei carora le pasa o sa-i faceti sa plece.
Si o sa ramineti la mina hienelor.
delphin spune:
Andacos si eu m-am dus cu gandul la primaverii, de la Policlinica Merci mult, sper sa nu fie nevoie. Am gasit lucruri faine si i-am comandat si eu una de pe net. Vom vedea cum va trece peste acel moment teribil cand incepe sa-ti cada parul. ca de stiut stii ca asa va fii, dar cand il traiesti...
Si eu sunt una din cei care spun ca nu vor da la medic...dar credeti ca voi putea sa evit asta daca voi fii pusa in fatza faptului implinit???
Fratelui meu nu i-a fost usor de loc, si-mi imaginez jena si scarba cand a trebuit sa o faca, caci nu a avut de ales.
Frauda si etc, plangeri, sunt frectii la picior de lemn. Cine cade, un doctoras micutz, novice, ceilalti se sustin unii pe altii.
Am mai spus, am intalni si DR. care nu vor sa ia, am admirat cutezantza!
delphin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ela_04
Pt spaga te duci la Serviciul Investigare Fraude de pe raza sectorului unde are loc darea si luarea. respectiv din sectorul unde este spitalul. La politia economica depui plangerea...se face flagrantul... si cam asta e inceputul... Asa e s-a ajuns pana acolo ca numai conteaza cine da... au ajuns sa i-a si de la proprii colegi ceea ce o data nu se facea... dar si Xio are dreptate ca nu toti sunt la fel... am intalnit si doctorii care nu au luat si ne-au tratat f bine. dar rare cazuri cei drept... Am dat si la rezidenti...tin minte la budimex ca o d-ra rezident m-a ajutat enorm intr-o situatie cu baiatul... i-am dat 100 lei, nu a vrut sa ii i-a dar am insistat. de ce?! pt ca daca nu era ea ajungeam la operatie... pt ca nu era treaba ei sa ne ajute ... dar decat sa-mi vad copilul in spitalul ala internat fie si pt 3 zile ... a meritat fiecare banut. +27 |
Poti multumi si altfel fara sa bagi bani in buzunar. Sigur reuseai sa o regasesti in alta zi. Sau cu un multumesc sincer!
a_alinta spune:
citat din mesajul lui delphin Eu una nu mai am putere sa mai dezbat pe tema asta. Ma uit cum se scot bani peste tot. Ma uit sa-i cumpar sora'mi o peruca si ceva de pus pe cap, cat mai corect, gene si altele ce i-ar mai trebui sa-i ridice moralul cat de cat. E oribil de scump tot! OF! Daca dintre voi aveti ceva idei sau adrese, cumare placere. Nu-mi ziceti de magazinul de peruci de la spitalul fundeni. |
o colega de a mea a purtat pe cap un sal, ca o proboada sau ceva de genul cum poarta femeile musulmane pana i-a crescut un pic parul . dar a venit si cu capul decoperit , cheala adica si toata lumea a privit-o cu placere si a felicitat-o pentru cat de bine arata. din pacate sunt constienta ca asa ceva nu se poate intampla acum in romania cand majoritatea inca se uita la tine ca la urs daca esti un pic altfel ...
Alice12 spune:
citat din mesajul lui delphin Eu una nu mai am putere sa mai dezbat pe tema asta. Ma uit cum se scot bani peste tot. Ma uit sa-i cumpar sora'mi o peruca si ceva de pus pe cap, cat mai corect, gene si altele ce i-ar mai trebui sa-i ridice moralul cat de cat. E oribil de scump tot! OF! Daca dintre voi aveti ceva idei sau adrese, cumare placere. Nu-mi ziceti de magazinul de peruci de la spitalul fundeni. |
In US sunt granturi prin care se ofera peruci gratis bolnavelor de cancer. Poate exista si in Franta. Daca intereseaza pe cineva in US, este fundatia non-profit Susan G Komen.
lili_ka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alice12
In US sunt granturi prin care se ofera peruci gratis bolnavelor de cancer. Poate exista si in Franta. Daca intereseaza pe cineva in US, este fundatia non-profit Susan G Komen. |
Asa este . Anul trecut si eu am acceptat sa ma tund si s-mi donez parul pentru o topa bolnava de cancer. La scurt timp am aflat ca doua persoane fff dragi mie sunt bolnave de cancer. O sa incerc sa vad cum fac rost aici de doua peruci.
dana vio spune:
citat din mesajul lui XIO Letitia, niciodata nu este momentul potrivit.POvestea cu reclamatia se intampla tot la oncologie, dec uite ca se poate. Si cand dai banii aia ca sa te bagi in fata, te bagi tot in fata cuiva care sufera de aceeasi boala, da' are 2 ghinioane: ca a nimerit la un medic care comite ilegalitati si ca a ajuns pe aceeasi lista cu cineva care are mai multi bani. Asta sa inteleg ca ar fi si scuza pt. ce care dau bani ca sa fie avansati pe lista pt. un transplant? **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
Cand e vorba de viata ta sau a cuiva apropiat tie faci ORICE. Ptr medicul ala ori eu ori alta e totuna, nu?, dar ptr mine nu. Cutitul e in mana lui, dr e cel care horataste. Eu nu pot decat sa incerc.
Prietena mea din Germania zice ca in Germania nu indrazneste sa dea bani ptr ca "se uita ala urat la mine" si nici nu-i ia. Sunt si in Germania medici mai saracuti, mai incepatori, sa stii. Si aceia ar avea nevoie de bani.
Alexandra Maria
14.12.2007
dana vio spune:
citat din mesajul lui gmmm Da, asa este, medicii sint niste monstrii care te lasa sa mori cu zile daca nu le dai bani. Enventual iti imping cadavarul cu piciorul un pic mai incolo, sa nu le puta la nas. Da,si eu, ca si XIO, am cunoscut cazuri de pacienti care n-au avut cum sa dea bani (copii abandonati) si care totusi au fost bine ingrijiti, de toata lumea: medici, asistente, infirmiere. (De medici sint sigura, de celelate cel putin cind eram si eu de fata). Sa va spun ceva. E oribil, oribil, cind un amarit incearca sa-ti baga bani in buzunar. Simti ca esti considerat ultimul om. Eu stiu, poate cu timpul te obisnuiesti, insa pentu mine gindul ca pentru a supravietui (parintii mei nu au bani) ar fi trebuit sa ma cobor la asa ceva a fost intolerabil. N-am mai avut de ales, a trebuit sa plec. Precizez ca eu nu faceam parte din categoria celor carora Romania le pute si care n-au avut decit un vis in viata, sa paraseasaca claoca aceasta putrida. Chiar nu va trece o secunda prin cap ca medicii sint si ei oameni? Si inca ceva. Cedind la isteria asta regizata contra medicilor, refuzind de a le asigura un trai decent, tocmai pe cei carora le pasa o sa-i faceti sa plece. Si o sa ramineti la mina hienelor. |
N-am considerat niciodata ca medicii sunt monstrii, dimpotriva, ptr mine ei sunt oameni ca oricare altii, supusi greselii. Si daca nu-mi place dr eu il schimb, ma duc la altul si si la altul pana dau de cel potrivit mie.
Dar de aici si pana la a spune ca vinovat e cel ce da, de, tentatia e mare, nu?
Da, si eu cunosc o gramada de dr care ajuta pe cei saraci. Li se pare "nobil". Nu asta inseamna sa ajuti. Nu de asta te-ai facut medic. Esti medic sa-i ajuti pe toti.
Si oricum vorba circula. Daca esti/erai un medic care nu 'ia" asta s-ar fi stiut. Dar discutiile sunt mai degraba, vezi ca asta cere mult!
Alexandra Maria
14.12.2007