Asp opt(802)Felicitari emilia,cosminutza,ariana!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Atunci mai adumi tu aminte cand sa le pun, ca sa fie bine.
La socri vii chiar in Piatra sau in vreo localitate din apropiere?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Chiar in Pt. Neamt
tu esti din focsani nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

salutare fetelor,
felicitari noilor gravidute, sa fie intr-un ceas bun si fara colici la termen
moni vezi ca e nasol cu starile de rau si de la diphe, incearca sa iei un hepatoprotector, ajuta, eu am avut prb cu multe mancaruri cand am fost sub tratament si dupa o perioada buna nu mai puteam manca ardei gras crud...acum dupa ceva ani mi-am revenit ...pe mine ma mai ajuta foaret mult si limonada....
despre mine n-am ce sa va zic...e liniste totala, sper sa-mi vina la timp cam pe 10 cred ca voi fi invadata....
va puuup si chiar daca n-am timp mult sa mai scriu va mai citesc

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

Didi, hai ca si pe tine te asteptam sa scrii
dar dureri de-astea atroce asa de oase ai avut? ca la gripa cu febra?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Pupaceala generala, fetelor !

Noi suntem bine, joi atingem 35 sapt, ieri am facut morfo de trim 3, bebe e bine, dar neintors. Asta inseamna ca ori se intoarce si nasc... cand o fi ori ramane asa si avem cezariana peste 4 sapt.

Inca e surpriza, da. Mult a fost, putin a ramas, in curand va anunta Alex (sper sa-mi faca onoarea) ce anume ne-a adus barzuca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Pupaceala generala, fetelor !

Noi suntem bine, joi atingem 35 sapt, ieri am facut morfo de trim 3, bebe e bine, dar neintors. Asta inseamna ca ori se intoarce si nasc... cand o fi ori ramane asa si avem cezariana peste 4 sapt.

Inca e surpriza, da. Mult a fost, putin a ramas, in curand va anunta Alex (sper sa-mi faca onoarea) ce anume ne-a adus barzuca !

bob ce repede trece timpul! mai ai putin si iti tii minunea in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

bobule ma pregatesc de galerie, mie mi-a nascut fina azi ma duc sa-mi vad mostenitoarea..deci ma antrenez pe bune!!!!
moni da dureri de oase am avut , mai ales de tibie si sunt normale, pt ca pe perioada asta de menopauza scade densitatea osoasa, tu nu ai luat calciu? eu cat n-am avut ciclu am luat calciu doze maxime...nu mai stiu cat era 400ui, parca cu d3 evident, insa vara poti luya si fara d3 ca e destul soare mai ales in buc....eu am avut si uscaciune vag si stari ciudate, eram foarte sensibila...mai si plangeam fara motiv intemeiat normal, zici ca eram copil... o prietena care era gravi cand am fost eu la meno zicea ca traiesc chestiile naspa din sarcina, pacat ca nu iese nimic dupa 9 luni...ei am trecut insa ficatul mi=e ramas sensibil, bine pe lanag injectiile alea eu am mai ingurgitat ceva doze de hormonei ulterior....acum sunt pe liber...nici vit c nu mai iau...nik.dar ma simt mai sanatoasa, luat pastile care ma ajutau fizic, dar psihic cand vedeam pumnu ma demoraliza si am lasat tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-r spune:

Felicitari Ariana! Sarcina usoara!
felelor va rog sa ma ajutati si pe mine cu adresa sit-ului de unde ati comandat Preseed. Vad ca pe multe v-a ajutat si parca as incerca si eu.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

bobule ma pregatesc de galerie, mie mi-a nascut fina azi ma duc sa-mi vad mostenitoarea..deci ma antrenez pe bune!!!!
moni da dureri de oase am avut , mai ales de tibie si sunt normale, pt ca pe perioada asta de menopauza scade densitatea osoasa, tu nu ai luat calciu? eu cat n-am avut ciclu am luat calciu doze maxime...nu mai stiu cat era 400ui, parca cu d3 evident, insa vara poti luya si fara d3 ca e destul soare mai ales in buc....eu am avut si uscaciune vag si stari ciudate, eram foarte sensibila...mai si plangeam fara motiv intemeiat normal, zici ca eram copil... o prietena care era gravi cand am fost eu la meno zicea ca traiesc chestiile naspa din sarcina, pacat ca nu iese nimic dupa 9 luni...ei am trecut insa ficatul mi=e ramas sensibil, bine pe lanag injectiile alea eu am mai ingurgitat ceva doze de hormonei ulterior....acum sunt pe liber...nici vit c nu mai iau...nik.dar ma simt mai sanatoasa, luat pastile care ma ajutau fizic, dar psihic cand vedeam pumnu ma demoraliza si am lasat tot!

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

didi, si eu sunt sensibila si imi vine sa plang din orice
eu iau calciu efervescent cal-d-vita, de 600 mg cu vitamina d3 400 UI
asa mi-a zis, sa iau efervescent

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria-r

Felicitari Ariana! Sarcina usoara!
felelor va rog sa ma ajutati si pe mine cu adresa sit-ului de unde ati comandat Preseed. Vad ca pe multe v-a ajutat si parca as incerca si eu.
Va pup pe toate!

uite aici:

http://www.babystart.ro/comanda.php
mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianna05 spune:

Prima sarcina nu am pierdut-o,a avut bebele o malformatie si a trebuit sa fac avort terapeutic.Sper ca de data asta sa fie ok.Am vorbit cu dr ieri si mi-a dat utrogestan de 3ori pe zi si nospa la nevoie.
Sper la toate care lucreaza la bebe :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianna05 spune:

Multumesc la toate de urari si va doresc sa vi se intample numai lucruri bune :)

Mergi la inceput