Asp opt(802)Felicitari emilia,cosminutza,ariana!
Raspunsuri - Pagina 20
ankcta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Buna! Scuze Anka, ai dreptate etc. Va doresc la toate sa ajungeti la odisee si sa va tineti puii in brate! 10+ http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png |
Bine, seria asta de pupici ii prind eu!
emilia.m spune:
Fetelor, multumesc mult pt incurajari.
Miha, 5 pastile de Medyn daca iei alternativ 1 zi Medyn, 1 zi Femibion iti ajung 10 zile deci fix pana iti vine tie coletul de la Farma Express daca prin ei comanzi.
Dana, eu nu am greturi deloc deloc. In schimb ma dor burta si spatele ca la ciclu si tot iau NoSpa pentru asta, am sanii foarte sensibili (enervant de sensibili) si beau lapte intr-o veselie (eu care inainte nici sa nu-l fi vazut la culoare, doar in cafea mai puneam dar simplu ziceai ca-i otrava asa ma feream de el).
Ma linisteste mult ce mi-ai zis pentru ca daca si tu ai fost la Dr Gero la Spitalul Medicover pentru eco inseamna ca s-a folosit acelasi ecograf si daca tu aveai 5 zile diferenta si eu am 6 zile inseamna ca e tot pe acolo si ca nu e grava situatia.
In cazul in care totusi nu am nici o mutatie, Clexane poate face rau?
Si pana cand ar trebui sa fac injectiile cu Clexane (pana in a cata saptamana?)
5+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
Mihaelafalt spune:
Katy multumesc de sfaturi dar sa stii ca nu m-am spetit muncind, stau cate 20-30 de minute in bucatarie iar vin in pat, nu am facut ceva greu, nu ridic iau frumos cate o leguma tai, bag la congelator o punguta, cand sunt odihnita fac iar o punguta si cu dulceata chiar a fost ceva usor, cat e sa tai niste pepeni cubulete si sa ii pui in oala la fiert cu zahar, plus de asta ma mai ajuta si sotul seara cate un pic.
Din septembrie daca pot ma duc la scoala daca nu nu, o sa ma descurc cumva vorbesc cu profesorii si rezolv, oricum e ultimul an asta, poate ai inteles gresit, din mesajul tau reiese ca merg si stau in picioare printre copii eu sunt eleva inca la postliceala deci nu am de ce sa stau in picioare printre copii.
Te pup si iti multumesc inca odata pentru sfaturi.
6+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Katy82 spune:
Miha nu stiu de ce dar eu traiam cu impresia ca esti invatatoare.
Oricum multa sanatate!
10+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
Mihaelafalt spune:
Emilia nu stiu ce iti face clexanul daca il faci fara sa ai mutatii, daca ai mutatii si il incepi peste tot spune ca se face toata sarcina si timp de 6 saptamani de la nastere, asa am citit pe net si asa a facut si o prietena de-a mea anul asta in februarie.
Ai facut analizele la mutatii sau nu?
Intra la odisee sa nu umplem paginile aici.
6+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
emilia.m spune:
N-am facut analizele de mutatii. Totul e pe presupunerea ca as avea ceva din cauza ca mama a pierdut sarcini in stadiile incipiente si nu se stie de ce. Este deci diagnostic prezumtiv asta la mine.
5+
miha_23 spune:
buna fete,
Am facut un test de dimineata( dupa 2 zile cu scurgeti crem) si a fost negativ, azi au aparut scurgeri mai inchise spre rosu inchis, deci eu zic ca azi este z1.
2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna
emilia.m spune:
Miha_23 imi pare rau pt ziua 1 dar nu te descuraja, sunt atatea fete pe aici care au ramas cand se asteptau mai putin (printre care si eu) asa incat sigur sigur va veni si randul tau repede daca incerci sa te gandesti putin mai putin la asta. Stiu ca teoria e simpla si practica ne omoara, mie cel mai greu imi era dupa ovulatie pana la test, atunci simteam ca trece prea greu timpul si ca nu mai ajung si eu o data graviduta si iata ca au trecut 8 luni de cand sunt aspiranta si am vazut dublu
Hai, capul sus ca o sa fie bine!
5+
Monique77 spune:
Fetelor
Am si eu o speranta
Se intrevede ovulatie
A inceput sa se inroseasca liniuta mult dorita :)
Am in continuare si mucus si ma dor si ovarele
Deci maine-poimaine...daca am noroc... Ovulez
Macar sa ovulez cu folos :)
Pupici