Asp opt(802)Felicitari emilia,cosminutza,ariana!
Raspunsuri - Pagina 17
diaconmaria spune:
Multumesc Ancuta
Este un mancacios si jumatate. Sambata il aduce acasa. Abia astept sa il iau in brate.
Macar nepotelul sa mi-l tin in brate, daca nu pot propriul copil...
Tu de cat timp incerci?
Mihaelafalt spune:
Maria multumesc mult, asta chiar imi da putere sa ma gandesc la bine, sa iti traiasca nepotelul si sa fie sanatos.
Doamne fetelor in tara asta am ajuns ca trebuie sa iti faci programare la analize si sa te imbolnavesti dupa 2 luni si nici nu iti fac programarea daca nu ai bilet de trimitere la tine.
Ancuta ai luat ceva pentru dureri?
Draguta hai spune tot vorba Ancutei eu inca trag fetele de manuta la odisee.
6+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
diaconmaria spune:
Multumesc Mihaela
Vei vedea ca va fi totul bine, trebuie doar sa gandesti optimist!
Da..cu analizele...suntem in Romania..tara tuturor nesimtitilor....
Eu incerc de 7 ani sa fiu mamica... si am trecut prin multe... si incerc totusi sa sper... macar pentru o ultima data...
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna fetelor. Acum am ajuns si eu acasa dupa lipte seculare la analize, piata si platit facturi. Sunt foarte ametita de cap. Azi noapte m-am trezit si am stat treaza vreo 3 ore si tot ma gandeam la bebe sa fie bine. Alex concediu placut. Moni dar nu iti e frica sa iesi din casa sa intri in contact cu alte persoane? Poate se molipsesc si ele. Uite eu sper sa ajung saptamana viitoare in Bucuresti la Fundeni vorbim si poate trimiti pe cineva acolo sa ia testele sau daca iti e mai usor la posta le pun acolo. Mai am treaba cu zarzavatul si zacusca dar azi o las moale, ma laud doar cu o minunata dulceata de pepeni galbeni, a iesit super buna sotul zice ca e miere de albine. Iulia si eu sper sa fie bine bebe, uite vad ca si la Emilia arata bebe mai mic decat ultima menstruatie, la mine a zis ca arata de 5 saptamani in loc de 6 saptamani si o zi. Astept rezultatul la beta azi si repet si luni si sper sa ma linistesc, dar fiecare zi e cu grijile eu inainte ca nu ramaneam, acum sa pot duce pana la termen si cred ca dupa ce nasc apar alte griji sigur. 6+ Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa) O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos |
Miha nu prea voi intra in contact cu lumea
Doar cu socrii, stau si la curte
Si n'avem cu cine ne intalni acolo
Deci e ok
Miha eu sapt. Viitoare pana Duminica sunt la socrii
Daca vrei ma opresc la focsani sa le iau
Doart daca esti imuna
Oricum nu e rubeola deci nu e periculos pt bebe
gabyv spune:
Buna
Maria, bine ai (re)venit la noi!
Miha si Emi, trebuie sa fiti zen, o sa treaca repede timpul si poate va inruditi.
Despre mine: tot in concediu, ma apropii de z10, dar evident nu am sanse luna asta. Pup
diaconmaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Buna Maria, bine ai (re)venit la noi! Miha si Emi, trebuie sa fiti zen, o sa treaca repede timpul si poate va inruditi. Despre mine: tot in concediu, ma apropii de z10, dar evident nu am sanse luna asta. Pup |
Multumesc Gaby.
Concediu placut in continuare
Mihaelafalt spune:
Gaby de ce esti asa pesimista si zici ca nu ai sanse?
Concediu placut fetelor care sunt sau pleaca de acum, as avea nevoie si eu macar de o zi de iesit la un gratar dar unde sa plec? Sa iau si batrana dupa mine?
6+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
gabyv spune:
Miha, doar stii ca nu prea ov, iar dupa atatea stimulari si inseminari nereusite, ca sa raman imi trebuie ori un Fiv ori o minune.
Maria, atatea ani, ai ajuns si la stim sau ia, stiti motivul nereusitei?
diarnyina_s spune:
Emi si pe tine si pe buburuza. Ma bucur ca nu mai esti asa panicoasa. Sa vezi ce repede va trece timpul si-ti vei tine baietelul in brate.
Maria, bine ai revenit .
toate fetele.
Miroase a week-end