Asp opt(802)Felicitari emilia,cosminutza,ariana!
Raspunsuri - Pagina 14
ankcta spune:
Nu mai tin minte care a fost nr max de fete pe care le-am avut in titlu!? parca acum 2 ierni
Isi aminteste cineva?
emilia.m spune:
Ankcta, te asteptam la buburuze de martie-aprilie 2013.
Dia, vitamina E se ia doar 10 zile pe luna. Eu as zice ca mai bine iei un complex de vitamine cum ar fi Femibion I cate 1 pastila la 2 zile de exemplu decat sa iei separat doar Vit E.
Camicris, nu te descuraja, si eu eram cat pe ce sa ma bag la inseminare in Sept-Oct dar uite ca nu a mai fost nevoie. Cu vitaminele am rezolvat bine, dar sotul s-a tinut de ele cu sfintenie.
Hai ca-ti dau un PM ca s-ar putea totusi sa conteze ce mai am sa iti zic.
M-am decis sa imi fac maine analiza pentru MTHFR. Rezultatul ar veni in 10 zile lucratoare deci cam pe 24 august.
5+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
ankcta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Ankcta, te asteptam la buburuze de martie-aprilie 2013. Dia, vitamina E se ia doar 10 zile pe luna. Eu as zice ca mai bine iei un complex de vitamine cum ar fi Femibion I cate 1 pastila la 2 zile de exemplu decat sa iei separat doar Vit E. Camicris, nu te descuraja, si eu eram cat pe ce sa ma bag la inseminare in Sept-Oct dar uite ca nu a mai fost nevoie. Cu vitaminele am rezolvat bine, dar sotul s-a tinut de ele cu sfintenie. Hai ca-ti dau un PM ca s-ar putea totusi sa conteze ce mai am sa iti zic. M-am decis sa imi fac maine analiza pentru MTHFR. Rezultatul ar veni in 10 zile lucratoare deci cam pe 24 august. 5+ Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto |
pt invitatie
xdidi spune:
salutare fetelor,
kmy merci de cafea, buna ....chiar beau una reala acum...cat despre doc al tau ce sa zic , mai cere o parere...mi se pare aiurea sa te puna sa slabesti, trebuia sa-ti zica asta mai demult nu sa te lase sa speri, ca doar nu te-ai ingrasat ieri nu?, e greu procesul de slabire ma chinui si eu cu 10 kg de vreo 3 ani, am dat 5 si am luat 4 in concediu ...deci ffff greu , cred ca la mine fara sport nu fac nimic...
fetelor, ieri am avut o patura rozalie si putin sange azi inca putin cred ca sunt invadata asa pe ascuns, nu m-a durut spatele, sani sunt tot asa mari si umflati, insa e ciudat inceputul...plus ca ieri eram in z27....fata de luna trecuta cand a venit la 35zile....
moni lasa sa treaca rubeola si apoi fa bebe, e mult mai sigur asa ...
va puuup pe toate
ankcta spune:
didishor nu dispera! Asta e de bine k vine la 27 z. Incepe sa se regleze . Mai ai timp pentru titlu, luna viitoare
xdidi spune:
anka nu disper, dar e ciudat rau anu asta n-am avut 2 luni cu intervale normale...iar cat despre sanse, nu va mai zic nimic ca de ieri am o stare cred ca sunt putin depresiva, nu ma doare nimic, dar sun ca o panglica , imi vine si sa plang si sa vomit...nu-mi trebuie mancare...offff parca simt o dereglare hormonala cat casa...oricuma cum simt ca toata lumea e impotriva mea asa ca evit contactele cu oamenii ca's ciudata, saracu sotu indura eroic
Monique77 spune:
Hello fetele
Mi'am facut si transaminazele azi
Am sunat'o pe dr.
E in concediu
Mi'a raspuns un dr.
I'am povestit lui, a zis ca avand in vedre ca
Nici n'am ovulat inca nu e problema
Mai ales ca nu mai am febram febra ar fi putut sa afecteze embrionul
Deci ar fi 'safe' ca pana ovulez....pana s'ar implanta...
Ar mai fi vreo 3 saptamani
MeAlex spune:
Dia, vitamina E trebuie luata 10 zile, si hematoloaga mi-a zis ca in primele 10 zile ale ciclului. Daca ai luat ceva mai mult, nu are nimic, dar luna viitoare sa iei doar 10 zile. Se da si in sarcina, dar se opreste la 10-12 saptamani.
LE: Emi, vei primi mai devreme rezultatul la MTHFR, cam dupa 7 zile lucratoare, ei isi iau intotdeauna o marja generoasa. Eu am mers la recoltat azi, la 12 si mi-au dat rezultatul la 14, desi spuneau ca e gata maine. Am repetat o analiza care mi-a iesit prost la dr. de familie.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
emilia.m spune:
MeAlex, asta e o veste foarte buna ca daca cumva iese ceva ma reped la Clexane imediat. Am primit confirmarea ca e pe drum coletul cu Medyn si ne putem vedea luni seara daca esti in oras.
5+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto