Hai Maria! Bravo Dana, Ca_Mila, Roxi! (55)
Raspunsuri - Pagina 10
ZIZOU spune:
Laura eu stau la AC si ma rostogolesc de pe o parte pe alta. Nu mai pot sta decat maxim 5 minute in picioare, daca stau mai mult ma doare mijlocul. Mi-au iesit si analizele si sunt varza. Abia astept sa treaca astea doua saptamani.
Stiu ca nu e bine dar daca doctorul ar hotari cezariana la 38 de saptamani as fi foarte fericita.
37+
AMR 2 saptamani
ali24 spune:
laura eu m am balacit putin cu rafi in piscinuta.si de 2 ore l am leganat in brate pe denis.acum a adormit la mine in brate.dimineata a fost linistit dar de dupamasa vad ca iar s a agitat
ramonavlas spune:
Noi am iesit la padure de dimineata, acum iar. Aici e mai racoare, se poate respira si adie putin vantul.
Azi avem 3 saptamani, de colici nici vorba inca.... oare mai avem "sanse" sa ne apuce?
Copiii vostri de cate ori pe zi fac kk? Ca a mea o data/zi si atunci abia reuseste mititica. Oare sa mananc eu ceva anume sau sa ii sau ei ceva? Ma gandeam la Debridat pt ea. ce ziceti?
Daconst spune:
Multumesc fetele de reprimire!Sper sa intru mai des de acum
V-am pus si niste poze la 2 zile de la nastere,sa ne vedeti.Bb era cam trist ca-i luasera sange din calcai si a plins jumate de ora,saracutul.A fost tare traumatizat.
Am uitat sa mai spun ca dupa nastere a doua zi eram ca noua si m-am ridicat singura din pat la dush si toaleta!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
40+ sapt
Daconst spune:
ramona,eu am mancat pepene rosu si a facut de vreo 3 ori ieri.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
40+ sapt
ramonavlas spune:
Pana acum, am mancat doar ieri compot. Din seara asta o sa mananc si fructe proaspete, azi pepene. Sper sa nu aiba colici si atunci rezolvam si cu kk.
Multumesc de sfaturi!
niccostea spune:
Ramona, la fel face si Stefan - doar o data pe zi si atunci cu chinuri multe. Dr mi-a zis ca trebuie sa faca de 3 ori pe zi si ca sa-l stimulez cu termometrul sau sa-i pun 1/2 supozitoare cu glicerina. Deocamdata nu i-am dat nimic, nu mi se pare necesar, dar o sa incerc solutia Porumbitei, poate ajuta.
Dupa "maratonul" din ultimele zile, Stefan a dormit 7 ore noaptea trecuta si inca 5 ore azi la pranz. Cine sa mai inteleaga ceva din ritmul lor de somn si veghe?
Gata, mi-am terminat 'pauza'.
Fleurdelise spune:
Ce de poze minunate! Daconst, ai un omulet simpatic foc si expresiv; ca de obicei pozele cu fratiorii si surioarele (Michelle)m-au terminat! A, si decernez titlul"cel mai pletos bebe" fetitei lui Pusi, o scumpete, de-acuma poti s-o duci la coafor...Si fetita lui Danett e o bombonica si, ca sa nu uit pe nimeni, TOTI bebeii nostri sunt frumosi si minunat ingrijiti!
Ramona, nu stiu daca tu tii regim pt alaptat, dar, cum au spus si fetele, introdu mai multe fructe si legume in alimentatie si cred ca va avea efect si la bb. Eu mananc f multe din astea si bb face kk aproape la fiecare supt.
Zizou, de ce sa nu fie "bine" cezariana programata la 38 de saptamani sau un pic peste? Eu am facut la 38 sapt. 3 zile si bb a iesit perfect, nu ii lipsea nimic, era tocmai "copt". Mai sfatuieste-te cu doctorul.
Va pup, noi fugim in parc.
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
adarev spune:
Salutare, salutare. ce bebei frumosi. M-am uitat pe poze. Ce sa fac?Nectarel nu a facut caca pana acum deloc. Ce sa fac oare?Sa-i pun putin supozitor mai pe seara?Laura, eu sunt rupta de oboseala, am muncit toata ziua. Apoi am fost la control la ochi. mai avem unul pe 24 aug si speram ca suntem ok.Voi, vad ca mancati fructe si ies bebeii afara. ma duc sa bag si eu niste fructe poate, poate ca daca nu , chiar nu stiu ce sa fac. va pup
Ada