Calcul varsta gestationala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui p_andra

LCC in sapt 12 era 62 mm, a zis ca asta corespunde pt 12 sapt si 4 zile.. a zis ca e puuutin mai mare decat ar trebui pt 12 sapt, dar ca nu e neobisnuit.. si stiu ca in sapt 16 (daca as fi ramas in aprilie si nu in mai, ar trebui sa fie de 110-120 mm.. si cred ca e diferenta cam mare, si nu ar trebui sa imi fac griji...

daca pe 9 mai ai avut ciclu normal, asa cum stii tu ca ai avut mereu rezulta ca prietenul tau are sanse foarte mari sa fie tatal, acum dupa atatea saptamani tu cam ai idee in ce data ai ovulatie ...daca nu ai avut "treaba" cu nimeni in luna inainte de impacare in jurul datei de ovulatie...chiar ca poti sta linistita, altfel sincer iti spun ca tot exista ceva probabilitate sa fie sau sa nu fie

off topic: sau ar putea fi o eroare de masurare... si mie mi-au spus cu 3 zile inainte de nastere ca am un bebelus gigant si trebuie scos repede sa nu dea pe dinafara si cand l-au scos si pus pe cantar avea cu 500gr mai putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_andra spune:

pe 9 mai da, am avut menstruatie normala.. eu cu cineva am fost pe 27 aprilie, cand eram la ovulatie, insa nu a terminat in mine.... probabil imi fac griji pt ca am constiinta incarcata, nu stiu...

si cu prietenul meu foloseam metoda calendarului, 10 zile da, 8 nu termina in mine, 10 da. deci in mai, pe 19 si 27 a terminat in mine... care erau in afara celor 8 zile, insa daca ovulatia mi'ar fi aparut mai tarziu... am aplicat metoda pt cateva luni, fara sa consult un medic. am aflat acum ca metoda nu era buna la mine, caci CM nu dureaza 28 zile, ci cam 30 si ceva, 35.. deci ovulatia nu o aveam in ziua 14, ci ceva mai tarziu... adica eram fertila in afara celor 8 zile.

sper sa nu fi fost nicio greseala la masuratori, m'au asigurat medicii ca in primul trimestru masuratorile sunt destul de precise, dau o eroare doar de cateva zile... si am facut echo la 6 sapt de amenoree respectiv inca 2 la 12 saptamani..

Mergi la inceput