MONTIGNAC (175)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 19
puisorul spune:
Hello gagici Unde umblati, la iarba verde? M-am saturat de caldura dar parca tot nu ma bucur ca vine toamna
De dimineata am facut pancakeuri cu faina integrala si tarate de ovaz. Le-am mancat cu magiun de prune care desi fara zahar mi s-a parut extrem de dulce. Am mai facut si o portie de cascaval de casa
Am fost si la piata si erau asa multe legume si fructe Am cumparat prune, pere, rosii, ardei, rosii cherry, telina, gulii. Plus toate legumele pt doua portii de zacusca, una cu vinete si una cu ciuperci de care se ocupa mama
Ninha, am vazut si eu salata de linte de la Lidl dar mi s-a parut scumpa
Gena, ma bucur ca iti place aquagymul. Abia astept sa il reiau si eu, probabil peste vreo doua saptamani.
Ma duc imediat sa pun la marinat carnea de oaie si de mistret pt ceaunul de maine.
Weekend fain va doresc
Carmen_Marieta spune:
Salutare fetele,
eu conforma si cu alergaturi( pregatesc 2 kinderi pt gradinita- avize, consultatii, analize).
Meniul de azi:
MD: wassa cu magiun; iaurt0%; cafea
P; ciorba de fasole
G: prune+pere+struguri( cate putin din fiecare-fac casoleta cu fructele copiilor si de obicei mananc ce ramane de la ei)
C: nu stiu
Diana am vazut ce ai pus in compozitia covrigeilor, dar te rog explica cum i-ai facu( modelat; copt)??
Ani cred ca saptamana viitoare fac si eu mancarea de linte cu ochiuri( am cam evitate ouale in ultima perioada).. si eu voi face maine o salata de vinete(sper sa reusesc cu nazdravanii alaturi) si mai am o varza pe care vreau sa o fac cu taitei( lati din grau dur-stiu ca erau permisi daca nu sa ma corectati)
puisorul spune:
Carmen, cred ca asa a facut Diana covrigii http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/12642/Retete-Montignac-Covrigi/
Cred ca numai fideaua( adica taiteii subtiri) din grau dur are IG 35 si e conforma. E o explicatie pt taitei si spaghete ca scade cumva IG prin extrudare sau asa ceva. Deci ti-ar trebui taiteti lati din faina integrala.
Maria rubi, cum merge dieta?
Andacos, a mai slabit baiatul?
Meeeeeeel, where are you?
brindusik spune:
puisoaro se pare ca azi a fost ziua de pieti..eu am luat numai caise, mere si cirese..dar si porumb de fiert, vinete, brinza: cascaval, mozzarele, si in inca o specialitate de=mi place (dupa gust cred ca e telemea freacata cu ierburi si usturoi)
momentan am mancat..ciorba de perisoare si ceva jambon cu mustar dijon...iar acum stau cu burta in sus
ninha pentru vinetele alea cu brinza...parmezanu ala e pus pentru c a e sarat? si e de dorit ca treaba asta sa aiba tenta saratica?
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Brandusiko, imi place asa mult piata mai ales toamna cand e asa bogata Numai broccoli nu am gasit, a zis tipa de la cumpar de cativa ani, ca nu prea i s-a facut anul asta :(
Acum stau si eu cu burta la soare dupa rulourile de vinete cu branza si nuci si savurez un pahar de vin rosu . Mai tarziu ma asteapta sorbetul de mure si la somn.
brindusik spune:
puisoaro E SUPERB LABRADORUL TAU AURIU!!!!...si cretulina pe langa el of course
aici is ff multi labradori ca si catei ajutor...pentru oameni care nu vad sau pentru batrani...am vazut ca sunt chiar fundatii speciale care strang banii peste tot pentru dresarea lor...is cateii mei preferati..ff protectori si ff "mamosi" .. felicitari!!!!ai facut o alegere perfecta pentru companion ce va avea grija de cretulina!!!
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
na, bine ca am scris un mesaj lung care mi s-a pierdut ca n-am fost logata
Brindu, nu trebuie sa fie super sarata mancarea aia cu vinete, doar normal. parmezanul se pune ptr savoarea si textura lui specifice, dar cred ca poate fi inlocuit cu succes de telemeaua scursa. ideea e sa fie o branza uscata. se mai pune un pic de sare si in sosul de rosii.
noapte buna, va si
child spune:
Eu covrigii ii fac asa:
- un pahar apa
- un pahar ulei (dar pun jumatate, ca e destul)
- faina cat incape (pun integrala si tarate)
- sare - mai mult de o lingurita
- susan mult, ca e sursa buna de calciu. Puteti pune orice alt condiment vreti: chimen, cimbru, mac, etc.
Amestec totul pana iese un aluat bun de modelat si fac covrigi rotunzi. Ii pun in cuptor, la foc mic, pana se rumenesc un pic, nu foarte mult, ca ies prea tari.
Eu fac covrigii astia pentru fiu-meu, de aia pun multe tarate (rezolva tranzitul) si susan pentru calciu.
Dar asa de buni sunt, ca eu mananc mai mult decat el
Meniul pentru azi nu pun, ca am fost la soacra si am tot gustat: ba dovlecei pane, ba gomboti cu prune. Acum am burta mare si sunt suparata pe mine, ca nu ma pot abtine la prostioare de astea. Macar daca as ramane doar cu gustatul, dar eu pana nu termin farfuria nu ma las. Nu stiu cum o sa ma descutc in concediu, la ultra all-inclusive.
brindusik spune:
child tot ce poti spera e ca nu o sa incerci sa termini toate farfuriile alora..ca asa clar te asiguri cu un loc pe lista clientilor cu eticheta "persona non-grata" :)))))
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
gena12 spune:
Buna
Am avut ieri o zi super plina, plus ca m-am trezit tarziu si azi la fel.
Ieri am fost si am jucat tenis o ora si o ora tenis de masa.
Nu va speriati, nu sunt sportiva deloc!
Aici unde stau eu, in Fr, in ultima sapt din aug si prima sapt din sept, se fac porti deschise la asociatiile de sport. Asta inseama ca poti testa toate sporturile pe care le vrei, platind o suma destul de mica pe ora/sedinta/test.(cam 4 eur la fiecare) Scopul este de a face cunoscuta asociatia si de a indemna lumea sa faca abonamente anuale, ca sa eviti sa platesti bani multi la sali de sport.
Pe 8 sept este zi de inscrieri, toti se aduna pe un teren de sport, cu standuri cu oferte si preturi.
Poti face cam orice tip de sport, limbi straine, muzica, pictura...orice poate ocupa timpul liber (e pana si o organizatie de mers pe jos prin paduri). O activitate e cam 100 eur pe an.
Meniuri :
Sambata: MD(pe la 11): 2 felii de paine cu dulceata, 1 iaurt 0%, o cafea
P(pe la 4): o salata la McDonalds
c (pe la 8): 100gr branza 0% cu 35 gr sunca de pui
Scuze, m-am tot intins