Efectele inconstientei crase a USL
Raspunsuri - Pagina 26
Marina spune:
Apropo putem verifica cumva daca facem parte din lista permanenta sau nu dupa actualizare?
Io'st specia nenumarata la referendum si nevotanta locuind in strainatate.
turturica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danielag
Copiloi, acum inteleg de ce ti s-au parut grele subiectele de la BAC, no offence . Una e "actualizarea listelor in baza carora s-a desfasurat referendumul" si alta "listele actualizate, in baza carora s-a desfasurat (n.m: la timpul trecut) referendumul". Daca actualizezi listele acum nu mai poti sa desfasori in baza lor referendumul din 29. Doar daca te intorci in trecut, ca in www.imdb.com/title/tt0088763/" target="_blank">Back to the future . |
Eh, copiloi citeste selectiv va si domnu' interimar.
Macar am aflat cine era cirtita din CCR care schimba documente, sint curioasa cum o sa raspunda judecatorul asta la parchet.
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyannna B nica te rog spune-mi tu ce scrie in link-ul pus de copiloi. |
Diana, nu inteleg ce vrei!
Daca ma pui sa fac ceea ce poate nu doresc cred ca trebuie sa-mi dai si o motivatie puternica!
Poate eu doresc sa-mi expun parerea fara sa fiu tulburata si asa consider ca trebuie sa fie preluata!
copiloi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danielag
Copiloi, acum inteleg de ce ti s-au parut grele subiectele de la BAC, no offence . Una e "actualizarea listelor in baza carora s-a desfasurat referendumul" si alta "listele actualizate, in baza carora s-a desfasurat (n.m: la timpul trecut) referendumul". Daca actualizezi listele acum nu mai poti sa desfasori in baza lor referendumul din 29. Doar daca te intorci in trecut, ca in www.imdb.com/title/tt0088763/" target="_blank">Back to the future . |
Eu nu am vazut subiectele la bac, deci habar nu am cum au fost. Vad ca tu stii....
Ce bine ca pana la urma logica va invinge! Nu basismul si propaganda!
copiloi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina La fel ca simtul respectarii legilor care la iliescieni vad ca a disparut desavarsit Marina |
Care lege nu este respectata si de catre cine?
Marina spune:
Dar un referendum cu il vreti pe antonescu & ponta nu ne face nimeni?
Sa vezi atunci ce ma arunc la vot. Daca e bal bal sa fie, nu au putut astepta alegerile moral mi se pare sa ne intrebe si daca ii vrem pe mascaricii astia doi
copiloi spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui turturica
Eh, copiloi citeste selectiv va si domnu' interimar. Macar am aflat cine era cirtita din CCR care schimba documente, sint curioasa cum o sa raspunda judecatorul asta la parchet. |
De abia astept sa afli ca ce ai aflat azi e o minciuna.
Cum se numesc cei care cred pana si minciunile?
Iti spun la momentul potrivit.
dyannna spune:
B.nica nu vroiam decat sa-mi spui daca tu vezi in link-ul acesta scris 'actualizarea listelor', am vazut ca esti prin zona si m-am gandit sa mai cer o parere ca eu si copiloi nu vedem scris aceleeasi cuvinte...imi cer scuze ,nu vroiam sa te deranjez.http://www.ccr.ro/events/2012/anexa6august.pdf
copiloi spune:
turturica, ti-am cerut un link, o dovada ceva, care sa-ti probeze afirmatia.
Nu ma servesti? Te rog!
Marina spune:
Niciuna de catre pcr presupunand ca schimbarea legilor dupa ce si-au produs efectul nu intra la capitolul legi de respectat, asta daca nu esti mama omida si ai premonitii.
Citat: | ||
citat din mesajul lui copiloi
Care lege nu este respectata si de catre cine? |