Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

ziua buna va doresc tuturor!Multumesc pt raspunsuri,cercei sigur ii voi pune acum,cat e micuta,cat despre decalotare,oricum igiena se face zilnic,o sa incerc la o saptaman sa o fac putin,asta pana vine dr din CO si ma lamureste.Eu folosesc biberoane Avent,Primii Pasi,Nip....dar ei accepta doar Avent-ul, ca sterilizator am o marca no name,din acela pt microunde si incalzitor Primii pasi.
Eu am impresia ca picii mei sunt smecheri,mai ales baiatul...se maraie mereu,se vaita si cand il iau in brate,hopaaa,trec toate cele si radem si nu mai putem de fericire,desi eu nu l-am invatat in brate deloc.Logic,ca fata s-a desteptat si ea si procedeaza idem.Azi nopate iar fuse concert,cer papa si ceai din ora-n ora,m-au zapacit...probabil aseara a fost si de la caldura habar n-am....oricum,noaptea nu mananca mult,dar des....e greu sa nu stii de ce plang,offff....
Va pup,revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna dragelor
Adina e o placere sa citesc din experientele tale. Trebuie sa recunosc ca sunt complet si total nestiutoare; dar sper sa intru in curand in concediu si iau capitolele la rand sa ma pun la punct cu toate.
Laura,Sugubina,Mirela, Monas nici nu va dati seama ce mult ajuta postarile voastre, sunteti niste mamici de gemeni demne de urmat
Ralu deci drum la turci iar,bunn, ia-o ca pe o vacanta si sa vii cu cele mai bune vesti de acolo
Anne tu cum te mai simti? sper ca iti e mai bine dupa cerclaj
Miruna, Irip, Anabel,Balanta proaspetele noastre mamici sa mai povestiti din primele experiente cu bebelusii ca tare imi plac
Noi am facut morfo de trim 1, totul e perfect, unul dintre bebelusi este o fetita ; la cel de al doilea nu s-a vazut prea bine, mai asteptam .. In citeva saptamini facem si cerclaj preventiv asa, si intru si in concediu de risc, din septembrie voi sta cu bebici acasa in liniste si pace
Mai aveti vreuna vesti despre Brigit si piticii ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

Va multumesc ptr parerile privind alaptatul doar ca la mine functioneaza mai greu...ii pun pe fiecare la san si de fiecare data e un spectacol, se ineaca ii ridic foarte des iar dupa 10-15 min adorm si nu reusesc sa ii trezesc decat daca bag biberonul in gura.
Despre alaptat in acelasi timp nu se pune problema ca la cat sunt de haplea la mancat nu as sti pe care sa il ridic primul, in plus ai nevoie de cineva care sa te ajute.
Desi imi propun de fiecare data ca macar unul dintre ei sa manance o masa de la san nu reusesc se foiesc, curge lapte pe ei ca doar sanul produce, macar stiu ca asa il stimulez si poate nu il pierd pana in momentul cand vor fi in stare sa manance.

Eu sunt de parere ca ai nevoie de ajutoare....eu am si sincer nu stiu ce m as face fara. Baiatul e mai mare si mai rezistent el mananca culcat un biberon intreg si il ridic la urma, doar ca el are colici mai multi si e chinuit.Fata are nevoie de atentie dubla dc nu o tii 30-40 min in brate dupa masa da laptele afara si asa tot mai scapa.

Au zile linistite dar si zile agitate cand nu dorm deloc, ba chiar Andrei cere sa vorbesti cu el, sa ii citesti....
Plansete necontrolate nu au avute pana acum, bine ii luam in brate dar nu ii tinem mult doar sa vada ca avem pe cineva.

Seara le fac baita pe rand in chiuveta si am amenajat tot in baie, de mare ajutor imi este masa de infasat care se pliaza si o mut in baie acolo facem si masajul apoi plasez la hrana...din baie iese complet echipat gata pregatit de masa.
Referitor la programul de masa chiar au program la 2-3 ore ba chiar se trezesc in acelasi timp si trebuie sa fii pregatit ca la armata ptr ca sunt foarte rai la foame, si eu am sterilizator electric de la Avent si ma descurc foarte bine cu el.

Va pup pe toate si va tin la curent.....sarcini usoare in continuare gravidutelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

anabel, e normal sa fie mai agitati, e normal sa mai scape lapte pe langa (iarta-ma ca zis direct, dar tie nu ti-e mila de laptele tau, sa ai de sa curga si sa le bagi pe gat lapte praf?! ), iti trebuie tie rabdare si ei vor invata repede sa suga cum trebuie si va fi foarte simplu. Decat sa fugi dupa biberoane, sa te agiti ca nu e apa destul de calda, sa nu sunt biberoane pregatite, nu mai bine, mai usor si mai frumos, pui copiii la san imediat ce cer mancare?

Imi cer scuze ca insist si tot bat apa in piua, dar chiar mi se pare mare pacat sa ai lapte si sa nu alaptezi. Ai mare noroc sa ai prietena specialista in lactatie. Roaga sa vina de cateva ori sa te ajute, sa te indrume si invata copiii la san. Da-le la boala de biberoane, nu ai nevoie de ele daca ai lapte!!!
Hai ca se poate! Trebuie doar sa vrei tu!



Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaSgemeni spune:


@Sugubina - ai un stil inconfundabil, cred ca nu a fost mail la care sa nu ma amuz teribil de experientele voastre, la cum le povestesti :D

@Irip - multzu' mult de raspunsuri! Inca nu am aflat nimic de grupuri de activitati pentru bbs, dar mai caut. Imi incolteste o idee, dar vad cum o leg de celelalte ;)


@Monas - rapid dar consistent mailul tau si plin de info! Tnx!
La fel si tie Adi - e fain ca odata ce inteleg din ce le spui, devine ceva mai usor cu baita inclusiv. lasa locul pentru alte noi provocari :P

Sora mea a zis ca are un sterilizator Cicco, o sa il iau de la ea :) Pentru biberoane, o sa mai vad daca tetinele din latex au si alte avantaje sau sunt preferate mai mult de bebici. M-ati facut curioasa de cele de la dr browns, nu stiu despre firma asta nimic, dar sper sa merg azi pe la farmacia Tei si o sa ma uit ce au.

@Mirela - multzu' de interventie si impartasire :)
Chiar ma bucur sa va vad ca sunteti asa prezente! Nici nu am visat sa pot comunica atat si invata atat de pe un forum! Jos palaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaSgemeni spune:

@Sugubina - a venit caruciorul de la Bb Confort, ma asteptam sa fie mai greu si mai dificil de montat-manevrat. Sunt chiar multumita! Merci de confirmarea pe care mi-ai dat-o ;)

Cu mancarimile de la PUPPP - ceva mai bine, solutia cu mentol chiar ajuta! Cred ca o sa am zile si zile, dar ieri si azi mi-a fost mai bine putin.

@Laura - sunt atata de pro-hranit la san! Ma bucur sa te vad asa sustinatoare si tare sper sa reusesc si eu sa ii alaptez! Ma gandesc sa intreb si eu in spital daca pot apela apoi la cineva cand ajung acasa, sa ma ghideze daca va fi nevoie. In orice caz, o sa-mi aduc aminte de ce scrii, e sigur! Sunt convinsa ca nu e simplu mereu, dar chiar vreau sa incerc.

@Miruna - ma gandesc ca e dificil la inceput, multa rabdare iti doresc, sustinere de la cei dragi si cupii cat mai armoniosi!

@Ralu - vacanta reusita si te asteptam cu 1-2 povesti de pe-acolo :)

@Tonirro - ce mai stii de Brigit? Ma gandeam sa adunam urari de la mamici si burtici si sa i le printam sa le poata citi si ea. Ce zici? Sper sa revii cu vesti bune despre ea si micuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ioana, in Bucuresti sunt mai multi consilieri in lactatie la care poti apela la nevoie. Aici pe forum este un sub-forum de alaptare (http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=94&nm=Alaptare) unde se poate gasi suport si ajutor. Bafta! Sa fie asa cum iti doresti tu





Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaSgemeni spune:

Ohoooo :D danke, Laura!
Am vazut multe topici interesante, ma pun pe citit ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

si eu sunt proalaptare. Imi fac griji si ganduri legat de subiectul asta. Citesc articole si blog-uri ca sa-mi ridic moralul ca voi putea alapta, ca voi sti cum sa cresc productia, ca voi sti ce sa fac sa fie bine pt ei. As vrea sa alaptez cateva luni, cat mai multe...nu am pretentia sa ating anul, dar macar acolo 6 luni. Dar vom trai si vom vedea.

Adriana tu ce mai faci iubita? Eu, din fericire pt mine, ma simt bine dupa cerclaj. Acum am intrat in faza in car eimi fac griji pt toate.

Ralu, daca este mai racoare la turci, poate ti se face si pofta de mancare. Ciorba lor de linte e minunata

+ 29 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmammarutza spune:

SUGUBINA, noi suntem afara non stop ptr. ca locuim la casa cu curte. De iesit, iesim aproape zilnic, dar daca se iveste ceva si sta acasa, au loc destul aici de destrabalare.

Azi n-am avut nicio regula la ei: Carla a facut dmineata febra 40,1, a dormit dimineata 3 ore jumate si acum, de dupa-masa doarme deja de alte 3 ore jumate . Are gatutzul rosu, saracuta si se pare ca nici frate-sau nu vrea sa se lase...a facut si el, la pranz, 37,8 . Cred ca s-au dus planurile noastre de plecat la munte in 2 . Sper doar sa-si revina cat de cat sa nu ajungem pe la spital...

Mergi la inceput