Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013!!(cap13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

auzi Blusea...eu m-am incurcat in ecografiile astea. Eu am facut acu vreo 10 zile dublu test.Banuiesc ca ce ecografie am facut acolo..a fost morfofetala, nu?

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardna11111

auzi Blusea...eu m-am incurcat in ecografiile astea. Eu am facut acu vreo 10 zile dublu test.Banuiesc ca ce ecografie am facut acolo..a fost morfofetala, nu?

Dap, eco de dublutest e morfofetala. E o echo mai detaliata, ii masoara toate cele, Dopler etc. Noua primul lucru pe care ni l-a zis e ca e baietel

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

[/quote]

ella eu tot la anima fac ecografiile la dna dr Adela serban. Tu la cine te referi?

[/quote]

De dr Nicolae e vorba

+18s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Multumesc pt. vorbele frumoase ! sper sa aveti dreptate . Rezultatele de la TT nu m-au ingrijorat- poate ca paream inconstienta - dar la eco pe care am facut-o dupa TT pe ecran se vedea conturul capului ca la Ionut - cu o forma usor alungita . Evident ca atunci cand am ajuns acasa am luat la puricat toate pozele si de la prima sarcina si de la aceasta . In pozele de la eco de morfologie fetala de pe trim I capul lui bebe este normal, forma care ar trebui sa o aiba , nu ce am vazut eu pe ecran ! ( nu numai eu ci si dr. a vazut ...)
Va dati seama ca mi-au trebuit 8 ani ca sa am din nou curajul sa mai raman insarcinata ...
Maine seara la 18.00 am programarea .
Acid folic am luat cam de la 4 saptamani - de cand am aflat si am suplimentat ci femibion ... deci ar fi destul acid folic . Si acum mai iau .

www.gradinacris.blogspot.com
18 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Bluesea? Cand? La care Medicover?

Ardna & Bluesea eu va zic cum le spunem noi aici, in MEDICOVER: la 12 sapt(dublu test) este eco de screening, la 16-18 de trimestru 2-3, la 20 morfofetala, dupa 20 este de trimestru 2-3 si se face cu un doppler pentru vene, aorte etc. Pana in 12 saptamani se poate face si pe burtica dar cel mai bine se face transvaginal pentru a-l vedea pe pici mai bine, mai ales la inceputul sarcinii este putin probabil sa il vada altfel, micutu de el.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

am fost ieri la o policlinica ca sa fac o ecografie (pur si simplu mi se pusese mie pata ) , ma refer la eco simpla fara morfologie, am gasit cu 80 lei pe Masina de Paine, sect 2, a stat dr respectiv de mine 1 ora sa se uite, sa masoare etc. Cabinetul nu e cine stie ce dar e un dr f dragut si atent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

[

Ma duc marti, in Cotroceni la dr Zguri. Si la mine e doar o fita pt ca la ultima eco nu am vazut feciorul ca lumea si nu avem poze. Iar urmatoarea e pe 30 august si nu am atatea unghii de ros pana atunci.

16+

Mergi la inceput

Crismac suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii. Eu una simt ca o sa vi bucuroasa :) TE asteptam maine seara sa ne zici ce ai facut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Ardna & Bluesea eu va zic cum le spunem noi aici, in MEDICOVER: la 12 sapt(dublu test) este eco de screening, la 16-18 de trimestru 2-3, la 20 morfofetala, dupa 20 este de trimestru 2-3 si se face cu un doppler pentru vene, aorte etc. Pana in 12 saptamani se poate face si pe burtica dar cel mai bine se face transvaginal pentru a-l vedea pe pici mai bine, mai ales la inceputul sarcinii este putin probabil sa il vada altfel, micutu de el.

Dar aia de 16-18 sapt nu se coreleaza cu triplu test? nu e aceeasi? E olbigatorie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Eu nu mai am stare cu supa aia acra picanta. Nu mai pot de pofta. Nu pot sa ma gandesc decat la o frafurie aburinda acra si iute de supa din aia. MA gandesc de cateva zile la ea, dar m-am gandit ca e obosit rau co-autorul ca sa-l trimit de la munca la restaurant si apoi sa vina cu mancare la mine. Nu stiu cum sa fac, dar trebuie sa mananc din aia.

Mena imi place ce spui tu de eco la tine. Ai facut cu Andrei Cristian sau cu Cringu Ionescu? As vrea sa ma programez la unul dintre ei ca tare mi-a placut cum vorbesti de eco. Ai idee cat costa o eco de 18 saptamani (hai sa-i spunem eco de TT), aia de ziceai tu eco de trim 2-3? Daca vin la Victoriei poate ne si vedem...
Mie mi-a facut eco de DT transabdominal. Ar fi fost mai bine daca facea transvaginal. Ai dreptate, s-ar fi vazut mai bine, dar nu stiu daca mi-ar fi convennit sa stea dr cu sonda o 1/2 h scormonind "la parter".... De aia nici nu stim ce sex are bebe. Ca sa nu mai zic, ca trebuie sa traveseze niste straturi bune de sunci, la mine...

Blue ce tare esti cu unghiile...

13 saptamani

Mergi la inceput