Bobocei de sept-oct 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Recunosc ca m-am trezit cu gandul la Lalu,am dormit cu telefonul langa mine ,am vazut ca nu am primit nici un sms ,asa ca am venit ata la computer si inca ma intreb ce-o face,as suna dar mi-e sa nu deranjez,poate intra ea,daca nu intra pana dupa-amiaza risc si sun.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Morning, bulinici !
Cer scuze pentru absenta, sunt in priza : am avut destul de mult de munca si apoi am profitat sa-l chinui pe sot in diverse locuri. Mi-am rezolvat prenatalul pe august, am mai facut 1-2 cumparaturi (in mare as cam avea totul in afara de ceva fff important : farmacia!!!).

Am primit de la nasi carutul pe care l-au avut ei la fetita, un Hauck Roadster, e foarte ok, sunt multumita, ma voi descurca. E si rosu, deci unisex, incape in lift, pare usor de manuit. E nitelus greu la 9.5 kg, dar asta e, calul de dar nu se cauta la dinti, eu zic saru-mana pentru atentie.
O prietena mi-a promis cadita cu forma, deci nu mai umblu si dupa aia. Mai am mici cumparaturi de facut, dar merg facute si la piata, deci sunt relaxata (la LIDL pe 9 august, am sa merg sa cumpar prosop din acela cu gluga, ca n-am niciunul. Vor avea ei oferta la prosop din frotir 80cmx80cm , albastru sau roz, la 22 lei. Am sa iau ambele culori, cred ca nu se supara bebe sa-l sterg cu culoarea adversa ).
Am dormit tare prost azi noapte, in ultima saptamana visez cam aiurea, uneori urat, alteori ciudat, incerc sa uit dimineata. Si azi cand m-am trezit, m-am infipt direct in masina de spalat. In timp ce mancam, am vazut la stiri ca e praznic, am dat fuga la laptop sa verific : azi e cruce rosie si eu spal ca vitica... Nu sunt foarte religioasa, dar unele chestii le ocolesc, asa, "sa fie bine". Mi-am tras palme, dar ce pot face acum?! Si maine e tot cruce rosie, aviz amatoarelor...

Azi avem si noi morfo de trim 3, la 34 sapt si 4 zile. Am emotii mari sa vad ce ne zice doctorul. Bebe e activ, trag nadejde ca totul e in regula si in grafic pe acolo. Sunt curioasa ce ne zice legat de apropierea nasterii. Saptamana asta sotul merge la birou si apoi e nevoit sa-mi plece iar in delegatie. Deci ar pleca la 35s jumate si s-ar intoarce la 36s jumate... sper ca noi suntem sigilati pana se intoarce, n-as vrea sa nasc fara el aici.

Kytana, daaaaa, vin diseara, abia astept cursul de alaptare, o sa-l facem posta pe Ghitza

Am gasit un ghid pe facebook, l-am citit, mi s-a parut destul de ok, informatii generale, dar utile. Se numeste Ghidul de crestere si dezvoltare a copilului - 0-5 ani.

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Neta burtici
Am fost sa recoltam analize de diminata si am facut si culturi de col....astea sunt cam ultimele analize Eu sunt chinuita de aceleasi dureri care sunt mai nasoale cu fiecare zi....
Aaaa...si sunt in continuare stricata la burta, sau este o senzatie asemanatoare....fetele care ati mai nascut, ati patit asa?

lalu85 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Fetelor va multumesc pt ca vav ganditi la mine....cand stiu ca va ganditi la mine ma face si pe mine sa fiu cu moralul sus pt ca imi este o frica de nu va pot descrie....cred ca e o amestecatura de emotii cu frica, cu de toate
Va imbratsez si va

lalu85 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Lalu, bafta la primirea rezultatelor la analize. Sigur vor fi super okay! Eu nu am mai nascut dar din cate am citit, partea cu stricatul la burtica e un pas din preludiul travaliului. Asa ne ajuta mama natura sa pregatim organismul si sa scapam de odioasa clisma In rest, da sunt aici pentru tine, emotionate si incerand sa te imbarbatam cum putem

Sarmanu' Ghita, va fi tare chinuit de noi doua Bob! Am inteles ca sunt f okay carucioarele de la Hauck asa ca congratz Am gasit si eu la Cora la promotie niste prosoape de 70x140 la 18 RON. Nu sunt cele mai dese de pe acolo (care costa 45 RON) dar sunt moi si chiar sunt multumita de ele.
Btw, eu eram croita maine tot asa ca tine cu masina de rufe si calcat pt bebe. Am citit ce ai scris si am fugit la calendarul din perete, maine e cruce neagra, deci cred ca se poate spala. Hm in calendarul de pe net apare cruce rosie ce e drept... eu zic ca cel tiparit de Patriarhie e de incredere, nu?
MariKaki bine ai revenit! Multa sanatate si numai ganduri bune in legatura cu tratamentul, sa fiti amandoi cat se poate de bine

Of Adina, prin cate mai treci si tu... Imi pare atat de rau ca nici tatal tau nu se simte prea bine. Si caldura asta cred ca ne afecteaza si sanatatea. Multa sanatate si imbratisari iti transmit. Sa iti zic sa te relaxezi mi se pare futil dar incearca totusi Orice ar fi, tu si bebe sunteti piesele de rezistenta si cele mai importante, nu? Capul sus Nu ai voie sa te intristezi,
<- asa trebuie sa fii, daaa?

Si eu visez de cateva nopti bebelusi nou nascuti, ca nasc sau ca sunt la spital si ca urmeaza sa nasc. Culmea este ca sunt destul de calma in vise, nu cred ca in realitate voi reusi sa fiu asa calma, clar nu!

31+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata (e cam amiaza de fapt),

Va salut si vreau sa va (ne) urez o saptamana foarte buna tuturor. Eu astazi incep saptamana 33, waw, nu imi vine sa cred, dar ma bucur enorm. Acum ies pana in oras sa mai rezolv unele altele si apoi sper sa pot scrie ceva, cum stau mai mult in pat mi-e greu sa stau in sezut la computer.
Ieri am vazut si la AUCHAN chiloti de unica folosinta (dar habar nu am ce marime sa imi iau) dar nu stiu de unde as putea lua folie pentru toaleta, voi ati cumparat deja?

32+

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Tsop si eu :D Caldura mare nenicule...offf...nici eu n-am dormit bine ...de cald...am facut bai de caldura dar mi-era lene sa ma ridic sa inchid peste tot si sa dau drumul la A/C...acum cred ca-i dau drumul si la noi azi s-au anuntat 39 grade si maine/poimaine pana la 42....am maine treaba afara ...dar ma gandesc ca la 8 plec la 9 ma intorc speeerr sa nu ma ia vreo ciza d-aia de tensiune picata...
Bob felicitari pt carut...si noi la fel il avem de la cumnata mai greuts dar exact asa ma gandeam si eu...cu calu de dar:D si eu zic merci ca e o cheltuiala mai putin...
Ce draguts ...Ghitsa il cheama pe bb la curs...haha...m-a facut sa zambesc instant mi-l inchipui plasat stg-dr :)
Anidazsanatate multa si sotului si socrului sa dea Domnul sa se faca bine amandoi!
Lalu si prietena mea care intra maine in 39 imi spune la fel ca si tine are dureri mari os pibian o apasa rau...deci multi si hang in there!
Noi azi intram in 30 sapt...schimbam prefixul si ne ia teama
Patricbebe bravo ca ati terminat casa de zugravit ...noi d-abia dp Sf Maria..e bine ca-i doar camera lui bb si ne-a zis ca o sa termine intr-o zi....acum astept un instalator....am golit camera de mobila existenta si pe peretele pe care o sa fie dulapul am descoperit o pata maaare de igrasie e drept uscata...dar na...ma gandesc sa nu ne deschida lucrari acum ca pe de alta parte igrasie in cam lui bb nu suna bine dc e ceva care o sa reapara fresh si nici n-o sa se vada ca o sa fie mascat de sifonier....peretele da pe partea cealalta in baie/cada e pe el ......ia sa vedem...
Irimelldap ai dreptate sunt diferente...acolo e cu totul alta cultura..dpmdv e mai mult bun-simt....acum cine stie cine are dreptate(la doctori ma refer)....totusi in multe lucruri japonezii sunt mai ok...si mai avansati...asigurare de sanatate de ex vbeam cu o tipa si-mi explica sistemul si nu e haosul de pe aici..Gr sau Ro...ce sa zic...sa dea Domnul sa ai o nastere usoara la termen si bbik sanatos :)
Kytana f interesante info...asteptam cu nerabdare capitolul urmator
Bob ma bag acum la citit ghidul....am inceput sa citesc si de pe mail-ul comun....doar doar din tot ceva mi-o ramane in cap...e varza rau memoria mea....si cred ca ar fi hazliu sa-mi fac notite sa mi le lipesc prin camera lui bb :)))
Pup mandrele o saptamana plina de vesti bune!

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Felicitari Carmen pentru schimbarea saptamanii referitor la protectie WC, am intrebat in stanga si in dreapta dar toti fac niste ochi mari la mine de parca le-as cere merele de aur si pe Cosanzeana cu ele. La chiloteii de unica folosinta si eu m-am tot uitat, cred ca iau M, habar nu am

Moro si aici este atat de cald, te topesti! Au anuntat astazi 40-41 si maine 42 grade. Nu mai zic ca datorita asfaltului si BCA-ului incins se simt ca 45 sau chiar mai mult.
Mai, mai ati schimbat prefixul! Sa va fie de bine si la cat mai mult timp petrecut in burtic cu bebe sanatos si vanjos Ai grija cu tensiunea si spor la rezolvat trebi cat mai pe racoare!

31+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Mergi la inceput

Carmen, si eu am vazut chilotii aia la Auchan, dar am zis pas. Arata cam prea fragili, un soi de plasuta subtire si ma intrebam cum imi vor tine ei mie "pampersul"... www.bebelusi-copii.ro/%5CImages%5CPt%20Produse%5C303065_303017_303165.jpg" target="_blank">Astia sunt!!
Eu am luat tot de la auchan niste chiloti clasici de bumbac cu plastic, negri, la 4 lei bucata, o sa-i terfelesc pe astia la spital. Sunt mai stramti, sper ca nu foarte, ca sa am loc sa pun un always si un torson. Am manie de cand aveam menstra sa imi tin absorbantele pe chiloti mai stramti, sa fiu sigura ca nu se deplaseaza
Apropo de torsoane, pana la urma si-a cumparat cineva de la sensiblu, asa cum citisem (parca) ca s-ar gasi gata facute?

In ce priveste folia de wc, www.anunturi66.ro/imagini/anunturi/6/zoom/14766-24309-afacere-la-cheie-productie-colac-wc-cu-folie-de-unica-folosinta.jpg" target="_blank">adica ASTA, pe mine cu ce ma ajuta in spital? Ca doar nu stau 3 minute s-o asez ca lumea pe colac?
Ar mai fi varianta de colac de hartie, care se pun mai rapid, dar trebuie putintica atentie cand te asezi sa nu-ti alunece. Nu stiu clar unde gasim asta, dar am sa ma uit sa-mi iau varianta asta, de hartie. Am in piata un magazin DM, o sa caut si acolo.

Moro, da, ai dreptate, e amuzant . Parca ne si vad diseara pe mine si Kytana dandu-ne coate in burti care sa-l ia prima pe Ghitza sa-l tina la piept.

Mergi la inceput

Mai vroiam sa adaug ceva legat de exercitiile de facut in sarcina. Eu n-am facut NIMIC pana sa merg la curs si sa invat cateva MICI miscari, pe care le practic acum zilnic si chiar vad imbunatatiri, la nici o saptamana dupa primul curs.
In primul rand, dimineata, inainte sa ma dau jos din pat, imi rotesc labele picioarelor, degetele, orice se poate misca. Am grija sa nu fortez si sa ma trezesc cu carcei. Cand imi intind talpile, adica trag de varfurile degetelor spre mine, spre genunchi sa zicem, simt cum pielea opune rezistenta, ca e umflata ca o pernuta dupa o noapte calduroasa.
Apoi stau tot in pat (ma doare fundul sa stau pe jos ), cu spatele lipit de perete, in pozitia www.ohana.ro/images/stories/gravida-in-pozitia-croitorului.jpg" target="_blank">croitorului sau broasca (e identica cu croitorul, doar ca talpile sunt lipite intre ele, nu incrucisate) si ma apas pe genunchi ca sa deschid cat pot de mult picioarele. Dupa ce fac miscarile astea, ma simt mult mai mobila si ma misc mai usor. Aaa, si mai fac oricand imi aduc aminte si Kegel-uri.
Mai era un exercitiu, dar mie mi se pare greu (ma rog, sunt lenesa, aia e!!). Ne sprijinim de perete, cu un scaun in fata noastra si, avand ca sprijin spatarul scaunului, ne coboram si ne ridicam. Un soi de genuflexiuni, sa zicem, tot cu scop de a mari mobilitatea muschilor perineali, muschi de maxima importanta la nastere si dupa.

Gata, ma imbrac, in jumatate de ora plecam la morfo

Mergi la inceput