am nevoie sa iau legatura cu dna dr. Uscatescu

am nevoie sa iau legatura cu dna dr. Uscatescu | Autor: psyche

Link direct la acest mesaj

Ma numesc Mihaela, am 37 de ani, sunt psiholog de profesie, am o fetita de 7 ani si 3 sarcini oprite in evolutie, de aceea am nevoie urgent de email-ul dnei dr Uscatescu de la Fundeni pt o consultatie si o programare.Dr meu ginecolog imi spune ca imi tb analize pt trombofilie avand in vedere ca ambii mei parinti au boli cardiovasculare, tata are sindr Leriche... Ma puteti ajuta?? Vreau sa iau legatura inainte cu dansa pt programare si pt ai expune problema mea.
Multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173810&nm=Trombofilia-o-cauza-a-infertilitatii-73 intreaba fetele si iti vor raspunde.Eu am corespondat cu dansa pe mail,nu mai stiu mailul,dar mi-a spus ce sa fac.Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Cel mai simplu este sa iti iei trimitere de la medicul de familie pentru Hematologie Fundeni si sa mergi intr-o zi foarte de dimineata la spital (adica sa fii acolo la 6:30) si te va vedea fara probleme.
Activeaza-ti mesageria privata si iti spun mai multe.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psyche spune:

Multumesc pt raspuns. Am activat mesajele private.
Acum am alta problema....am luat rezultatul de la anatomie patologica in urma ultimei pierderi de sarcina. Diagn suna asa: Vilozitati coriale cu degenerescenta molara partiala.Stie cineva ce inseamna asta? M-am programat tocmai sapt viitoare la dr ginecolog pt interpretare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isabella86 spune:

Buna seara, va rog frumos se poate sa imi furnizati adresa de mail a doamnei doctor Uscatescu? din cauza programului de munca imi este foarte greu sa ajung la dansa la spital. As aprecia enorm ajutorul vostru. Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Psyche, inamna ca ultima sarcina a fost una molara, asta e o anomalie care nu are nicio legatura cu trombofilia. O sa-ti explice ginecologul mai multe.

Despre sarcina molara vezi aici :
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/index.php?action=HealthCenterPrezentare&module=Mobile&qsa=viewArticle&id=1182

Da o cautare google dupa sarcina molara si te va duce pe site-ul www sfatul medicului ro care este un site foarte bine documentat cu informatii medicale, nu stiu de ce imi e inlocuit automat.

Citeste neaparat pentru ca poate degenera urat treaba, trebuie tratata si urmarita corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isabella86 spune:

Buna fetelor, viitoarelor mamici sau deja mamici cu experienta :)

Pe scurt va descriu cum am descoperit ca sufar de trombofilie. Am de cativa ani ovare polichistice si am mers la un control de rutina la o doamna ginecolog. La control doamna doctor a observat ca am venele sparte pe picioare, sub forma de panza de paianjen.( Eu am mostenit din partea mamei aceasta problema cu venele sparte. La mine a debutat la varsta de 16 ani, si bunica mea are aceeasi problema.) Asa ca m-a trimis sa fac o serie de analize, care nu stiam ca sunt atat de costisitoare. Le-am facut la Centrul Medical Matei Basarab din Bucuresti si m-a costat aproape un salariu pe o luna(dar d-abia acum imi dau seama ca a meritat sa dau atatia bani inainte sa raman insarcinata). Am facut biologia moleculara si anume: profil factor de risc genetici trombofilie: factor V Leiden(G1691A), factor II(G20210A), MTHFR(C677T) care au iesit negativ, iar la MTHFR(A1298C) rezultatul a iesit pozitiv-heterozigot,iar polimorfismul genei PAI-1, pozitia 675 a iesit heterozigot 4G/5G). La hematologie: antitrombina III(plasma, SysmexCA560), proteinca C-activitate(plasma, SysmexCA560), anticoagulantul lupic(plasma, SysmexCA560) au iesit valorile normale, intre parametrii. Estradiolul, FSH, LH, prolactina, anticorpii antifosfolipidici si homocistenina au valori normale. Doamna doctor mi-a spus sa stau linistita, numai ca atunci cand ma voi decide sa fac un bebe sa arat analizele doctorului care se va ocupa de mine. Mi-a prescris Wobenzym si inca un medicament dar nu mai tin minte.
De atunci am mai facut ecografii sa urmaresc starea ovarelor, fiindca la anticonceptionale am renunta in ianuarie 2010 si bine am facut, fiindca nu aveam voie sa le iau.
Acum nu stiu la ce doctor sa ma duc, daca trebuie sa iau tratament numai cand voi ramane insarcinata sau imi trebuie un tratament si pentru circulatia sangelui in general. Vreau sa inchid venele sparte de pe picioare, care se intind acum pe tot piciorul si vreau sfatul unui doctor. Am auzit ca doamna doctor Uscatescu de la Fundeni a mai avut paciente cu astfel de probleme, dar programul meu de lucru nu imi permite momentan sa ma duc sa o caut la spitalul Fundeni. Incerc sa fac rost de adresa dansei de mail, sau daca aveti cumva un doctor cu care comunicati pe mail si ma puteti ajuta v-as fii tare recunoscatoare.

Va doresc tuturor sarcina usoara si copii sanatosi!

Seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolledon spune:

Va rof frumos ajutati-ma cu adresa de email a dnei dr uscatescu de la fundeni. Sunt noua pe forum si nu stiu exact cum functioneaza.adresa de mail: nicolledon@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancut spune:

Buna ziua, va rog frumos se poate sa imi furnizati adresa de mail a doamnei doctor Uscatescu?
Sunt insarcinata in 8 saptamani, mi s-a descoperit un hematom, mi s-a dat un tratament de la spitalul de urgenta, insa nu ma pot deplasa - trebuie sa stau in pat.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancut spune:

Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu adresa de mail a D-nei dr. Uscatescu?

Mergi la inceput