Interimat pana in 12 septembrie
Raspunsuri - Pagina 9
ligia13 spune:
scris eumada ca "nu s-au gandit sa scoata morti din liste"!
Hai mai eumada , cum putem crede ashs ceva!
Normal ca s-au gandit sa scoata mortii...doar ca nu stiau cati "morti" sa scoata! Acum dupa referendum stiu f clar cati morti "trebuie" sa fie pe liste. Cam 2 mil!
Daca pe bune sunt mai mult de 2 mil de morti pe liste, atunci scot 2 mil si restul de morti mai raman!
Daca insa sunt mai putin de 2 mil de morti pe liste , atunci tre sa scoata ca morti si niste vii!
Si banuiesc ca asta din urma este cazul!
Daca faceau asta inaite de referendum era riscant din doua punce de vedere! Unu ca nu stiam exact cati sa "omoare", doi ..iti dai seama ce scandal iesea daca se duceau oamenii la vot si nu se gaseau pe liste?!
Asha ca manevra , este absolut diabolica (eram tentata sa spun inteligenta, dar cum e totul ilegal, nu prea e inteligenta). Nu exista nici o parghie ca in 12 sep , cand va aparea o noua lista electorala , cu 16 mil de votanti sa demonstreze cineva ca nu e corecta!
QED!
Au reusit sa duca lovitura de stat pana la capat!
Din pacate singura in care cei care mai cred in lege isi pusesera speranta era CCR! I-a ciuruit si pe astia!
olympia spune:
Mie tot nu-mi vine sa cred ca-s 2 milioane de morti in liste!
Intreba cineva ce mai zice Vocea Rusiei, in esenta zice "Bravo USL":
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12944652-vocea-rusiei-usl-actionat-intr-mod-perseverent-renuntat-atitudini-defetiste-basescu-primi-fiecare-mesaje-din-interior-exterior-singura-sugestie-demisia.htm
ligia13 spune:
olympia ...morti "pe bune" cu siguranta nu sunt 2 mil ...
Dar o "sa moara" cati trebuie pana in septembrie!
Cand in toamna nu vor aparea destui pe listele de vot...vor vota pe listele suplimentare!
Dar pt referendum va fi deja tardiv!
Lali spune:
Asta cred ca tot de la Ponta vine. A asteptat sa stie rezultatul final si apoi scrie rezolvarea ca sa ajunga la ce trebuie. Aveam colegi la scoala care fix asa copiau: luau de la cineva rezultatul final si apoi incercau sa scrie ceva care sa duca acolo.
Cat e de aiurea, sa corectezi datele dupa ce ai rezultatul !
Puneti-va in situatia daca ar fi fost alegeri parlamentare, sa spunem si se hotarau sa numere oamenii dupa ce se stiau rezultatele. Se schimbau evident numarul de mandate, redistribuirea, tot. Era OK ?
Tara asta e cu susul in jos, zau !
Cum se poate sa numere acum primarii USL cetatenii cu drept de vot corect. Cine naiba-i mai crede ? Asta-i, dupa parerea mea, jaf electoral organizat.
b.nica spune:
Stiti ce cred eu?
Disecand meandrele electorale si manariile care se fac o sa ajungem aici pe DC simpatizanti ai unui partid unic!
Categoric nu PSD, nu PNL, nu PDL, restul nu conteaza pt. ca nu au participat la furaciuni!
Adevarul este ca "aferim" sa te pui cu mamele! Sunt tigroaice cand sunt afectati puii lor, viitorul lor! Macar acest instinct sa ne uneasca si sa ne clarifice interesele!
dyannna spune:
Indu am uitat sa-ti spun ca INS nu a recenzat decat populatia stabila a RO, cei stabiliti in strainatate nu apar in recensamant...deci recensamantul nu are cum sa fie elecvent ptr stabilirea listelor electorale, implicarea recensamantului in aceasta mascarada este o diversiune creata ptr a deturna atentia de la rezultatele referendumului.
loryi1974 spune:
Operatiunea"taierea listelor" continua: la concurs faza pe balamuc s-a inscris si parlamentarul liberal Vosganian cu urmatoarele afirmatii: in termen de 30 (treizeci) de zile, cetatenii romani, daca vor sa mai fie pe liste, trebuie sa faca o cerere scrisa in acest sens, astfel determinandu-se cvorumul real.
In ceea ce priveste cetatenii romani din diaspora, foarte iubiti de partidele ce fac parte din usele, ei trebuie sa se care la ambasade, nu are importanta distantele.
Abia astept sa vad cozile, sacosa pusa sa tina loc, scaunelele si pensionarii, tablele si umbrelutele.
Si uite asa, dreptul fundamental de a vota va fi in curand o amintire in Romania.
Inscrierile continua, competitia devenind minut dupa minut mai palpitanta.
Intre timp, Germania ne cam spune adio pentru spatiul S netinand seama de sentimentele domnului Marga care acum cateva zile visase ca Europa ne va deschise granitele pe mare si in aer.
dyannna spune:
Loryi s-a luat o decizie oficiala in acest sens sau astea sunt propunerile lui Vosganian, imi vine greu sa cred ca legislatia permite acest lucru...da ce le mai poate trece prin cap,atata marlanie e greu de digerat.