Interimat pana in 12 septembrie
Raspunsuri - Pagina 4
olympia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Mai oameni buni,astia nu au scos mortii din liste... S+au grabit si nu au cerut eliminarea decedatilor din listele permanente..si normal ca sunt cu vreo 2 milioane mai multi... Ei aici s+au grabit..aveau toate mijloacele ca sa curete listele elctorale...dar nu s-au gandit pur si simplu.Se putea face totul intr-o saptamana...chiar si in 3 zile,ca politia era la mana lor,evidenta populatiei la mana lor....sunt niste mecanisme care trebuie puse in aplicare pentr scoarterea decedatilor din liste...si alta ar fi fost treba.Asta vor face pana in 12 septembrie...vor curata listele de morti. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Da verifica cineva si daca nu cumva mortii aia au si votat?
eumada spune:
Nu au votat mortii stai linistita...numai pentru simplul fapt ca nu au buletin...si cam stiu ce s-a facut in sectii.,Doar ca sa zicem ca pe liste erau 9 milioane din care au votat 6 si trei au ramas...dam jos 2 milioane mortii si hopa...fara morti s-a intrunit cvorumul....
eumada spune:
Da am o sursa sigura ca nu ma ducea capul sa lansez diversiuni de genul asta.Cineva a prezentat situatia corect..ei actualizarile se fac foarte usor,am lucrat in domeniu.Saptamanal,politia emite cate o lista cu decedati catre institutiile abilitate care trebuie sa confirme.
Sursa mea?Pai de unde stiu eu care mai citeste pe aici?
Un vecin de-al meu e adjunct la evidenta populatiei aici in orasul meu.I-a chemat la sedinta la 4 dimineata...apoi am mai stat de vorba ieri dupa ce s-a intors.
mianna spune:
citat din mesajul lui lucialu Dincolo de cat s-ar toot vorbi si rasvorbi: exista un nr de 7 milioane jumatate de cetateni cu drept de vot, care au decis sa-l sanctioneze pe presedinte, fiind de acord cu demiterea lui. Minimul necesar ramas pt atingerea acelui cvorum, si dc am fi fost peste 18 milioane de cetateni cu drept de vot, si dc ar fi votat impotriva demiterii, ar fi fost nerelevant pt demiterea lui. |
am auzit de zeci de ori in ultimele doua zile "argumentul" asta. da, minimul necesar ar fi fost nerelevant. dar maximul? asa cum se ia in calcul daca ar fi venit la vot inca 4 procente si sa zicem ca toti ar fi votat "nu", inca 20 de procente, inca 30 de procente, de ce nu se ia in calcul si varianta cu inca 53 de procente si jumate? daca tot suntem in lumea lui "daca" e si asta una din variante (nu c-ar conta vreuna, atata timp cat incepe cu "daca").
iar fraza mai absurda decat a ministrului, care in calitate de administrator al bazei de date nu-si asuma raspunderea ... pai cine ar trebui sa si-o asume, ala care-o sterge de praf, nu ala care-o administreaza?
Celena2 spune:
Petitie online in atentia lui Crin Antonescu
http://www.evz.ro/detalii/stiri/petitie-impotriva-lui-crin-antonescu-nu-sunt-mort-si-nu-am-votat-la-referendum-sunt-viu-9946.html
Rufus spune:
citat din mesajul lui lucialu BTW: listele sunt mostenire pdl-ista. |
Daaaa....monstruasa mostenire mioritica de la pdl, care a mostenit-o de la pnl care a mostenit-o de la psd care a mostenit-o de la pcr...samd.
Toate, dar absolut toate relele sunt mostenite de la cei dinainte.
Mai, dar nu va plictisiti de placa asta? Ca-i zgariata rau, zau asa...
Rufus, Tora si iadele
dyannna spune:
Consecinte ...maine probabil nou maxim istorichttp://www.gandul.info/financiar/cursul-a-urcat-peste-4-63-lei-euro-pe-piata-interbancara-dupa-anuntul-curtii-constitutionale-9917123
Rufus spune:
Marius are dreptate. E vacanta.
Este absolut imposibil sa mai convoace o extraordinara si sa obtina cvorum. Alesii sunt departe, prin locatii exotice, acontate de ceva vreme.
Parerea mea este ca pauza asta dauneaza USL, pentru ca, in sfarsit, Tonta are ocazia si momentul sa intre in secunda doi, cand cica s-ar apuca de treaba. Ori e clar ca nu se pricepe sa faca nimic concret.
Dar are si o parte buna, ca desi sunt plecati, oamenii isi vor da seama ca votand in toamna USL, isi dau (din nou) peste degete singuri.
Rufus, Tora si iadele
eunice78 spune:
citat din mesajul lui eumada Da am o sursa sigura ca nu ma ducea capul sa lansez diversiuni de genul asta.Cineva a prezentat situatia corect..ei actualizarile se fac foarte usor,am lucrat in domeniu.Saptamanal,politia emite cate o lista cu decedati catre institutiile abilitate care trebuie sa confirme. Sursa mea?Pai de unde stiu eu care mai citeste pe aici? Un vecin de-al meu e adjunct la evidenta populatiei aici in orasul meu.I-a chemat la sedinta la 4 dimineata...apoi am mai stat de vorba ieri dupa ce s-a intors. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Cum adica politia emite liste cu decedati?? Pai, de la politie primesti certificatele de deces? Mie logic mi se pare ca aceste liste sa le emita oficiul de stare civila si sa le trimita la politie sa le treaca in evidente.
Lali spune:
citat din mesajul lui mrenescu Listele sunt mostenite de la PDL???!!! Zau asa Lucialu! Listele sunt alea de la evidenta populatiei!!! Jeez! Alea care acum o luna la locale au fost minunate ca pe baza lor s-a stabilit nr de consilieri din sate si orase!!! |
Iar USL-ul a organizat doua randuri de alegeri pe baza lor si a stabilit si numarul de mandate de la locale. Cred ca gandesc tare incet in cazul asta ca n-au observat decat acum cand le arde buza... Atunci sa-si asume prostia !
Ca eu nu-s de acord ca, asupra urbei mele sa ia decizii un Consiliu Local care are un numar gresit de consilieri !