Traiul in comun la bloc
Raspunsuri - Pagina 3
Androix spune:
Aia cu greu se califica drept piata au mutat-o un pic mai in spate dar nici inainte nu era cine stie ce.
Piata ca piata, mai fetelor, dar pe mine ma omoara drumul cu copiii la gradinita, de la gradinita, la activitatile sportive, etc. Asta e motivul epntru care nu-mi fac casa pe pamant. Cred pana la urma ca e o alegere pe care trebuie sa ti-o asumi: pui in balanta vecini, curte, inundatii, o rosie sanatoasa crescuta de tine, drumurile cu masina la cumparaturi, scoala, serviciu si tot asa. Mie mi-a dat cu plus mereu pentru statul la bloc cat mai aproape de scoala si serviciu.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
ch_dana spune:
Androix, eu am stat inainte in blocul din intersectia Colentina-Dna. Ghica (ala cu Banca Transilvania la parter). Aveam gradinita in spate (Nada Florilor ), scoala 30 la 10 minute si parcul Plumbuita a cote...dar nu m-as mai intoarce acolo nici taiata.
Am fost si eu prin Piata Cremenita (asa se cheama aia de la Raul Colentina), scumpa rau. Mai bine Oborul, mai ales acum de cand are si parcare subterana.
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ch_dana Androix, eu am stat inainte in blocul din intersectia Colentina-Dna. Ghica (ala cu Banca Transilvania la parter). Aveam gradinita in spate (Nada Florilor ), scoala 30 la 10 minute si parcul Plumbuita a cote...dar nu m-as mai intoarce acolo nici taiata. Am fost si eu prin Piata Cremenita (asa se cheama aia de la Raul Colentina), scumpa rau. Mai bine Oborul, mai ales acum de cand are si parcare subterana. Dana & Amelia (21.06.2011) |
cunosc zona, acolo am copilarit, pe nada florilor era si o policlinica ptr copii, am mers acolo pana la 14 ani, apoi ne-a mutat la 10 scaune...am facut primele 8 clase la sc 39...am crescut cu o data cu blocurile de o parte si de alta a soselei
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ch_dana Androix, eu am stat inainte in blocul din intersectia Colentina-Dna. Ghica (ala cu Banca Transilvania la parter). Aveam gradinita in spate (Nada Florilor ), scoala 30 la 10 minute si parcul Plumbuita a cote...dar nu m-as mai intoarce acolo nici taiata. Am fost si eu prin Piata Cremenita (asa se cheama aia de la Raul Colentina), scumpa rau. Mai bine Oborul, mai ales acum de cand are si parcare subterana. Dana & Amelia (21.06.2011) |
Pai nu la scoala 30 si la parcul plumbuita ma refer eu. Eu stau in spatele BCR-ului, merg cu masina din toamna in iancului la scoala, langa stadionul national la gradinita inca un an, la lia manoliu la activitati extra, la piata la obor tot cu masina si in parc in kiseleff Acum caut apartament in zona iancului.
Dar am teren in baneasa unde ca sa duc copiii la scoala nu ma pot lipsi de masina si pentru drumurile astea care pe mine m-ar condamna la vesnica soferie nu ma apuc sa-mi fac casa pe pamant. Astept sa creasca kinderii si pe urma, la batranete imi fac casa pe pamant la tara sau chiar la munte si daca or vrea ei sa vina la oras treaba lor, imi iau mana de pe ei.
Hai ca am deviat discutia, scuze
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
inbox spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nadaflorilor
cunosc zona, acolo am copilarit, pe nada florilor era si o policlinica ptr copii, am mers acolo pana la 14 ani, apoi ne-a mutat la 10 scaune...am facut primele 8 clase la sc 39...am crescut cu o data cu blocurile de o parte si de alta a soselei Nina,mami de, |
Si eu am stat acolo in primul an de facultate, tramvaiul 21 si linia de autobuz 282, cu care ne plimbam cand ne plictiseam , il luam si mergeam pana la gara si inapoi si analizam lumea :), preocupari de studente deh :D. Mie imi este foarte draga zona, mai o plimbare pe jos pana la caminele din Tei...si tot asa
Scuze de off topic.