E. Coli enteropatogen-nu scapam de el
Raspunsuri - Pagina 2
nitzuc spune:
Cum sunteti? care e evolutia la baietel?
Steluta25, am uitat sa spun ca si noi am fost la 2 homeopati, primul mi-a dat Rehau, nu mai stiu exact concentratia plus ceva extract de muguri de brad si merisor, ultimele le-am luat 3 luni. Nu am observat absolut nici o imbunatatire in urma tratamentului, din contra primele zile s-a inrautatit situatia, dar am citit ca asa se intampla in general in tratamentele homeopate, asa ca am perseverat. Fara nici un rezultat. Am schimbat homeopatul, si tratamentul consta in picaturi, habar nu am ce contine sticluta, le-am gustat si eu, sunt fara gust, culoare, miros. Recunosc ca am fost o idee ingrijorata sa ii dau ceva ce nu are prospect, dar o prietena cu fetita cu aceleasi simptome ca si V, timp de un an, a gasit leacul tot la acelasi homeopat.
Va doresc sanatate si sa auzim numai de bine!!!
steluta25 spune:
Buna. Suntem bine, ne mentinem cu 2-3 scaune pe zi.
Am fost ieri la gastroenterolog. Ne-a zis- fara antibiotic, doar probiotice. Continuam si cu remediul homeopat (la noi sunt granule, nu lichid).
Ne-a dat un regim destul de strict-fara gluten si fara lactoza (cu mici exceptii), de urmat 2 saptamani fara nicio abatere. Abia apoi introducem alimente noi. Daca e cineva interesat scriu schema de alimentatie.
Maine facem o noua coprocultura. Speram sa fie negativa.
Sanatate.
goldi spune:
Buna Steluta,
Eu as fi interesata de schema de dieta, pentru ca fetita mea, in urma unei enterocolite suprapusa peste rubeola, a avut o dereglare puternica a tranzitului si desi i-am dat medicamente nu am vazut vreun efect notabil, o tin in limita a 3-4 scaune numai cu dieta stricta . Nu are antigen la gluten, lactoza sau cazeina, insa ca sa o pot echilibra, am scos o perioada toate acestea.
O idee f buna in perioada cea critica, a fost pt noi laptele de orez.
Nitzuc, imi poti da pe PM numele homeopatului ?
tuturor !
steluta25 spune:
Avem voie asa:
-lapte NAN fara lactoza
-branza calcica-2 saptamani apoi branza de vaci proaspata si dulce
-iaurt simplu degresat
-supa de zarzavat fiarta separat de carne
-pireu de legume (cartofi+morcovi)+ ulei de masline
-carne pe pasare, curcan, vita, peste fiarta
-orez fiert in apa
-mamaliguta bine fiarta
-paste fainoase fara gluten
-mere coapte
-banane
-compot de mere proaspat neindulcit
-fulgi de orez (ca la diversificare la 4 luni)
Cam astea sunt. A zis ca dupa doua saptamani sa introducem oul fiert tare, apoi, daca il tolereaza, putem fierbe si carnea in supa.
goldi spune:
Multumesc Steluta, asa cand le insiri, par multe dar stiu ce inseamna sa le rotesti intre ele zile si saptamani in sir pana te saturi tu, daramite bietul copil .
Din pacate, asta e ...
Trecem noi si peste asta
Sanatate !