Clubul "babelor" FIV-oase 54
Raspunsuri - Pagina 5
samira33 spune:
hello girls.
ce faceti gagici???
am fost la jumulit si ma cam ustura inghinalul
maine fac tortuletul Samiroiului
ieri si azi am avut 2 zile cumplite.
maine mai am o zi greuta si gata.
Sambata,dupa ce imi termin treaba....inchid telefonul pana Duminica viitoare.
Duminica dimi...cum ne trezim-din somn si din betie...plecam la mare.
acum ma uit la gimnastica si tin pumnii fetelor.
va pup si va doresc o seara minunata.
aaaa....sa va povestesc o intamplare amuzanta cu zuzica aristica:ma suna mai devreme si imi zice:
ea-unde e biserica Mihai Viteazul???
eu-..........paaiii...nici nu stiam ca exista o biserica Mihai Viteazu.
ea-.....atunci Mihai Voda???
eu-....nici de asta n-am auzit...da exista una Radu Voda.
ea-....asa...Radu Voda...cum ajung acolo ca-s la Casa Poporului???
eu-pai asa si asa si asa...ai cam multisor de mers.
si tot vorbind de una de alta ....imi zice:
-auzi...am gasit alta biserica Sf.Ilie...o fi buna si asta???
-e buna fata...ca io cred ca se centralizeaza in acelasi loc toate cererile.
-bine...hai ca te scriu si pe tine pe bilet.
aristica spune:
samiruta a fost minunat si la Sf. Ilie. Te duc candva, ca stiu eu cum se ajunge
daniela eu niciodata n-am oprit tratamentul pana n-am vazut beta. Ce mai conteaza 2 zile? Daca luni beta e negativ vei gandi c-ai facut tot ce-a tinut de tine, fara remuscari. Apoi, intorci fila
Am si eu o veste buna: miercuri incheiem cu vanzarea.
Si o veste mai putin buna: imi intarzie ciclul si eram asa mandra de el ca vine fix la 28 zile.
Pup babute dragi
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
adrianaady spune:
Aristico pe mine m-ai scris sau nu ?
Samira mult a fost, putin a mai ramas pina la concediu
anaasta spune:
Ce liniste e pe aici... Eu am terminat curatenia pentru ca maine iarasi plec pentru sfarsitul saptamanii si acum o lalai pe aici si n-am cu cine vorbi. Si as manca niste fructe, dar nu am nimic in casa, nu am avut timp sa ma opresc pe la piata. Offf....
MeAlex spune:
Radu Voda e spre Biblioteca Nationala, cum mergi spre ea, lasand Dambovita in stanga, mergi pana se termina blocurile, faci dreapta si ajungi la manastirea Radu Voda.
Eu nu stiu unde e Sf. Ilie .
Sami, sa ai un concediu relaxant!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
tamys spune:
Fetelor va multumesc mult ca ati fost alaturi de mine si m-ati incurajat in momentele grele. Pe data de 23 iulie 2012 am devenit mamica o fetitza de 2,8 kg si un baietel de 2.6 kg i-am nascut la 38 saptamani si 4 zile cu nota 10. Visul meu a devenit realitate datorita echipei de la Acibadem in frunte cu dr. Tayfun. Voi fi intotdeauna alaturi de voi si va doresc din tot sufletul sa va indepliniti visul cat mai curand.
Am de donat urmatoarele medicamente:
Cyclo-Progynova (Bayer) 21 drajeuri - 6 cutii Exp. 12.2015
Duphaston 20 comprimate - 1 cutie Exp. 08.2015
Prontogest 100 mg/ml 3 fiole - 9 cutii Exp. 03.2013
Tinute in conditii bune.
Cine are nevoie astept un PM.
toate fetele.
samira33 spune:
ari...am 2 invitatii de onorat la tine:una la biserica si una la betivaneala...uau...ce schimbare de registru
adriana...da...asa de putin a ramas.
imi pare bine ca am vorbit la telefon.
daca va spun ceva...nu va vine sa credeti:eu...care sunt extramegagiga organizata si nu las la voia intamplarii nici cel mai mic amanunt....acum nu-mi vine nici mie sa cred ca asta sunt eu.
stim ca plecam la mare Duminica dimineata...dar habar nu avem unde ne vom opri...nu avem cazare...e posibil sa ne oprim chiar si la Sunny Beach...nu se stie...stim doar ca aruncam bagajele in masina si plecam.
bagaje pe care trebuie sa le fac Sambata dimineata dupa ce spal maine toate tricourile,sorturile si maieruile pe care vrem sa le luam cu noi.
vrem sa fim maidanezi...nu ne luam haine de plimbare...
pe de alta parte...Samiroiul meu...mereu a fost adeptul urcatului in masina si al plecatului atunci cand ii vine pe chelie...fara sa conteze bagaje,cazare etc....iar acum a inceput sa se miorlaie ca sa cautam cazare de acasa....sa nu plecam asa...etc etc.
deci el s-a transformat in mine si eu m-am transformat in el.