FIV cu Dr. Dragos Albu 64

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza FIV in toamna
mutantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

fetele,am si eu o problema.din septembrie anul trecut,menstra mea s-a modificat.inainte era normala,rosie,ma tinea vreo 3 zile,spotting ff rar.acum este rosiatica,spotting maro in prima zi,chiar a 2a zi mai curge mai mult spre maro.si f putina cantitativ.ecograf mi-a facut dr albu in decembrie.totul a fost normal.endometru in Z 8 era de 8 mm.dar neomogen.la consultatia din mai l-am intrebat daca este vreo problema,ca menstra mea este f schimbata si mi-a zis ca e ok endometru ca marime si doar inainte de FIV mi-ar face histeroscopie.acum mie mi-e ff teama ca am ceva in neregula la endometru.ce ar putea fi?mentionez ca analizele hormonale mi-au iesit in interval.si in septembrie 2011 am facut HSG.credeti ca este coincidenta sau s-a intamplat ceva dupa aceasta procedura?mi-e tare frica sa nu am si eu ceva...va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Pety bine ai venit , iti doresc sedere scurta aici la noi ,sa fie o reusita urmatorul fiv si sa intri sa ne spui evolutia ta din sarcina......,asta ne dorim toate sa golim acest forum ....!
Eu am facut laporo in noiembrie anul trecut am mai povestit si in cap trecut ......este o operatie usoara nu ai de ce sa te temi ,nu simti nimic nici inainte de operatie ,nici dupa ,eu la 3 zile dupa operatie eram la munca ....asa ca bafta ,multa !!!!!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

buna dimi, fetele!
Cri bafta multa azi la laparo!! Sa nu ai emotii, sa treaca totul repede si bine!
Pety, bine ai venit si sedere scurta, burtica mare cat mai curand! De ce nu incerci sa depui si tu dosarul pentru decontare (partiala) de la stat? Macar acum cat se mai poate!
Velvet, multumim !
Liza cand te duci sa auzi inimioara (scuze daca ai spus, nu am retinut)? Ne mai tii mult timp in suspans? Cam la cat te-a dus tratamentul de stimulare, ce ai mai avut de platit din proceduri? Se pot gasi medicamentele de stimulare in farmacii sau nu prea?

Scuze daca va innebunesc cu intrebarile, dar sunt la inceput de drum si am destule nelamuriri!
Va pup si va doresc o zi superba!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Raluca, mai am un pic pana la eco
Tratamentul m-a costat cam 4000 de lei, dar stii cum e, fiecare reactioneaza altfel la stimulare, deci te poate costa mai mult sau mai putin. Am avut diphereline de 0,1, menopur 150UI, puregon 50 (numai vreo 4 zile), clexane. Am cumparat totul de la farmacia Tei, preturile sunt cele mai mici din Bucuresti cred. Am mai avut de platit vreo 3000 de lei la clinica - pt anestezie, medicatie, cazare in rezerva si congelare embrioni pe un an.
Velvet, imi pare rau, nu stiu ce sa zic, eu n-am facut HSG... poate mai zic ceva fetele care au experienta asta. Ca sa scapi de grijile astea, poate ar fi bine sa insisti sa iti faci investigatii mai repede...


ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

Fetele, mai am o intrebare si termin pentru moment cu arsenalul.
La laparo, atunci cand trebuie sa ne "cazam" 24 de ore in rezerva, avem voie peste noapte cu insotitor? Ma gandeam sa doarma cu mine acolo si una bucata sotior, pentru ca suntem din provincie si e mai greu cu cazarea...sa nu radeti prea mult de intrebarea mea!
Va pup si va doresc tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

liza,multumesc o sa incerc sa fac o histeroscopie.mi-e teama sa n-am ceva la endometru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

hello
ana saru' mana de capitol
velvel si mie mi s-a modificat menstra dupa IA si nici endo nu a mai crescut cum trebuie. o fi fost o coincidenta sau nu, nu a putut sa imi spuna nimeni, l-am intrebat si pe Albu si am mai fost la inca 3 dr. inainte de fiv-ul din iarna eram cu piticul pe creier si am facut histeroscopie unde totul a fost ok asa ca macar m-am linistit ca nu s-a stricat ceva pe acolo. se pare ca la mine varsta o fi de vina.
liza ce face sotiorul tau plimbaret ?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Qiao si eu l-am intrebat pe dr albu daca e varsta de vina si a zis nu...da oricum vreau sa fac histeroscopie,ca la eco nu se vede totul.de undeva e modificarea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

velvet daca ai vreo problema cu endometrul, nu cred ca are vreo legatura cu HSG-ul - eu cel putin nu am auzit ca o astfel de interventie sa dea complicatii ale endometrului. Oricum, histeroscopia e binevenita inainte de FIV.


-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput