Puisori de mai 2003 (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Mai, am uitat parola la webshots, nu gasesc cum sa-orecuperez, o tampenie de album si asta, asa de incurcat..Ma ajuta cineva?


Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

dana d incearca la log in....forgot your password...cred ca sunt ceva intrebari pe care le-ai completat atunci cand ti-ai facut contul...mai mult nici eu nu stiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

dana d, cum zice alycia, doar sa mai tii minte ce adresa de email le-ai dat, ca-ti reseteaza parola si ti-o trimit la adresa aia de email.. da' tre sa faci dovada ca-i a ta (adica macar sa tii minte care era) :)

alycia, sa stii ca n-am rezolvat deocamdata cu sforaitul, dar macar au nasu mai desfundat amindoi baietii mei. Asa ca sa stii ca nu stiu dac-am facut vreo afacere cu lampa aia. Poate-o fi faza a doua, mai peste citeva luni...

Daiopri, da' io nu stiu de ce te enervezi? La noi e fiecare cu calculatoru' si jocurile lui :) Eu acuma ma antrenez cu textingu' (greu merge, mai) in ideea ca inca o sa mai fie la moda cind i-oi lua lu' asta telefon.

DanaMario, cred ca ai dreptate, i-ar fi placut lui Paul in tabara cu Josh, plus ca ar fi mers cu ta-su cu metroul dimineata.. (si dupa masa cred).. Cu cuponul ala de la Water Kingdom nu cred ca fac nici o afacere, e numai pt in timpul saptaminii, nu e valabil in weekend (tot de la scoala l-am primit si noi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Buna fetelor. Am mai intrat si eu pe aici, spre rusinea mea, doar manata de un interes, ca altfel nu ma invredniceam, nu mai apuc deloc sa citesc pe aici.O cautam pe Alicya sa o intreb cate ceva despre Tg Mures, ca trebuie sa ajungem cu Nectarie la operatie luna asta, la institutul de boli cardiovasculare. Ma apuca groaza, pana acum parca am fost in faza de negare, nu credeam ca o sa trebuiasca sa il operam, dar termenul se apropie si am inceput sa intru in panica.Off, sa dea Dumnezeu sa trecem cu bine si peste hopul asta.
In rest, noi suntem bine, ne-am mutat la tara, langa Bucuresti si nu mai am timp de nimic. Dupa ce ca o casa cu sase copii ofera destul de munca, m-am apucat si de gradinarit (am vrut legume ecologice), si de crescut gaini si prepelite, asa ca va dati seama ce poate fi la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

adita, va tin pumnii sa se termine cu bine operatia si tie sa fii tare, pe faza si in priza , cu cit mai putine negari si panici, ca alea chiar n-ajuta la nimic.
Antim si Elena sint destul de mari acum, nu te mai ajuta si ei pe linga casa? Eu aveam o pasiune la hranit gaini, de cite ori mergeam pe la neamuri care tineau animale pe linga casa le-as fi dat de mincare toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Dana_d batrinetile ce sa-i faci.
Eu de vreo 2 ani am inceput sa-mi scrie pe o hirtie toate parolele, codurile ca nu se mai putea.

Alycia si noi facem teme si parca parca se vede lumina de la capatul tunelului cu "Scrisul"

Adita multa sanatate lui Nectarie

Parpalak da eu asa am facut l-am luat pe Joshua cu mine dimineata il lasam la ROM si-l luam cind plecam de la servici.

Noi azi am stat pe acasa ne-am uitat la olimpiada , am dormit , am facut teme - e asa bine si acasa.
Eram cam obositi si cu toate ca azi era ziua lui tati am stat acasa am cumparat doar un tort.
Miine mergem la biserica , facem ceva teme apoi incepe festivitatea de inchidere de la Olimpiada si seara mergem sa ne plimbam putin pe plaja.

Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Adita ti-am trimis un PM cum ma poti contacta, muulta sanatate micutului, sper sa te pot ajuta cu orice informatie doresti.Institutul este foarte bine dotat din cate stiu eu, au aparatura buna si specialisti buni, Va tin pumnii sa treceti cu bine peste incercarea asta!
Parpalakasa am auzit si eu de lampile astea cu sare ca ionizeaza aerul si-l fac mult mai curat...daca zici ca nu mai sunt cu nasul infundat inseamna ca isi chiar face treaba sarea aia
Dana Mario...eu categoric am primit titlul de "mama rea" in viziunea lui Mircea si ma cam doare sufletul ca el considera asta..mereu imi spune ca ceilalti copii nu fac nimic numai el trebuie sa lucreze suplimentare peste vara. Mai avem o saptamana si apoi mergem si noi la mare, apoi urmeaza marea bubuiala la inceput de septembrie adeca licenta mea...dupa care...linisteee sper...macar putin.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
Adita, lasa ca o sa fie bine, inteleg ca e ceva destul de comun care se face des cu reusita. Acuma stiu ca nu e o apendicita dar ai incredere si in medicii aia si in ajutorul divin care sunt convinsa ca e mereu cu tine.
Nu reusesc sa recuperez parola, mail am numai unul, adica la un mom dat mi-am mai facut unul dar nu l-am folosit si cred ca nu mai stiu parola. Deci mailul e dana_d777, ma poate ajuta cineva? Eu nu gasesc unde sa-l scriu sa resetez parola. Daca apas acolo ca am uitat parola ma baga pe o cautara avansata de poze, nu de parole... e o tampenie webshots-ul asta...
We asta am fost pe Transalpina, am o groaza de poze super, dar unde sa le pun? Ia ziceti unde sa-mi fac alt ablum? Ceva simplu si clar asa ca pt mine


Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Dana_d din pagina de cautare avansata apasa iarasi log in/Sign in
apoi iarasi "Forget password" si-n final o sa-ti apara o pagina cu

Forgot your password?
Please enter your email address or Webshots member name.
We will send you an email to reset your password.


Uite apasa de pe linkul asta forgot password
http://www.webshots.com/myaccount

Alycia si mie mi-a zis Joshua odata si nu l-am mai lasat in ziua aia sa faca nici o tema
(chiar daca el vroia) si i-am spus ca "Incepind de a doua zi indiferent care-i decia lui , indiferent cite teme
vrea sa faca eu sint de acord dar sa-si ia raspunderea pe decizille lui"
Si s-a cam speriat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Multumesc DanaMario!! Am reusit, acum incarc poze de la mare, cand mai gasesc timp pun si de la munte.
Ilinca are portie de teme/zi, doua sau 4 foi din caietele de vacanta (in functie daca e zi de dans sau nu) si o tabla a inmultirii/zi. Azi o invata pe aia cu 8 si vad ca inca merge usor, in general stie cand o intrebam... si inca ii place sa o invete!!!


Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput