Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 73 -
Raspunsuri - Pagina 18
myhadavid spune:
marrina, din pacate nu te pot ajuta...succes cu noul doctor
Fetelor, pe unde umblati?...slaba activitate
marrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myhadavid marrina, din pacate nu te pot ajuta...succes cu noul doctor |
Multumesc. Succes si tie!
MBK spune:
fetelor ati comandat vreuna de la farmaexpress?eu am facut comanda luni dupa amiaza spre dupa amiaza si in maxim 2 zile ajunge coletul-am vazut ca a fost expediat din ungaria!sunt seriosi!mi se pare ca l au expediat prea repede!
crisia_buc spune:
citat din mesajul lui MBK fetelor ati comandat vreuna de la farmaexpress?eu am facut comanda luni dupa amiaza spre dupa amiaza si in maxim 2 zile ajunge coletul-am vazut ca a fost expediat din ungaria!sunt seriosi!mi se pare ca l au expediat prea repede! ambele mthfr heterozigote, pai 844 homozigota, Pai 675 heterozigota,PCO,Hashimoto |
MBK eu am comandat la ei si nu am avut probleme. Sunt seriosi...miercuri am facut comanda si luni pe la 9.30 aveam produsele.
MBK spune:
ms !!!Astept raspuns d ela sper ref la medyn forte daca il pot lua acum cand incep fiv ul , am inteles ca sunt sintetie si ca nu e ok ptr sarcina) sau trebuie taxofit folsaure metafolin si methylcobalamin!
crisia_buc spune:
citat din mesajul lui MBK ms !!!Astept raspuns d ela sper ref la medyn forte daca il pot lua acum cand incep fiv ul , am inteles ca sunt sintetie si ca nu e ok ptr sarcina) sau trebuie taxofit folsaure metafolin si methylcobalamin! ambele mthfr heterozigote, pai 844 homozigota, Pai 675 heterozigota,PCO,Hashimoto |
Si eu iau medyn forte 1cps/zi. Mi-a fost prescris Femibion dar contine iod. Am hipotiroida Hashimoto pt care iau euthyrox de 87.5 mcg/zi. Pana acum nu am auzit de Taxofit.
sorinella spune:
Fetelor,stiti ceva de DR SIMONA AVRAM,mai merge la cluj la medcenter?I-am trimimis mail dar nu mi-a raspuns.Stiti voi vreo adresa de mail?
Dedicut spune:
MBK, si eu am luat in sarcina Medyn Forte 1/zi si a fost foarte bine, bebe era tot timpul cu avans de 7-10 zile. Am cumparat si acum cand am fost in Germania o cutie in speranta ca o sa raman insarcinata si inca nu am folosit-o ca nu s-a intamplat nimic . Taxofit Metafolin am luat si eu, nu in sarcina, doar acum in pregatire pentru bb2. Acum nu mai am ca mi s-au terminat dar am de gand sa mai iau. E mai bun decat acidul folic pe care il gasim la noi.
MBK spune:
Dedicut ms mult ptr raspuns, eu avand in fam f multi cu cancer imi cam este frica sa iau medyn!Daca nu gasesc sa l vand o sa le iau pana la urma!Mi am luat azi no spa forte 80 mg , am facut com de methylcobalamin si taxofit,mai am de luat maine magne b6 !Fetelor magne b6 de care trebuie sa iau si cat pe zi?
Sper iti multumesc muuuult !