Referendum USL-ist (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S
Dar sa inceapa cu listele suplimentare din 2009, cu votul de la Paris samd.

Sau si mai bine, cu milioanele de voturi colectate la casieriile supermarketurilor, cand urnele mobile circulau pe strazi sau printre rafturile magazinelor, timp de doua zile, in celebrul referendum din 2003, in urma caruia ne-am si procopsit cu Constitutia iorgovana, plina de interpretari, scrisa special pentru presedintia Nastase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S
Dar sa inceapa cu listele suplimentare din 2009, cu votul de la Paris samd.

Sau si mai bine, cu milioanele de voturi colectate la casieriile supermarketurilor, cand urnele mobile circulau pe strazi sau printre rafturile magazinelor, timp de doua zile, in celebrul referendum din 2003, in urma caruia ne-am si procopsit cu Constitutia iorgovana, plina de interpretari, scrisa special pentru presedintia Nastase.

Corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

eu l-am auzit ieri pe Madalin Voicu, cand nervos pe reactiile presedintelui suspendat(ca a vandut tara), spune ca stie si poate proba prin documenteca , TB a finantat campania lui Sarcozy...dupa care, tras usurel de manecuta de Bogdan Chireac, isi reduce afirmatiile treptat, ca unii au documente si pot proba, pana la "ca se stie"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Noi -cu exceptia perioadei regale nu am avut nici un cuvant de spus in Europa am fost sublimi prin absenta.

Stiindu-se aceste date de ce si aici ma refer numai la regimul Iliescu de ce el nu a fost demn , vizionar, mentor al democratiei sa faca un referndum-dupa o perioada de un an timp in care oamenii sa fie informati si sa decida in consecinta asupra alegerii formei de organizare -monarhie sau republica ?
Oare cine s-a opus venirii Regelui Mihai in Romania(off topic oare nu PNL au fost cele mai mari sulfe ) , cine vorbea de casele regelui, trenurile cu care a plecat din tara , aparatul de sclavi ai regelui la fel cum acum se vorbeste de vila din Dante etc .Regele ala chiar a venit cu chilotii in vine ca reprezantant al casi regale de Hohenzzolern? A luptat pe front in linia intai a invatat romaneste si el si regina , merita 10 trenuri nu unu.Oriunde se duce in Europa e stimat si i se dechid toate usile si acum la 80 de ani.
Spaniloii de nu vor republica , ca si lor le taie salariile?

Avansam in timp...
Si apoi ce s-a intamplat ? Sub regimul cui s-au retrocedat parcuri, spitale , mosii, Constanta toata , orice teren sau casa parasita .
Cine a nationalizat valuta din depozitele firmelor, cine a devalizat bancile, cine a dat semnalul dezorganizarii funciare , nici acum dupa 20 de ani nu este facut cadastrul acestei taari ce interese sunt acoperite , ca firme de buzunar au zeci de mii de ha de terenuri si nu cultiva nimic , dar aceeasi proprietari aduc cu TIR-uri prin vama produse agricole refuzate in tarile de unde provin ?

Si pt cele de mai sus te rog sa iei in considerare nu acuratetea afirmatiilor ci modul de a face propaganda, e acelasi al PSD si al USL (cu egret ca dupa PNCTD acum si PNL se duce de rapa ).
Noi nu avem o clasa politica capabila sa ia masa cu liderii claselor politice europene, micul Titulescu e o caricatura a marelui om de stat.
Il vezi pe asta sa zica nu rusilor, nemtilor, etc in conditii de RAZBOI ?
Si atunci de ce blamezi clasa politica europeana ca se poarta cu noi asa , daca exponentii nostrii nu au prestanta si verticalitatea morala necesara de a purta un dialog politic , de a sustine intersele tarii care i-a investit ?
Tu ai sta la masa cu unul care a furat ? L-ai crede cand vorbeste cu tine ? valabil pentru toti , din alte considerente .
Il mai tii minte pe ala de era ministrul culturii parca cu doamna Rice , yes , yes ?
La fel si reprezentantii nostrii de la ambasade , birouri economice.
etc .
Eu aveam 17 ani si a aparut cartea Moscova sfideaza lumea , a lui Ratiu.Dupa ca am citit-o nu am mai fost niciodata la fel.
E adevarat ca manipulare , comisioane , interese exista peste tot.Dar ce fac acei reprezantatnti? Tin macar partea tarii lor, a oamenilor de afaceri pe banii carora stau pe acel scaun se numeste lobby si se impoziteaza (poate nu tot dar ceva ).
La noi? Dupa ce au vazut ca bani din ,,noi nu ne vindem tara "nu vin, ca muncitorii faceau politica si nu PIB, au vandut tot la orice pret , oricui , i-a interesat strict COMISIONUL lor .

Daca regele Mihai ar fi avut sansa sa ne reprezinte la nivel european ca monarh, sunt convinsa ca -si nu veni cu mizeriile pe care le scriu comunistii despre regalitate in Romania , lasa nisipul si apreciaza faptele concrete ,atunci toata aceasta cloaca ar fi fost mult mai asanata .
Practic acum tarisoara noastra are de vanzare inca cateva obiective-Rosia Montana, Hidroelectrica, Nuclear electrica(zvonurile il dau pe dl Voiculescu bagat ) , Posta (se pare ca si dl Tiriac stie ceva ), gazul de sist si?mai e ceva ?.a da , noi cate om fi ca 15 ca 19 mio de prosti care mancam -nu salam cu soia ala e la produse bio , ci E pe paine cu E.

restul ? restul e politica si tacere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

Acum am si eu o intrebare pentru fetele care considera ca trebuie luat in calcul numarul de persoane de la recesamant.
In 2010 s-a facut in US recesamantul ( CENSUS ) . Ne-au trimis acasa niste formulare si le-am completat. Deci am fost luati in calcul ca si persoane. Asta inseamna ca in noiembrie trebuie sa votez? Sunt doar pe liste. Asa ca ma voi duce la americani si le voi spune ca eu vreau sa votez.
La fel vor trebui sa faca si cei din Germania mai ales ca in 2011 a fost si acolo recesamant ( ZENSUS 2011).

Mergi la inceput