Bobocei de sept-oct 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Bravooo Corinuka pentru asa vesti bune,hai ca ajungem toate la saptamanile potrivite o sa vezi,

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Corina,felicitari pentru bebe care e cumintel si sta la locul lui.

Vin si eu de la eco cu vesti bune si nu prea bune.Pentru prima data cand imi zice ceva mai rau.
Masuratorile au iesit in regula.Mai mare cu 6 zile.S'a modificat data nasterii.A fost pe 21,20,17 acum e pe 14 septembrie.
Are 2234gr +- 326gr.
Partea proasta e ca are cordonul in jurul gatului,o singura data.Dr mi-a spus sa nu-mi fac absolut nici o problema.Ca e o singura data si e foarte larg.E undeva prin zona guritei.Zicea ca 60%din femei nasc in situatia mea si sunt bb-ii foarte oky.Si pot sa nasc fara probleme daca ramane asa.Acum,eu sper sa-si scoata lantul de la gat ca ii cumpara mama lantisor daca e cuminte

In rest e un frumos si un botos.Urmatorul control pe 15,16 august.Nu ecograf ci control manual.

Sunt putin trista,dar nu foarte tare.Mi-ar fi placut sa fie totul in regula,dar asta e.

ANDREEA 33+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro79 spune:

nu_mai_stiu... cam multe alimente noi pentru bb mai ales smantanica si pufuletii... dar acum nu mai conteaza, mai invatam si din greseli, ce conteaza este sa se faca bine acum, si asta se face cu rabdare, tarie psihica, regim alimentar si asta inseamna fara lapte de orice fel (formula sau san) pana ii trece diareea.
lalu, kytana multam mult pentru ideile de centuri, o sa caut intradevar una nu foarte rigida.
olivette, stella la mai multe saptamani! ce putintel mai aveti!
anidaz, buna metoda de testare a pompitelor de san ai mai gasit! .spor la spalat lucrusoare... mie asta mi s-a parut atat de frumos cat a fost sara micuta .
stella si eu am mai ales seara piciore de brontozaur dar mainile nu-mi amortesc inca. la maini am inteles ca este tot din cauza sarcinii.
mirabelac! tort de ciocolata cu menta!!! combinatia mea preferata! o sa am la ce sa visez azi...
Galactogil mi-am adus aminte ca am luat si eu dupa operatia de cezariana dar la mine n-a avut niciun efect nici ceaiurile, nici nimic.
La buric nu-mi aduc aminte ce am folosit, dar dupa ce i-a cazut nu i se vindeca si stiu ca i-a pus dr. nitrat de argint si asa am scapat si de capitolul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Citat:
citat din mesajul lui nu_mai_stiu

Fetita are 9 luni,pe 9 august face 10 luni..A fost alaptata exclusiv pana pe la 6-7 luni.Faza e ca in Ro,de cand a venit i s-au introdus multe alimente noi.Ii da si smecta de vreo 3 zile.

ANDREEA 33+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

Parerea mea e sa scoata lactatele de orice fel din alimentatie pana nu se rezolva. Au fost prea multe alimente noi si c m probabil nu era pregatita sa le digere. Nu cred ca se pune problema intolerantei la lactoza in momentul asta.Parca nu ai zis nimic d febra sau nu am retinut eu? Si nu mai zice ca esti offtopic.
Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

va puuup!
andreea are timp sa si-l scoata, nu? si david il avea odata in jurul gatului si la urmatorul eco nu-l mai avea..si daca dr zice ca nu-i bai, eu zic sa stai linistita...felicitari pentru celelalte vesti bune!
si al meu are botic

_
30+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro79 spune:

nu mai stiu sa stii ca am mai auzit de bebei care au stat asa si dupa un timp nu au mai avut cordonul in jurul gatului. bb meu de la prima sarcina statea cu capul in sus si cu cordonul de doua ori in jurul gatului si l-am nascut prin cezariana si a fost ok din punctul asta de vedere, la el au fost altele problemele care au dus la deces... daca era doar cordonul sau pozitia, ar fi supravietuit saracutul. asa ca gandeste-te ca cel mai rau lucru e ca s-ar putea dr. sa aleaga cezariana daca bb ar fi neintors dar asa si cu cordonul larg in jurul gatului doar trebuie sa fie mai atent cand nasti cand impingi dar am mai auzit de astfel de nasteri si au fost ok.
Corinuka felicitari si tineti-o tot asa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Mirabela: deci cu asta te ocupi, faci bunatati ! Ma bucur pt tine ca esti bine.Urarile de ziua ta maine , la tort
Corinuka :sa depasiti targetul si sa ajungem toate pe la 39 sapt! Stai cumintica, da?
Nu mai stiu: dar e totul in regula, nu te intrista. Pana la nastere mai este, se pot intampla multe, chiar dc ramane asa , ai incredere in medicul tau! Bebe e pufos bine, bravo!
Miro: centura am avut si eu, una cu arici , ma enerva cumplit sa o prind, acum tb sa iau alta , clar e eficienta.
Stella: nu ar strica sa-ti suni medicul sa intrebi de picioare si mainile amortite. Mai bine sa-ti zica ca nu e nimic decat sa stai ingrijorata/stresata. Felicitari pt sapt 35!

La fel si pt celelelalte burtici care au mai castigat 1 sapt in plus!

Eu am luat Galactogil dar la ceva timp dupa nastere, sincer nu stiam de el inainte sa nasc , iar acum as tinde sa las organismul sa isi intre singur in drepturi (sau doar cu ceaiuri as stimula lactatia). Oricum trebuie intrebat un medic/cursuri , mai ales ca prima data cand vine lap[ticul , poate sa apara si furia laptelui, nu stiu daca G. nu ar accentua fenomenul.

Bob, Kytana, Olivette : pe unde sunteti burtici?
Elfica nu era la mare saptamana asta?

Ce ma bucur sa vad ca ati scris muuuuullllttt!Asa-mi place, abia sa tin pasul cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Corinuka, felicitari ce bb voinicel grasunel
Andreea, nu fi trista ca bb mai are timp sa-si scoata cordonul...si daca nu, va sti doctorul ce trebuie facut

lalu85 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Corinuk, felicitari pt bebicul care s-a intors si pt toate vestile bune!

Andreea, nu te impacienta ca bebicul mai are cateva saptamni de miscari in burtica. La morfo de trim 3 (la 32 sapt) si mie mi-a zis dr ca bebicul are cordonul pe dupa gat, la spate, cumva. La fel, mi s-a zis sa stau linistita. Oricum de la 32 de saptamani si pana acum am simtit atatea misculatii ca sunt optimista ca la eco de 36 de saptamani voi primi numai vesti bune. Eu am incredere in bebeii nostri ca stiu ei ce fac acolo in burtica si totul va fi bine, intr-un fel sau altul

Apropo, eu mi-am facut de treaba aici in bucuresti. La gandul ca ne vom muta in alexandria mi-am facut ordine prin haine, prin reviste si alte hartii. Am aruncat chestii inutile... iar mai apoi am inceput curatenia generala, aspirator, sters praf, spalat pe jos Eu cand ma apuc de ceva, cum ar fi sa iau o scama de pe jos, nu ma mai pot opri

Dar pe parcursul curateniei m-am hidratat cu suc de banane cu nectarine si nuci, date prin mixer. A iesit ceva racoritor si chiar m-a energizat.

Si sotiorul acu ii ajuta pe muncitori in alexandria sa finalizeze sufrageria, deci ce sa-i mai cer eu aici in buc Plus ca se grabeste sa ajunga in buc in seara asta pt ca mie mi-e teama sa dorm singura aici ca poate ma apuca travaliul, iar el e la 80 km distanta Da stiu, sunt nitel cam paranoica

Cred ca o sa fac un dus lung si cald, ca sa nu ma apuce durerile de spate dupa atata efort si o sa iau si un no-spa ca a inceput sa mi se intareasca nitel burtica

fericita 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Ilinca, maine imi voi suna medicul sa-l intreb. E o doctorita tare draguta care mereu m-a ajutat cu sfaturi, chiar si telefonic E chiar ciudat, mai ales faza cu mainile, ma dor oasele degetelor si nu le pot misca, dar asta doar noaptea, cand dorm. Daca stau 5 minute treaza in toiul noptii degetele mi se dezmortesc si mana isi recapata functiile :))

fericita 34+ cu

Mergi la inceput