Bobocei de sept-oct 2012 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
lalu85 spune:
Corinuk, prosopel pt bb nu stiu de care trebuie sa fie....adica eu am cumparat special cu un colt cu un fel de gluga...dar crezi ca accepta la maternitate sa-l stergem cu prosopele din alea? intreb ca nu stiu...mi-a spus o cunostinta ca in spital dupa baita il stergeau cu un fel de scutecel din spital si nu acceptau prosopelele alea....
lalu85 37+ cu
corinuka_g spune:
lalu habar n-am ..dar le-am tot gasit pe listele de spital...unele mamici le puneau pe umar dupa ce sugea cel mic, in caz ca vomeaza umpic de laptic..baie nu cred ca-i faci in spital..
_
30+ David Gabriel Multumesc Doamne!
PaulaFrida spune:
Salut fetelor
Mi-a trecut durerea de masea
Am citit ce ati scris,dar n-am ramas cu mare lucru-n cap
Am facut de papat 2 feluri si putina curatenie si sunt cam obosita,m-am intins pe patuk si ma pun sa ma uit la olimpice.
O sa mai intru din cand in cand sa va citesc,dar de scris mai greu de pe tel ca-mi amortesc bratele
-ici tuturor burticilor si bebicilor
Poate intru mai diseara de la calculator
O seara faina sa avem
Paulafericita 31+ cu Roland
Kytana spune:
Ce bine ca ti-a trecut maseluta Paula Ai avut spor la facut de papa
Mi-am amintit de Baneocin Lalu. Am intrebat si eu aseara la curs si ne-a spus ca mai bine ca nu mai este ca oricum nu era foarte indicat. Cred ca se poate inlocui cu alcoolul de 70 grade [daca ma insel, contraziceti-ma, va rog! ] Eu parca asa am retinut ca ne-a zis.
De sutiene, nu stiu ce sa zic de ele, eu nici insarcinata nu prea am purtat sutien, mai mult bustiere
Adriana, sa-ti traiasca guguloiul si esti tare daca te tii asa de bine pe pozitii
Bob, ce faci astazi? Cum mai esti?
31+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Kytana spune:
Uau Corinuka, cat de fain ca ati terminat cu camera galustii mici Cred ca iti este mai mare dragul sa intri si sa te uiti prin camera.
Nu_mai_stiu, de ceaiul de zmeur cica ar fi mai mult vorbe goale (la partea cu declansatul ma refer), asa ne-a spus la curs. Am gasit ceva www.reclamamascataatentie/nastere/travaliu-nastere/Inducerea-travaliului-mituri-si-realitate-a5264.html" target="_blank">aici mai documentat.
Nume de baieti.. Hm Adriana, mie imi place Gabriel. Pe pingu junior il va chema Luca Andrei sau doar Luca, inca nu suntem 100% hotarati intre 1 si 2 prenume. Mihnea? Damian? Daniel? Nu stiu daca esti in cautarea unui nume comun sau mai putin comun. Sper ca am ajutat
31+ cu
danielabejan spune:
kytana deci e buna si ideea mea de a lua d-nul pinguin caruciorul din anglia
31+ Emma
Kytana spune:
Absolut Dani! Eu cred ca doua luni m-as descurca si fara, acum sa vedem, inca mai avem putin timp de gandire. Oricum cel luat de tine este ff dragut si fain!
31+ cu
nu_mai_stiu spune:
Kytana eu nu pot accesa linkul dat de tine.
ANDREEA 32s6z cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
Kytana spune:
Am observat acum ca a fost considerat drept reclama mascata, incerc sa iti dau link-ul pe privat.
31+ cu
nu_mai_stiu spune:
Mamici,de pe 9 august in LIDL haine de gravide si bebelusi.Poate aveti si cunostinte gravi. http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-A4A03990-65B407AC/lidl_ro/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=12457 Ca sunt si tare ieftine
ANDREEA 32s6z cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png