** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (86)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

Raisa la multi ani!
La multi ani cu intarziere Riana Maria!
La multi ani Denisa Maria!
La multi ani Bogdan Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

LA MULTI ANI RAISA

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Racusor, m-am regasit perfect in ceea ce ai scris despre schimbare. E greu procesul dar vin si satisfactiile numai sa avem rabdare si sa ajungem acolo. Mai vreau sa adaug ca revenirea la servici dupa fiecare nastere a fost pentru mine o etapa destul de grea. Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

DA, cred ca ce zici tu descrie mai multe etape din viata mea peste care am trecut cu bine, dar au fost momente foarte dificile...
in plus acum exista Matei si trebuie sa imi organizez tot "universul" asa incat lui sa ii fie bine!

eu m-am acomodat in 2006 cu o mutare in Germania...in 2008 cu reintoarecerea in Romania...iar anul asta cu reintoarcerea la munca in conditiile unui cod civil modificat, unui cod al muncii schimbat si multe alte schimbari legislative pe care a trebuit sa le acopar in cateva saptamani de la intoarcere
acum dupa 6 luni caand eram stapana pe situatie schimb directia
iar in urma discutiei de ieri se pare ca preiau aproape o norma intreaga 75% in noua specializare si din ceea ce fac acum voi preda doar unui coleg 25%...deci ma voi alege cu o norma si jumatate pe moment
plus ca legislatia specifica noii specializari imi este aproape total necunoscuta
vor urma multeeee zile petrecuta pana seara tarziu la birou ieri a fost deja asa, am ajuns seara tarziu acasa!si cred ca asta ma deranjeaza cel mai tare si nu eforturile pe care le voi depune eu...ci faptul ca tai din timpul alocat lui Matei

multumesc pentru gandurile bune Racusor - bun cursul ala de care ziceai legat de schimbare! Oana Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

LA MULTI ANI RAISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Raisa!

Oana, doare cum sa nu doara. Si nici cu bani in plus nu se lecuieste, deh boala grea. Si in cazul meu tai din timpul a trei copii, adica de 3 ori mai rau. Cea mare sa zicem ca nu sufera prea mult ca nu mai are chef sa stea toata ziua cu mine dar cele mici sunt tare dependente. Sunt de 2 saptamani acasa cu ele si le simt schimbate in bine.
Paula, pai pe principiul cui pe cui se scoate inghetata e fix remediul poentru rosu in gat. Serios ca unii asa se trateaza.

Sanatate bolnaviorilor!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

La multi ani ,Raisa! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si vesela, sa-ti iubesti parintii si surioara si sa ai grija de ea!

Otilia imi pare tare bine ca iti gasesti timp sa ne mai scrii despre voi! Te pup si te inteleg! Dumnezeu ne ajuta sa gasim puterea sa facem fata la toate provocarile, ca altfel... nu stiu cum ne-am descurca in lumea asta nebuna, nebuna, nebuna...

Ooana imi pare rau ca trebuie sa iei din timpul cu copilasul tau drag si sa-l dedici muncii! Ai trecut prin atatea, dar cred ca asta te va incerca cel mai tare. Multa putere si energie ca sa poti face tot ce doresti!

Noi saptamana asta avem tare mult de lucru, plus ca e programata si o curatenie generala, ca vin bunicii ...altfel se amana mai spre toamna.
Fetele care veniti la mare saptamana viitoare, dati sms cand aveti timp si dispozitie sa ne vedem!

Paula, Denisa sanatate la piticuti!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

si pe principiul ca de ce ti-e frica nu scapi,am 2 pitici cu bubite,cred ca e GMP, Mateo azi cu febra 39 cu 3-4,deci distractie maxima la noi....

stiti cum mergem la mare?nasu are apartament in Mamaia sat,langa Navodari ,daca am inteles bine ,...si ne da apartamentul pentru 12-13 zile....plus masina,care o are acolo....asa ca luni,in 6 mergem si stam pana in 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

LA MULTI ANI BOGDAN ANDREI!!!!!!!!!!!!!

LA MULTI ANI RAISA!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Eu va cautam la capitolul trecut tot dadeam refresh si nu scria nimeni nimicpana m-am prins.

La multi ani Raisa !

off ce multi bolnaviori avem...nici macar vara nu se lasa virusii in pace ,multa sanatate bolnaviorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Paula, pai pe principiul cui pe cui se scoate inghetata e fix remediul poentru rosu in gat. Serios ca unii asa se trateaza.

eu ma tratez asa , si functioneaza

la multi ani, frumoasa Raisa!

crissy, lasa ca mai avem rabdare sa revina michelle. tot am vrut sa te intreb (de curioasa ) la ce-ti trebuia dvd, plecati undeva 2 saptamani? unde? cand?

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput