** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (86)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

La multi ani Ariana !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

La multi ani Ariana!

Elena, pui de Sorina, bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa

Adriana, sanatate piticelor si curaj mami! Cred ca mai toate mamicile trec prin stari asemanatoare. Important e ca ne dam seama si incerams a reparam. Si pentru mine ultimii 2 ani au fost nu grei ci foarte grei mai ales cand erau amandoi bolnavi, simteam ca cedez, tipam mult mult la ei. Imi vine sa dau timpul inapoi mereu sa ma abtin si sa strang din dinti oricat de greu mi-ar fi, imi vine sa ma dau cu capul de pereti la propriu cand stiu ca am tipat la ei din motive cat de poate de simple doar pentru faptul ca-s eu stresata. Nasol e ca, cu cat sunt mai mari percep mai multe si asta ma face sa ma schimb si eu si sa las grijile deoparte sa ma bucur de ei asa cum sunt.
Pe mine ma coplesesc grijile, am citit prea multe si uneori simt ca le atrag E bine sa fii usor indiferent. Asta incerc sa schimb, sper sa si reusesc macar putin. Altfel nu ma pot bucura de ei si nici ei de mine.
Eu tin pumnii sa treci peste perioada asta dificila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

la multi ani Ariana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare
Spre rusinea mea, sunt in urma cu sarbatoritii...imi pare rau , tare mult mi-ar fi placut sa fac urarile la timp
La Multi Ani Sara!!!!!!
La Multi Ani Sebastian!!!!!!
La Multi Ani Bianca!!!!!!
La Multi Ani Tudor!!!!!!
La Multi Ani Denis!!!!!!
La Multi Ani Ariana!!!!!!
Sa cresteti mari si sanatosi pui dragi, sa fiti cuminti si veseli!!
Bine ai venit pe lume, Elena
Sorina, recuperare rapida si sa te bucuri de comorile tale!!
Adriana, ti-am scris pe mail mai multe...

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Sorina! Sa fie sanatoasa si norocoasa! Refacere usoara!
Hop si eu la munca, prima zi dupa vacanta la domiciliu. Dar asa de mult mi-a pasat de serviciu ca m-am trezit la 9:40 . Am fost singura cu fetele 18 zile si noptile mai mult nu le-am dormit. Ori se trezeau ele, ori ma trezeam eu sa verific ce fac, anxietati de-ale mele. Pe ansamblu a fost o vacanta frumoasa. Ne-am intalnit mai mereu cu prieteni, plimbari multe, relaxare. S-au facut mai mari si trecem intr-o etapa noua. Reusesc sa le cuplez la anumite jocuri si e distractiv asa. Sa le vedeti ce frumos canta si danseaza impreuna sau cum fac cate un spectacol de balet ele trei plus prietenele lor.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Bine ai venit pe lume, Elena!
Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Citat:
La Multi Ani Sara!!!!!!
La Multi Ani Sebastian!!!!!!
La Multi Ani Bianca!!!!!!
La Multi Ani Tudor!!!!!!
La Multi Ani Denis!!!!!!
La Multi Ani Ariana!!!!!!
Sa cresteti mari si sanatosi pui dragi, sa fiti cuminti si veseli!!
Bine ai venit pe lume, Elena

La multi ani si de la noi!!!

Uff ca nu-mi mai ajunge timpul asta pentru nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

Va multumesc mult pentru urarii.
La multi ani tutror sarbatoritilor!
sanatate si mult noroc!

am fost la mare, in 2 mai, unde l-am sarbatorit pe strumf.
a fost fain de tot.numai in apa a stat,deh,ta-su scafandru,cu cine sa semene?
am stat la cort. pt el o experienta faina, pt mine nu mai e,cel putin nu asa,cu strumf .
pe 3 august l-a muscat un caine,chiar de ochi,asa ca in toate pozele de pe 4 apare cu ochiul drept vanat.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Uf, ce patanie. L-a muscat de obraz sub ochi, nu? Ati facut ceva injectii dupa aceea?

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Otilia, ce dulci sunt fetele in poza ta

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

sunteti in silentio stampa?

am uitat sa va zic ca m-am intalnit cu Victo si ai ei nazdravani la munte. defapt doar Stefan e mai nazdravan, dar cand am plecat eu isi facuse o prietena. mami era incantata ca isi gasise partenera de joaca. Mihai e tare dulce si delicat, repeta multe din ce ii zice mami si are niste ochi tare frumosi. mi s-a parut f comic cand incerca sa il imite pe fratele sau mai mare in incercarea de a goni o pisica, scoatea si el tot felul de zgomote sa o sperie, asa cum vazuse ca face si Stefan. Stefan a fost si el are simpatic, ca cica isi facea griji ca daca plec eu cine mai are grija de ei la munte.

cu Victo nu prea am apucat sa vb, m-am tot foit cu treburi si cand eram in curte alergam dupa copii.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput