** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Victo, ma bucur ca ai gasit multe lucruri frumoase. Eu inca n-am ajuns, zilele astea ca tot e cald. In rest suntem la fel si cu teoria si cu practica. Greu, domne greu.
Cu baietii, Albert va ramane pana la primavara cu sora mea, la ei la firma au sucombat si ne-am inteles sa stea ea cu albert. Si de la primavara la gradi. Teo va merge la gradi din septembrie. Multumim de intrebare.

Am fost eu cu amandoi in seara asta la plimbare, aidca cu amandoi pe jos, pana cum ieseam eu cu ei, dar albert era in carut, sa-l pot supraveghea si pe teo. Azi am plecat cu ei pe jos, ca nu mai aveam de platit facturi, de facut piata, etc. Asa mari sunt, alergau unul dupa altul, se strigau, cand Teo il punea pe albert sa faca ceva imediat se executa. Erau atat de bucurosi amandoi. Le-am luat ingerdiente sa le fac si salam de biscuiti, astept sa se raceaca compozitia sa pun banana. Au fost incantati si de asta. Cred ca fiecare dintre noi resimte faptul ca mai avem putin timp de stat zi de zi impreuna. Teo numara zilele pana plec eu la serviciu si mi-a spus azi_ mami, sa stii ca eu chiar daca n-o sa plang o sa-mi fie foarte dor de tine. Si am stabilit ca putem plange amandoi de dor. E asa de afectuos si de cuminte si de mareeee. Eram asa mandra cu amandoi de mana, la un moment dat s-a oprit teo sa ma imbratiseze si a venit repede si albert, vedeam cum zambeste lumea pe strada. Ce sa zic, sunt atat de mandra de ei si atat de bucuroasa ca-s ai mei si ca-s sanatosi si veseli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Victor Andrei (bumblebee)
Luisa (beluistef)
Raul Ionut (paula_m)
racusor2010
nela_didea
Riana Maria (ciristina_serban)
Vlad (ludmila)
Maria (gabrielaene)
anca_vlad
Denisa Maria (anca_vlad)
Bogdan Andrei (senty_mary)
Raisa (ramonavlas)
Andra Maria (Mycya)
Clara Maria (miha13gina)
Andre (stefania_97)
Alexandru Radu (nela_didea)

Si pentru cei ce serbeaza azi

Sara Maria (maurice)
Sebastian Nicolae (histamina)
Bianca Maria (michelle1981)
stefania_97

Va doresc tuturor sa aveti parte fiecare de ceea ce va doriti...pup

Michelle sa-ti traiasca bebelina si acomodare usoara.

Noi dupa ce am trecut de herpangina o forma f usoara acum vreo 2 sapt acum suntem in dubii de rubeola a venit la noi cat timp a fost la tara un copil care avusese cu 2 sapt in urma si acum avea fratele lui...asa ca ma tot uit dupa fii-mea sa vad cum evolueaza cva are niste bube dar mi sa oar mai degraba de la caldura dar vedem ...daca ii mai apar si in ata parte decat pe piept si burta ajung iar la dr...si chiar vroiam sa-i fac ROR-ul zilele astea

revin maine sa citesc cap prezent ca deja adorm in fata calculatorului.

nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Fetelor va multumim din suflet pentru frumoasele urari, ce sa mai zic, m-ati lasat fara cuvinte si cu ochii in lacrimi(de emotie, bineinteles). Mi-as dori foarte mult sa mai am timpul dinainte sa pot intra mai des dar, cum nu le putem avea pe toate, eu va multumesc ca nu ne uitati, drept dovada multimea de urari de azi.
Otilia imi amintesc cu drag ca mi-ai trimis sms dupa ce nascusem si-mi cereai reteta nasterii rapide.N-a fost nici una si nici vreun secret pe care sa nu-l dezvalui cu voi. Pur si simplu asa a vrut bunul D-zeu.
Azi am avut o zi lunguta, au venit 5 copilasi mai mici si mai mari acasa, am mancat pizza, alune, fructe,suc, tort, etc. Seara ne-am petrecut cu nasii la o terasa. Pentru Alex a fost f obositor, iar de mine nu mai vorbesc. El a picat ca musca iar eu nu mai am mult. Mai stau 10 minute cu sotul la un pahar de sampanie si dupaia "nana".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

P.S. - Mai avem tort, sampanie, bere, vin...etc. Poftiti cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

LA MULTI ANI ALEX !!!

LA MULTI ANI SARA MARIA!
LA MULTI ANI SEBASTIAN NICOLAE!
LA MULTI ANI BIANCA MARIA !!
SA CRESTETI MARI,SANATOSI SI SA AVETI O VIATA FRUMOASA!!!

LA MULTI ANI STEFANIA_97!

Azi e si ziua tatalui meu scump,implineste 55 ani!!!dau si eu de baut si de papat ce vreti voi!!!!

noi ne pregatim de mare,nu stiu cat o sa mai pot intra asa ca urez de pe acum :

LA MULTI ANI SI SA AVETI O VIATA MINUNATA!!!! :
5 aug. - Tudor Constantin (baby78)
- Denis Gabriel (princess)
6 aug. - Ariana (bubster)
7 aug. - Robert (enik83)
9 aug. - Adina Stefania (lauri_ca)
10 aug. - Sebastian si Felix (Dragaica)
- Cristian Alexandru (laurika1982)
- Raducu (pufescu)
- Anastasia (Catalina2307)
- Otilia Ioana (bratafel)
12 aug. - Radu Stefan (puiutz_mic)
- Albert Simon (crissteo)
14 aug. - Iulia Alexandra (Otiliav)
- Victor-Andrei (onimir)
16 aug. - Miguel (aelita)
17 aug. - Sasha (ainotna)
- Victor Petru (katalina)
18 aug. - Antonio (palomina)
- David (bamboletta)
19 aug. - Iulia (mousel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sara Maria!
Sebastian Nicolae!
Bianca Maria!

Maurice, sa va fie sanatoasa si norocoasa minunea mica!
Ups, Nela, nici acum ca ai scris de sms nu imi reamintesc. Si eu chiar trimit rar mesaje.

Oare ce face Michelle?

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

LA MULTI ANI, BIANACA!

LA MULTI ANI, SARA!

LA MULTI ANI, SEBASTIAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, bombonica Bianca!
La multi ani, Sara cea vesela!
La multi ani, strumf Sebastian!
La multi ani, stefania_97!

Otilia, michelle a scris pe FB, sunt acasa, totul e ok. Bianca e iubitoare dar are si reprize de gelozie cand o alapteaza pe Clara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani, Bianca!
La multi ani, Sara !
La multi ani, strumf Sebastian!

La multi ani, stefania_97!

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
37+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

La multi ani Bianca!
La multi ani Sara !