Strugurasi de Sept-Oct 2011 *64*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Neata feleteeeee! Distractie placuta la munte !!! Si vreme buna !!!
Noi ne pregatim sa plecam la bunici. Facem cunostinta cu livada de pruni si cu "podgoria"
Ieri eram stresata de un lucru. Fiind toata ziua acasa, nu reusesc niciodata sa pun totul in regula. Parca nu imi ajunge timpul. Vi se pare cunoscut?????
Pai ma gandesc, incep munca, de la ora 17 cand iau copilul de la bona intru la "schimbul 2". Oricat ma ajuta tati la treburile casei, cred ca nu o sa apuc sa fac niciun dus macar cand vin de la munca. Piticul e in perioada in care trebuie supravegheat 100% din timp. O iau razna numai cand ma gandesc... Daca acum nu am timp de nimic, dar cand incep munca???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Klau_ditza, te vei descurca atata timp cat iti stabilesti prioritati si nu te stressezi sa faci prea multe intr-o zi. Tati ii da sa manance si tu faci dus de exemplu.

Anca_toma, ce mananca Iancu intr-o zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

http://www.doctor.info.ro/obezitatea_infantila_sa_avem_grija_de_copiii_nostri.html

probabil ca gresesc postand linkul de mai sus dar mi o asum. in prima parte a vietii se definitiveaza nr de adipocite urmand ca la adolescenta sa mai fie un episod de predispozitie la ingrasare prin marirea volumului adipocitelor. eca, din fericire, e slabuta genetic...nu pt ca as face eu mari eforturi sa ii pastrez o anumita greutate. am inceput si eu sa ma documentez despre asta atunci cand am vazut ca toata lumea merge pe conceptul ca un copil gras e si sanatos ...si invers nu. din fericire si copii grasi si aia slabi pot fi perfect sanatosi si asta e cel mai important.

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata.
Ne-am intors si noi aseara de la mare. A fost fff relaxant si m-am felicitat ca n-am luat-o pe Eva.In sfarsit am dormit si eu , am stat pe terase pana tarziu, ne-am plimbat iar la plaja am stat pe sezlong fara sa ma deranjeze cineva.Mi-am incarcat bateriile ptr ca pe 20 august incep si eu munca.

Sei nu mai fii suparata ca incepi munca.Si daca incepeai la 2 ani acelasi gol l-ai fi avut. Ne e greu sa-i lasam la orice varsta.O sa fie bine.Eu una imi doresc sa incep sa fac si altceva, chiar daca o sa-mi fie greu.

Eva e bine.Ce au strugurasii nostri de nu dorm noaptea? Si a mea se foieste, scanceste toata noaptea. Sper sa nu dau vreu rateu la munca din cauza oboselii.

Motul noi il luam chiar vineri cand face 1 an.Nasa nu poate in week ala (adica sambata sau duminica).Intrucat eu vineri o sa fiu la munca vom lua motul in familie, comand niste pizza, tort si gata.Cadou la nasi nu voi lua.Poate ceva simbolic. Nu stiu. Ma mai gandesc.

Ce or fi facand fetele la munte.Pacat ca a foat cam rece si a plouat, cred.Deabia astept sa ne povesteasca cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

hola fetiliii...banuiesc ca la ora asta chefuiesc fetele la munte abia astept la vad poze de la marea intalnire. asteptam sute de poze, daż

camady ce fain ai petrecut mami, te invidiez eu cam toata vara am fost la mare&piscina si credema ca inca-s alba ca varul

oanaiasi eu stiu cateva cazuri unde din copii foarte slabuti au ajuns adolescenti obeji..de ceż fiindca mama umbla cu flaconul de vitamine si suplimente dupa ei...cunosc fetita care la 1o ani a trebuit pusa la dieta, ca sa incapa in bancuta de la scoala. si cica pana la 4-5 ani era slaaabaaaaa de umblau prin spitale la analize si analize...a-pro-pos, Dani al meu era un fel de ursulet ca Tudor de jade, si acum e asa de atletic mananca bine, dar cheltuie caloriile non stop, nu se pune nimic pe el

sei eu la Dani m-am intors la munca la 16 saptamani, asa e concediul de maternitate in Spania, nici macar 4 luni

I se simte un dintisor fetei in gurita, inca nu se vede dar se simte foarte ascutit. nu e plangacioasa, doar ca avem curul praf de iritat, de-o saptamana face caca acid

duminica frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Bunny, de acord cu tine. ingrasarea are foarte multe variabile. degeaba esti enetic slab daca ingurgitezi 5000 de calorii zilnic si te astepti sa nu te inrasi. pe de alta parte exista nenumarate persoane , slabe din frageda pruncie care , daca mananca normal, sau chiar in plus poate , nu pun un gram chiar daca sunt sedentare. sotul meu poate manca un porc la o masa de ex..si nu are fir de grasime. si a fost extrem de slab de bebelus. Repet..sunt multe variabile care te "ajuta" sa devii rotunjor cand cresi mare.

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Salut.. si eu de abia astept fetele...

noi am fost singurele wd asta.. dar a trecut repede.. infuzie de shoping

Oana .. eu cred ca existe difernt mari intr un copil gras din lapte(alaptat) -cam din lapte se ingrasa Elena-nu cred ca are din mancare la ritmul in car papa -si din 2 pufuleti nu cred ca e posibil) si un copil indopat cu alimente consistente , biscuiti- sau cereale..
apoi e clar diferenta intre celulele adipoase mostenite si cele fabricate cu E-uri..
Si na "anorexia" la bebelusi , sau faptul ca sunt slabuti poate fi semn de boala, insa doar daca existe si alte simptome, nu doar in sine c sunt slabuti..eu am invatat astea cand cautam despre hirch prung, imi ziceau totica la un asa bbe cum e Elena sunt eliminate din start multe boli, de era subnutrita era pb..
Eu nu cred ca un copil gras e sanatos, as pune-o pe Ela la slabit nitel-poate de o intarc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Hello gagicas!

Lali sub acoperire la aparat! Nu se poate deloga userul Getika de e laptop ...

Gata intalneala de la munte,a fost superb , asa,sa a ofticati! Imi pare rau doar ca nu a fost si sotul meu din cauza unor chestii de pe la munca si ca nu ati putut veni mai multe fete ...
Copiii s-au simtit excelent, parintii la fel. Vremea ploioasa,in rest totul ok. Poze or sa puna fetele cu aparate bune ,ca s-au facut destule. Acum sunt obosita,dar voi reveni cu detalii !

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Sei, copiii, grasi sau slabuti, pot fi sanatosi fara nicio indoiala. nu sunt reguli nici pt unii nici pt altii. eu cred tare ca dieta unui copil , fie el gras, fie slab trebuie urmarita atent. p cel slab sa nu il ingrasi artificial doar de dragul de a ajunge la un anumit nr de kg si pe cel gras sa nu i ingrasi mai rau dar nici sa il pui la cura. organismul stie ce face si la un mom dat se opreste din cresterea ponderala tocmai pt ca functioneaza bine.. cat despre copiii subnutriti...doamne fereste! Nici nu am vazut si nici nu vreau sa vad decat la televizor. sotul meu cand era bb arata tare subnutrit, saracul. chiar il intrebam daca ii dadea cineva de mancare:))))). norocul lui ca nu s a imbolnavit niiodata ca daca ar da o boala peste el e cam nasol:)))..nu are un gram de grasime sa aiba dn ce slabi.

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_i spune:

fetelor, m-am pricopsit cu o otita care nu vrea sa ma lase deloc. am fost la doctor, fac ce mi-a zis si degeaba. intrebarea e cat timp pot lua 3 pastile de nurofen pe zi, cam la 8 ore una, fara sa-l afectez pe Dani? am dureri foarte mari, nu rezist fara, am incercat. daca nu se poate altfel, o sa-l intarc brusc. dar as vrea intai sa stiu daca aveti idee daca doza asta ii poate face rau sau nu.

Mergi la inceput