Strugurasi de Sept-Oct 2011 *64*
Raspunsuri - Pagina 13
klau_ditza spune:
Wow Jade! La asta nu ma gandisem si nu vreau sa ma fac de kko. o sa ma interesez si eu daca se ia ceva nasilor la mot. noi crd ca il taiem pe 8 sept - ca atunci pot nasii
mikka11 spune:
salutari, fete dragi, am intrat sa va pup si eu pe fuga
noi am luat motul finutului in martie si nu am primit nimic cadou (stiu ca nu se ia oricum nimic nasilor), noi am dat finutului cadou hainute si ceva banuti( au facut acasa).
fetele care mergeti la munte, daca se intampla sa ajung prin zona, ma primiti si pe mine la pensiune putin sa va vad? e posibil sa mergem la fratele meu la brasov pentru ca a venit mama in tara si vrem sa o plimbam putin...si daca tot venim acolo, tare m-as bucura sa va vad si pe voi.
racheel spune:
Buna fetelor
Jade, o prietena anul trecut le-a cumparat la nasi cadou.
Fetelor care plecat la munte week-end placut
Azi sunt zombi.Azi noapte de la 12 pana la 8 azi dimineata Anastasia s-a trezit de 9 ori.oricum a facut obicei din asta.Pe fiecare noapte se trezeste asa.
racheel spune:
Klau, vrea tzitzi.se trezeste urland, o pun la san suge de 2-3 ori si adoarme.Si tot asa toata noaptea.
Vreau sa o intarc dar nu am pe cine.Urla de numa.Nu ma tin nervii sa o aud urland asa.Imi vine sa o arunc de la etaj, zau.
nanna_mika spune:
Jade - buna intrebare! nu ma gandisem la asta. sa vedem ce mai raspund fetele, pana axum vad ca scorul e 1-1. Unde ii luati motul? Acasa sau mergeti in vreo locatie? Noi suntem in cautari de locatii, aveti vreo idee/ recomandare?
Offfff ce sa mai zic cu mancatul, Inez a intrat in a 2 a saptamana de greva foamei. Mananca doar lp. A ajuns sa manace ca sparta si cate 400 ml la o masa, dar altceva nici sa guste....
Mika - te asteptam cu drag la munte. Chiar ar fi pacat sa treci prin zona si sa nu vii sa ne vedem! Ai nr de tel al vrwuneia din cele care vin? Sau iei adresa pensiunii?
Rach - saracuta de tine! Inez se trezeste o singura data sa manace si tot mi se pare greu...
anca_toma spune:
racheel punel pe tati sa ii dea biberonul inainte de culcare, poate la el vrea si tu pleaca din camera atunci si tot asa inlocuiestei cate o masa.
Si noi ne trezim noaptea fff des, cred ca de la caldura si din pacate pot sa iti confirm ca nu intarcatul e solutia tot asa se trezeste, doar ca eu il mai adorm si cu suzeta sau cu bibe sau cu titi, dar tot eu ma trezesc de n ori.Si in plus mai e si partea financiara.Trebuie sa multumim ca am alaptat macar atat ca daca era sa ii dau lapte praf pai pana acum falimentam.
Acum m-am mai linistit si eu, bona e fff ok se joaca cu el, e ff atenta si fff ingrijita.Azi au papat impreuna si l-a si culcat de doua ori. De saptamana viitoare o sa imi fac si eu de treaba prin oras si o sa ii mai las si singurei sa vedem ce fac.
Mi-a zis ca Iancu merge putin cam stramb cu piciorusele, sincer eu una nu m-am uitat, dar acum observ si eu.
Eu am zis ca e inca mic si ca deabea reuseste sa se tina pe picioare si de asta nu are pozitia ok, dar acum imi pun si eu semne de intrebare.Cand ma duc la pediatru o sa il intreb sper sa fie ok.
Va pup ma duc sa calc cat doarme piciul, ca nu mai are taicasu cu ce se imbraca la munca
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
seidana spune:
Salut..
Rach.. Ela se trezeste din 30 in 30 minute, si 1 in 1h.. cand se trezeste la 2 h e lux.. .. si asta dureaza de ceva vreme .. si in curand incep serviciul.... si mai doarme si cu titi in gura de ma dor sfarcurile de numa...
Ma gandesc si eu la intarcat.. dar nu acum .. intre 18n si 24 luni, insa ma pregatesc psihic
Trebuie sa zic ca m-am obisnuit in a fi zombi ..
Eu am hotarat ca nu fac ziua Elei decat o masa in familie, acum vom vedea daca la local sau acasa... si poate un chef cu cativa prieteni ai ei.. oricum nu pricepe nimic..
VA DORESC O EXCURSIE DE STRUGURASI SUPeRBA!
nanna_mika spune:
Anca - si eu vreau sa o las pe bona mai mult timp singura cu Inez de saptamana viitoare, asa ca iesim la cafele...
Eu chiar ma gandeam ca de la un an putem sa le dam lapte de vaca, voi cum v.ati gandit: continuati cu lp sau treceti pe lv?
Anca - pt lp nu faci comanda online? E mult mai ieftin decat la supermarket sau farma.