Ah, politica!
Raspunsuri - Pagina 8
eumada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu [br]Eumada, manipulezi si nu e corect.N-a zis nimeni vreo secunda ca e o problema ca cei 8 milioane de oameni au ales sa-si exprime votul. Este dreptul lor! Ce faci tu este sa reproduci fidel minciuna sfruntata a lui Ponta. Declaratia lui Basescu se referea la tragerea la raspundere a celor care au organizat lovitura de stat- USL &Co. Cum a "tradus" Ponta asta? "Basescu a zis ca le face dosare celor care au votat!". Ti se pare ca cei doi au spus acelasi lucru? In plus eu pe-aia cu "se discuta persoane" n-am inteles-o. Adica nu facem politica in opinia ta decat daca vorbim exclusiv de partide fara a discuta despre actiunile celor care anima partidele adica despre politicieni? Ciudata opinie... Ali, apreciez faptul ca nu te-ai suparat. Sa zicem ca e toata lumea de acord cu faptul ca Basescu a mintit. Era suspendat, era un cetatean oarecare etc dar a mintit. Dar despre primul ministru, aflat in exercitarea functiei care a spus o minciuna in fiecare zi de la inceputul intregului haos, ce parere ai? Dar despre presedintele interimar care zicea ca nu exista cerintele Comisiei iar Ponta zicea ca a raspuns la ele, ce mai putem spune? |
No asta-i politica.....
daniela_b spune:
citat din mesajul lui ligeea n-avem doamne e n-am primit , avem dudui bine ambalate daca doriti . ligeea |
...sau pe Mazare. Close enough.
b.nica spune:
citat din mesajul lui capcaunul Este de remarcat insa eleganta femeilor in politica! Daca topicuri vizand alaptarea, maidanezii, avortul, diversificarea alimentatiei, islamul, amantul sau diaspora esueaza deseori la ZZ, iata ca din sectiunea politica, desi s-au deschis zeci si zeci de subiecte in ultimele saptamani, n-a aterizat inca niciunul in subsolul forumului. |
Mai, da smecher mai esti!
Uite ca te descoperii ascuns dupa buchetul de flori cautand raspunsurile legate de pitifelnicul de Mircea Badea si ce pleasna peste ochi i s-ar cuvenii caraghiosului de la judokanul Putin daca l-ar avea in catare!
Ce eleganta cand este vorba de patima? Si cand patima este declansata de sentimente sincere si fara intentii ascunse, ce sa caute la ZZ-ica?
Misogism! Help!
eumada spune:
Nu e misoginism B.nica....a observat ca femeile eclipseaza. barbatii....eu flori de la Capcaun nu vreau..ma tem ca-s din alea carnivore.HOWGH.
Cum ziceau indienii lui Winnetou(nu mai stiu exact cum se scrie)
Lali spune:
Ba eu accept flori cu drag si de la barbatii USL-isi, ca daca si florile au ajuns sa aiba culoare politica ....