Scrisoarea unei fantome catre Premierul Romaniei
Raspunsuri - Pagina 2
corap spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danet P.S da' udrea va place ( spune-ti ceva rau macar de ea, sa fim si noi in consens , usl-istii cu basistii , macar odata ) |
eu nu spu-n nimic ra-u de ia ca atunci a-r trebui sa zic indentic si de doamna ponta si nu se face.
danet spune:
mrenescu, ai dreptate.
Eu am votat din acelasi motiv, revolta .
Mie basescu nu mi-a taiat salariul pt ca lucrez in privat , dar PDL-istii mi-au facut viata foarte grea ( vorbesc de cei din administratia locala )in opt ani de zile cred ca i-am imbogatit.
Da nu vreau sa dezvolt ca ma enervez.
Numai bine !
mrenescu spune:
citat din mesajul lui Esthera2011 Cu siguranta iti va raspunde Ponta la scrisoare...asta dupa ce vor curge pagini dupa pagini si se vor aduna toate fantomele Ma impresioneaza faptul ca voi chiar nu va opriti pana nu disecati tot. Exista viata dupa...referendum,nu? |
Hmmm, n-astept un raspuns! Nu e capabil sa-mi dea un raspuns. Si da, exista viata dupa referendum cum a existat si una foarte linistita inainte de a se decide Ponta ca vrea sa iasa ca paduchele in frunte direct la Consiliul European! Si atunci nu v-am vazut scandalizandu-va asa. Cum nu v-am vazut scandalizandu-va nici cand in fiecare zi a produs cel putin o minciuna sfruntata.
mrenescu spune:
citat din mesajul lui danet mrenescu, ai dreptate. Eu am votat din acelasi motiv, revolta . Mie basescu nu mi-a taiat salariul pt ca lucrez in privat , dar PDL-istii mi-au facut viata foarte grea ( vorbesc de cei din administratia locala )in opt ani de zile cred ca i-am imbogatit. Da nu vreau sa dezvolt ca ma enervez. Numai bine ! |
O, Danet, pot intelege asta si sunt sigura ca ai dreptate. Si eu tot in privat lucrez si stiu ce inseamna sa te lovesti de autoritatile statului, indiferent ce culoare au politrucii care le repopuleaza o data la patru ani.
Dar nu renunt la a le cere respect. Nu vreau sa renunt. Vreau ca daca ma ajuta DD sa am un copil ( motivul pentru care sunt pe forumul asta) sa-l cresc intr-un climat in care valorile conteaza. Sa tremure de nerabdare si emotie cand copilele alea sunt pe barna de la jocurile olimpice. Si sa nu simta niciodata ca e parte dintr-o natiune hulita de toate celelalte. Vreau sa simta emotie si cand asculta imnul Romaniei si sa-si iubeasca din suflet tara, asa cum o iubesc eu. Pentru ca Romania se poate schimba, sunt convinsa. Nu se va intampla insa nimic daca ramanem impasibili.
danet spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mrenescu
O, Danet, pot intelege asta si sunt sigura ca ai dreptate. Si eu tot in privat lucrez si stiu ce inseamna sa te lovesti de autoritatile statului, indiferent ce culoare au politrucii care le repopuleaza o data la patru ani. Dar nu renunt la a le cere respect. Nu vreau sa renunt. Vreau ca daca ma ajuta DD sa am un copil ( motivul pentru care sunt pe forumul asta) sa-l cresc intr-un climat in care valorile conteaza. Sa tremure de nerabdare si emotie cand copilele alea sunt pe barna de la jocurile olimpice. Si sa nu simta niciodata ca e parte dintr-o natiune hulita de toate celelalte. Vreau sa simta emotie si cand asculta imnul Romaniei si sa-si iubeasca din suflet tara, asa cum o iubesc eu. Pentru ca Romania se poate schimba, sunt convinsa. Nu se va intampla insa nimic daca ramanem impasibili. |
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica Danet, noi vorbeam cu si despre Ponta, tu de ce il adusesi pe Basescu in discutie? Cred ca te-a bantuit in somn, wow!, te-ai sculat cu el in gand si te-ai exorcizat tocmai aici! |
www.youtube.com/watch?v=_O-FFftPNHM" target="_blank">Exact!
danet spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
www.youtube.com/watch?v=_O-FFftPNHM" target="_blank">Exact! |
Capcaune, faina chestie, da'un link cu sustinatorii lui base ai?
Sa "ne radem "si de voi.
Eu nu prea ma uit la antene dar nici la b1 ( prea multa energie negativa ).
Stii ce ar fi culmea ( dar nu imposibil ) in timp ce noi, oameni onorabili, ne certam aici pe principii( eu vad asta ca un fel de workshop ), sa creasca in sondaje DD-PP.
danet spune:
citat din mesajul lui b.nica Sa ne vezi Danet cum de la anu' ne certam pe DD, care il lauda mai mult! |
numai daca schimba nuanta aia oribila de violet care ma face sa-mi aduc aminte de bancul ala cu "un pic de mov"
mrenescu spune:
Radem, glumim dar sa vedeti ce 20-25% baga Domnu' Dan la parlamentare. Ca acolo lumea aia multa de a alergat-o USL cu urna mobila duminica voteaza indiferent de candidati cu Domnu' Dan.
Si vor curge mesajele pe burtiera OTV: " Doooomnuu Dan e ce-l m-ai bun presedinte! Ne d-a 20000 de euro l-a fiecare."