BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (12)!!!
Raspunsuri - Pagina 6
lauraf89 spune:
Aurorra LA MULTI ANI! Sanatate si un bebe sanatos! Imi cer scuze de intarziere
Mys am citit blogul acum
14+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
Blue_sea spune:
Simina, eu am facut morfo la 12s la RM. Pt ca am facut la dr. Rahimian care e o somitate m-a costat, desi am abonament. Am platit 140 RON. Eu te sfatuiesc ca macar morfofetalele sa le faci la particular cvhiar daca te costa mai mult pt sunt importante. Mie mi-a dat in raport o gramada de info: de la toate unghiurile faciale, la ficatel, inima, rinichi si oase.
15+
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Blue_sea Simina, eu am facut morfo la 12s la RM. Pt ca am facut la dr. Rahimian care e o somitate m-a costat, desi am abonament. Am platit 140 RON. Eu te sfatuiesc ca macar morfofetalele sa le faci la particular cvhiar daca te costa mai mult pt sunt importante. Mie mi-a dat in raport o gramada de info: de la toate unghiurile faciale, la ficatel, inima, rinichi si oase. 15+ |
Asta era si ideea , sa ma duc la privat pt morfofetale si la spital pt uzuale.
Eu , abia acum, la a 2-a sarcina am aflat ca se poate supraveghea o sarcina si in spital (gratuit , sau eventual niste costuri infirme pt div analize). La prima sarcina, am lasat la cabinet (pana sa nasc)arox 1000e ,+ la nastere 400e (la cursul de acum , spun)...., dar na, aveam doc cu "renume"
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 8+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
maggie_33 spune:
Si eu as fi vrut sa merg la spital la supraveghere :(...dar nu prea mi se potriveste. In primul rand pentru ca nu sunt doctori buni in orasul meu, asa merg la control la Deva, la un dr. care este sef de sectie la spital la Hateg...iar sa merg la el la Hateg la spital imi este departe si peste mana, ar trebui sa ma invoiesc foarte des de la munca...si in plus istoricul meu medical este destul de complicat...asa ca am ramas cu cheltuielile mari si dese care ma fac sa plang de multe ori de ciuda...imi doresc doar ca totul sa decurga normal si sa nu ma cheme mai des la control...
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=120124
Magda 15+
“I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant
diancic2002 spune:
Buna fetelor ,
Cand se face testul cu glucoza, stiti cumva? As vrea sa stiu ca sa fiu pregatita cu timpul... ca am inteles ca dureaza 2-3 ore, din ce am citit pana acum.
15+
tweetisor spune:
citat din mesajul lui Blue_sea Simina, eu am facut morfo la 12s la RM. Pt ca am facut la dr. Rahimian care e o somitate m-a costat, desi am abonament. Am platit 140 RON. Eu te sfatuiesc ca macar morfofetalele sa le faci la particular cvhiar daca te costa mai mult pt sunt importante. Mie mi-a dat in raport o gramada de info: de la toate unghiurile faciale, la ficatel, inima, rinichi si oase. 15+ |
Da si eu tot la Rahimian am facut … bine a costat mai mult desi am 20 % reducere pt ca am abonament ( 240 ron eco + foaia de risc 150 ) , la el voi face si morfo de trimestrul II , mi se pare f ok … bine m-am programat atunci la 12 saptamani pt saptamana 22 la morfo .deci nu –l gasesti asa usor
tweetisor spune:
Aurrora : la multzi ani …sa fitzi sanatosi shi u si bebele … sa ai o sarcina si o nastere usoara !
- da cam complicat cu nasterea in alt oras ... in buc sunt pretzurile cele mai mari si ...la iasi la arcadia cand vad ce preturi mult mai mici au ..dar ce sa facem ..da e iarna shi e cam riscant sa te plimbi asha pe drum daca nu poti efectiv sa te duci cu 3 saptamani ininte acolo ...
legat de alimente : eu mananc mezeluri ..ca majoritatea sunt : fierte , afumate ... in afara de cateva crude : gen prosciutto crudo si nishte salamuri ..pe restul scrie clar ca sunt produse fierte ..adik daca nu ash manca macar un sandwich cu produse de genu shi cascaval si castraveti/ardei ..nu prea ash manca nimik ..ca la servici mi-e comond cu un sandwich (facut de mine)..in care rar pun doar piept de pui fript ..deci eu cumpar mezeluri..riscul de toxo e la produsele crude , neprocesate,sau in contact direct cu animalele
vikisor spune:
Diana, eu am auzit ca se face dupa 20 de saptamani in mod normal, dar pe mime m-a trimis dr sa il fac acum pentru ca vrea sa imi monitorizeze glicemia cel mai bine iti intrebi doctorul
tweetishor, si eu verific pe ce mananc sa fie cel putin fiert... pana acum nu am poftit decat la un pic de prosciuto crudo... dar am zis ca o sa il mananc dupa ce nasc si o sa am voie
17+ cu
simina_kin spune:
Am facut programare la Iosup , pe 23 aug...de ziua mea
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 8+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
mena1906 spune:
citat din mesajul lui diancic2002 Buna fetelor , Cand se face testul cu glucoza, stiti cumva? As vrea sa stiu ca sa fiu pregatita cu timpul... ca am inteles ca dureaza 2-3 ore, din ce am citit pana acum. 15+ |
Diancic,dimineata pe nemancate, ora 9 este cea mai buna (cica se intampla atunci ceva in organism). Te sfatuiesc sa iti iei o zi libera pentru ca mie mi-a fost foarte rau cand am facut testul (acum ceva timp). Se face musai o glicemie cu cel putin o luna inainte de testul respectiv. Se bea solutia, se ia sange dupa o ora, se bea iar solutia (glucoza) se ia din nou sange. In toata perioada asta trebuie sa fii linistita pentru ca vei avea multa energie si cand scade glicemia o sa te simti ametita. Nu mai tin minte exact in ce saptamana se face.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin