BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (12)!!!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

eu sunt norocoasa cand eu nu pot sotul meu spala vasele, da cu aspiratorul cu mopul baga la spalat intinde cateodata abuzez de el dar asta e .mancare imi face tata si eu ma duc cu cratita si iau.eu abia acum miam dat comanda de produse pt uns burtica ca abia acuma incepe sa se vada putina burtica am luat aloe vera gel care are mai multe intrebuintari, si unt de cacao.abia astept sami vina comanda.acu o sapt am dat comanda si de aire bra si nu mau sunat pt confirmare nici coletul nu a venit.eu cred ca o conserva mica de ton din cand in cand nu are ce sa dauneze.
diancic tie ti se vede burtica?

UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 15+ CU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Fetele, cred ca tocmai l-am simtit si eu pe flacau

Blue --> Felicitari

Azi asteptam un raspuns de la dr Haiduc cu privire la colposcopia mea (aka RANA PE COL sustine el) si cand l-am sunat sa-l intreb ce si cum mi-a zis ca i-au spart masina si i s-a furat geanta unde avea si actele mele inclusiv pozele! de la colpo am ramas doar cu o copie alb-negru a rezultatului unde nu scrie mare lucru iar in poze nu se distinge nimic
uite asa s-au dus niste milioane pe apa sambetei si o sa mai curga inca vreo 4 mil ca tre sa mai fac una
M-am programat pt luni la Micomi la dr. Popa Elena (am vrut la dr Badea dar abia in noiembrie era loc, deci cam tarziu )

Pe mine nu m-au ajutat la prima sarcina nici uleiurile de masline, de vergeturi etc si nici cremele anti-vergeturi(am avut una de la DM si una de la Mothercare), tot am ramas cu ceva firisoare albe pe sani si pe coapse; acum nu stiu ce sa mai incerc, poate ulei de argan ?!?

pupici

Mami lui Matei si burtica 15+

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Fetele care aveti datele user-ului comun, creati un nou capitol? Suntem deja la pg 22

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Mult ati mai scris ! Deja am uitat cine ce a scris !

Blue , felicitari pentru bebe miscacios !

Ella , AFP este 161,8 mom 3.300 - cam mare . Joia viitoare ma duc la alta eco la privat in acest sens deoarece dr. nu i-a placut ca azi a vazut la eco ca bebe avea forma capului cam ciudata . Aspus ca i se pare a fi "lemon sign" - diagnostic ce mi s-a pus si la prima sarcina ! Asta-i tot ce lipsea !

Xtraordinari - bine ai venit . Ai rh negativ ? eu am anticorpi 1/32-1/64 . Pana acum constanti .

Dankutza - esti cadru didactic ??? Cum te-ai descurcat la scoala cu prima sarcina ? Ti-au dat voie sa ieie concediu asa tarziu ? Parca trebuia un numar de zile inainte si alt nr dupa nastere ?!Si eu as vrea sa merg cat mai mult la scoala ca sa merg cu Ionut dar nu stiu cum o sa ma descurc .

Am iar contractii iar dr. mi-a marit doza de no-spa si mi-a mai dat fier ca analizele nu au iesit chiar asa bine !

www.gradinacris.blogspot.com
16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Avem Aici CAPITOL NOU

15+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Vikisor,
felicitari pentru bebe miscacios

Carmen 14+ cu
UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013