BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (12)!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Carmen, eu stau in Snagov...

Si eu am avut meci cu jumatatoiul. Aseara s-a gandit sa invite niste colegi pe la noi fara sa ma intrebe si pe mine, iar eu aveam chef sa ma uit la gimnastica si apoi sa ma bag la somn. Dar nu, a trebuit sa intretin musafiri. Pe la 23 m-am scuzat si mi-am carat burta la culcare. Evident ca dimineata era mofluz ca a trebuit sa stranga el, sa spele farfurii si pahare etc.
Nici el nu intelege si eu am avut o sarcina usoara pana acum, fara greturi sau vomitat. Dar el e pe sistemul ca daca spala un pahar imi scoate ochii o sapt intreaga cu ce a trebuit sa faca pt ca eu nu am avut chef. Si cel mai tare ma enerveaza cand se ofera el singurel sa faca ceva, iar apoi imi scoate ochii ca nu fac nimic
Scuze, dar trebuia sa-mi descarc si eu naduful

Partea frumoasa: azi e VINERI! Iar spre seara mergem la eco.

Viki, noi te sustinem orice ar fi. Sincer, si eu as fi ales amnio pt ca nu cred ca "ignorance is bless". Chiar daca esti decisa sa pastrezi sarcina orice ar fi macar ai timp sa te pregatesti pt ce te asteapta nu sa ai socul in ziua nasterii. sa fie bine!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

buna fetelor multumesc mult pentru incurajari
mys... ai grija de tine si iti tin pumnii sunt sigura ca o sa fie bine
bubble, bine ai revenit
eu de cand cu toata nebunia asta sunt cu capul in nori mereu nu ma pot concentra mai deloc bine macar ca azi e ultima zi de munca si intru in concediu de odihna
cris, ma duc la polizu cu trimitere de la medicul de familie si adeverinta de la munca, ma interneaza cel putin o zi si imi face procedura de extragere a lichidului amniotic. dupa extragere, aveam doua optiuni: fie se ducea sotul cu mostra la laborator direct, fie asteptam sa o trimita spitalul.. si sotul a zis ca se duce el analiza propriu zisa se face la un laborator extern. mie doctorita mi-a recomandat cytogenomic, dar au avut parinti care au vrut sa faca analiza la medlife. am citit pe net de cytogenomic si se pare ca sunt foarte buni si colaboreaza inclusiv cei de la sanador si de la academica cu ei.. si analiza ne costa 400 ron la sanador, cu acelasi laborator e 490 lei dar este doar analiza de screening rapid pentru trisomia 21, 13, 18, X si Y...

spuneati de soti... da, si al meu a facut la inceput fite... ca de ce sunt obosita, ca de ce mi-e rau, ca de ce, de ce, de ce... imi venea sa urlu... si cum eu ii spuneam mereu ca e de la sarcina, nu m-a prea crezut... si l-a intrebat pe un coleg caruia i-a nascut sotia de curand si ala i-a spus probabil ca si ea a patit la fel.. si s-a mai calmat inca il mai enerveaza din cand in cand ca nu sunt in cea mai buna forma, dar nu am ce sa ii fac... macar acum nu mai adorm cand ma pun jos cand facem curatenie in casa... e o imbunatatire

17+ cu

Mergi la inceput

blue, multa bafta la eco
si eu abia astept ziua de luni dintr-un singur motiv: o sa vad gagalicea mica
intreba cineva de crema de vergeturi (imi cer scuze, nu mai stiu cine a intrebat ) eu folosesc un unt de corp de cacao de la the body shop... scrie ca e recomandat pentru femei gravide... este testat: l-a folosit sora mea la ambele sarcini si nu a facut vergeturi

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

neatza fetele !

bafta la eco pt cine se duce azi ! shi eu debia astept sa se faca seara :)

legat de creme de corp si eu folosesc de la palmers unt de corp , pana acum e ok

Vroiam sa mergem la acel film : what to expect when you're expecting ..dar s-a fofilat in asa hal si pana la urma nu am mai mers , cand apare pe net o sa-l oblig sa-l vedem

mie durerile nu mi-au trecut de tot ..sunt curioasa ce imi spune azi .. mi-am luat sii cartea aceea dupa care s-a facut filmul mai sus mentionat si in carte scrie ca dupa saptamana 18 sunt normale acele dureri deci m-am mai linistit .

Mergi la inceput

si cu constipatia... eu am avut aceasta problema dintotdeauna acum e cam la fel incerc sa beau mai multe lichide calde, un pic de latte machiatto cu foarte putina cafea si se rezolva... sau mai multe fructe si legume dar daca depasesc un pic norma, dau in arsuri la stomac si iar nu e bine o sa incerc si eu apa cu miere, sa vedem cum e

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Of fetelor, sotul meu nu ar indrazni sa spuna nimic , pt ca e cel mai dezordonat om de pe planeta! El cind face curat, inseamna ca da cu aspiratorul si spala pe jos, dar ridica fiecare lucru si il pune la loc si se mira ca eu spun ca nu e ordine la noi . Drept care nu gaseste niciodata hirtiile importante, telefonul, cheile, uita jumatate din lucrurile pe care trebuia sa le ia cu el si in general la noi arata tot timpul ca dupa explozie . Bineinteles ca ma mai enervez eu si el se enerveaza ca eu ma enervez si de acilea ne mai ciriim noi . Neinvitati nu aduce , in schimb imi spune cu o zi doua inainte ca pleaca in delegatie .

El si-a cumparat singurel o carte pt viitori tatici (din pacate e in germana, altfel v-o recomandam) in care sta descris prin ce trece femeia si cum trebuie sustinuta. Poate gasiti asa ceva si pt ai vostrii... Bineinteles ca tot a avut unele probleme sa ma inteleaga (mai ales dupa nastere cind am fost f obosita si deprimata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Dankutza, Crismac, multumesc , chiar nu stiam ca te expandezi asa mult in ultima luna , sper sa fiu maaare ca sa creasca copilasii, vedem dupa cat treb sa dau jos

Lidia, eu am facut dry test, care e foarte asemanator cu dublu test, din cate m-am documentat. TT in schimb am inteles ca nu se face la sarcinile gemelare

Katy82, , vei pune inapoi kg, doar de pierderi de sange nu stiu ce sa zic, ai vreun hematom? Am avut si eu unul mic, si s-a absorbit, dar cand vedem petele maronii, ma lua dispererarea. Scuze daca ai mai scris despre asta si nu am fost eu atenta...

Si eu am inceput sa ma dau cu crema pe burtica, si chiar ma gandeam, oare treb sa ma dau si pe coapse... voi va dati?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Diancic cica tre sa ne dam si pe coapse. Asa mi-au mai zis mamici. Altele mi-au zis ca daca e sa "ma crap" ma crap si cu si fara crema, dar nu cred asta. Ele erau crapate . Eu as intra in depresie daca mi-ar amane burta sofalcita si urata dupa toata perioada asta. Sunt si eu prea pretentioasa cu mine...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Viki tin pumnii si fetele .

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

mena, multumesc mult

si eu am auzit ca trebuie sa te dai pe burta, pe coapse si pe spate cat ajungi (ca se intinde pielea si de acolo) si pe sani...

voi ati auzit de acele carti pentru bebelusi in care sa completezi tot felul de date si sa pui poze cu bebelul si sa o aiba peste ani cand se face mai mare? in genul asta sunt: http://www.dol.ro/carti/hobby/diverse/cartea-bebelusului--yelb00080.html
eu as vrea sa imi cumpar una

17+ cu

Mergi la inceput