Aspirante optimiste(801). Felicitari emilia.m!!!
Raspunsuri - Pagina 6
MeAlex spune:
Brigitte, nu are nicio influenta daca ramai in luna urmatoare dupa ce opresti anticonceptionalele si chiar ramai mai usor.
Si eu am 2 amice care au ramas gravide cu ciclu de 40, respectiv aproape 50 de zile care au bebei acum (nu au facut tratamente).
Tocmai de asta as zice sa faci un test.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
ankylya spune:
Brigitte sa iti spun cum a fost la mine poate o sa te ajute cu ceva. Dupa ce am intrerupt AC am avut un ciclu de 34 de zile si am ovulat in ziua 21, stiu deoarece mi-am luat temperatura bazala de cand am intrerupt pastilele luna aceasta am avut un ciclu de 30 de zile si am ovulat in ziua 13. Te-am pupat daca mai vrei sa sti ceva raspund cu mare placere
maria-r spune:
Buna fetelor. Desi va citesc de mai mult timp, nu am avut curajul sa va scriu. Azi mi-am facut curaj.Sper sa ma primiti in randul vostru.
maria-r spune:
Imi cer scuze ca v-am napadit cu mesajele. imi doresc si eu sa am cu cine schimba o parere si am vazut ca voi sunteti f bine informate.
Mihaelafalt spune:
Fetelor am venit de la medic si sunt toata numai o tremuratura, am plans de emotii cand mi-am vazut buburuza la eco, e sarcina intrauterina, trebuie sa mai merg peste 7-10 zile sa vedem embrionul si bataile de inimioara.
Nu am crezut ca poate fi atat de emotionant sa vezi un punctulet acolo.
Draguta da imi prieste gravideala uite iti trimit si tie niste pupici poate ma urmezi si tu ca prea ti-ai facut veacul pe forumul asta
Doctorita a mers pe mana mea, mi-a dat scrisoare medicala pentru clexane si utrogestan, iar la intrebarea cat utro v-am zis sa luati eu am raspuns 400 pe zi si asa mi-a scris deci merg cu 400.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
MeAlex spune:
Felicitari pentru samburel, Mihaela, acum asteptam inimioara.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)