Aspirante optimiste(801). Felicitari emilia.m!!!
Raspunsuri - Pagina 3
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilinca_lpz mi-ar place mult sa comunic cu voi dar nu reusesc |
buna
bine ai venit!primele 10 mesaje sunt moderate si apar cu intarziere, din acest motiv noi le citim cu intarziere!!!incepand cu al 11-lea mesaj o sa comunicam in timp real!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
draguta spune:
Emilia felicitari!!! cemai esti graviduta in toata regula, la tine este tot prima luna de preseed?
fetelor preseed-ul asta face minuni, Emi tot tu ne-ai aratat link-ul cu aciditatea vaginala, poti sa ai mama ovulatiei daca mediu din vagin este acid nu iese nimic
gata , luna viitoare voi folosi si eu, in zilele urmatoare voi comanda
Ilinca_lpz bine ai venit
emilia.m spune:
Da, e prima luna de Preseed si ca sa ma asigur ca aciditatea vaginala nu pune mari probleme mai faceam din cand in cand spalaturi interne cu o seringa (fara ac evident) de apa cu bicarbonat. Din cand in cand inseamna cam o data la 5 zile.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
oxxy spune:
Eu n-am mai intrat de mult pentru ca imi pierdusem optimismul...am repetat spermograma si a iesit foarte proasta din nou...am descoperit la sot chlamydia in final, acum ne testam amandoi pentru alte prostii d-astea...daca ajunge el la normospermie voi fi din nou optimista mai ales ca- Emi ai reusit! in ciuda problemelor (pe care le am si eu)....va pupacesc pe toate si va doresc numai bine -din suflet.
walkiria spune:
Salutare dragelor, multe dintre voi nu ma cunoasteti, sunt o fosta aspiranta, care dupa ce a tocit tastatura pe aici am reusit sa am o minunatie de copilas, ceea ce va doresc tuturor din toata inima.
Am intrat sa felicit doua fete dragi, asadar FELICITARI MIHAELAFALT!!! Iti doresc o sarcina usoara si un bebita sanatos, Doamne ajuta!
FELICITARI Katy82 ! Cu intarziere, insa ma bucur enorm pt tine si va dores multa sanatate tie si bebicului!
Salutari altor fete dragi mie Draguta, Gabyv, Cixinica, ELenusht, Kitty27,, Felicityhope si nu numai.
Va imbratisez si va doresc tuturor sa vi se indeplineasca visul cat de curand!
Bob_Pixel spune:
Morning, girls !
Emilia, felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sarcina usoara si beib sanatos !
Ce mi-a placut sa-mi clatesc ochii cu liniute!! Mai vreau!!!
Hehe, ce-mi place sa vad ca Preseed-ul "loveste" din nou.
Monique77 spune:
'Neata fetele!
eu am fost de serviciu aseara, pana la ora 11 PM
deci azi sunt vraiste
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui walkiria Salutare dragelor, multe dintre voi nu ma cunoasteti, sunt o fosta aspiranta, care dupa ce a tocit tastatura pe aici am reusit sa am o minunatie de copilas, ceea ce va doresc tuturor din toata inima. Am intrat sa felicit doua fete dragi, asadar FELICITARI MIHAELAFALT!!! Iti doresc o sarcina usoara si un bebita sanatos, Doamne ajuta! FELICITARI Katy82 ! Cu intarziere, insa ma bucur enorm pt tine si va dores multa sanatate tie si bebicului! Salutari altor fete dragi mie Draguta, Gabyv, Cixinica, ELenusht, Kitty27,, Felicityhope si nu numai. Va imbratisez si va doresc tuturor sa vi se indeplineasca visul cat de curand! [/b] Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt mami fericita de David Andrei Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi![/purple] |
Multumesc tare mult iubita mea, iti doresc crestere usoara a bebelusului si multa sanatate.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Mihaelafalt spune:
Neata ca mai devreme eram cu capul in nori.
Emilia cum a fost prima noapte dupa vestea frumoasa de ieri?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
emilia.m spune:
Azi noapte nu prea am putut sa dorm si astazi sunt in mari depresii.
Am facut un sure Check la 4 dimineata care s-a pozitivat foarte foarte foarte greu si tot asa cu liniuta foarte slaba.
Am mai facut un Predictor acum 2 minute si liniuta abia se vede ca un firicel de par foarte deschis si a aparut deasemenea foarte tarziu. Practic mi se pozitiveaza testele din ce in ce mai greu.
Am fost la beta dar sincer nu cred ca sunt gravida
Rezultatul vine abia diseara.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto