Aspirante optimiste(801). Felicitari emilia.m!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca_lpz

mi-ar place mult sa comunic cu voi dar nu reusesc

de ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Dar ce vad eu aici?! FELICITARI, Emilia!!!!!!!!!!
Ce tare, o sa fii colega cu Mihaela la odisee! Ce ma bucur!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Felicitari Emilia !
Tot fuga am venit de la lucru, ca dimineata nu am apucat sa intru, si am fost sigura ca aduci vesti bune azi.

Iti doresc multa sanatate, sa duci sarcina cu bine pana la capat si puiutul sa va aduca multe bucurii!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Ilinca, bine ai venti!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ankylya, scrii cand simti tu. Esti binevenita.
Ilinca_lpz, bine ai venit! Mai scrie repede 5 mesaje scurte, pana scrii 10 mesaje vor fi moderate si de asta nu le vedem in timp real, ci cu intarziere, cand deja am trecut la alta pagina.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Wow fetelor ce m-am emotionat!! Multumesc mult pentru incurajari si urari si sper sa vi le intorc inzecit cat de curand.
Nu-mi vine sa cred ca eu sunt cea felicitata de data aceasta, chiar nu ma asteptam ca n-aveam nici simptome nici nimic. Ma apucasem si de dieta ca eram suparata pe mine ca-s cam plinuta si cam pufoasa si ca poate d-aia nu raman, cumparasem si Pregnyl pentru luna August sa am sa ma intep, vrusesem initial 3 fiole dar am zis lasa ca 2 ajung ca trebuie sa raman in urmatoarele 2 luni si cand colo iata ca deja sunt (sper) graviduta. Maine dimineata merg la beta, nu stiu cand o sa am rezultatul dar sigur nu mai am rabdare pana miercuri. Dya, ma poti suna cand vrei tu numai intre 12 si 2 nu ca am niste sedinte.
Sunt super emotionata si mi-e sa nu fie doar o iluzie tot ce traiesc acum. Dimineata nici nu eram convinsa ca trebuie sa fac testul, l-am facut mai mult pt ca va promisesem voua ca intru sa va spun rezultatul, eram convinsa 100% ca va fi negativ.
In afara de utilizarea Preseed-ului n-am facut nimic diferit luna aceasta dar cred ca laparoscopia a ajutat foarte mult ca am ovulat cu stangul luna asta si cred ca pur si simplu a fost sa fie cu noroc la mine luna asta fiindca la eco de monitorizare a ovulatiei nu am fost si Ovitrelle mi l-am facut ca am avut eu asa un feeling. Daca nu imi ascultam instinctul nu il faceam si probabil nu aveam 2 liniute azi, chiar de a doua e foarte palida si anemica.
va pup pe toate si va multumesc si va promit sa tarai piciorul cat se poate de mult. de molipsire.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_lpz spune:

multumesc pt primire
EMILIA , felicitari pt bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Emilia am reusit sa vad si eu testele, asa ca te felicit din toata inima graviduto.
Nu mai este urma de indoiala, sa vezi SC meu de anul trecut ce liniuta anemica are la 3 zile de intarziere, asa ca la tine sigur e bebe.
Ti-a priit concediul si prostioarele de la Sibiu.
Eu am DPN 3 aprilie asa ca poate ne si incuscrim.
Miky stai asa ca eu inca tarai picioarele pe jos, nu vezi ca toata ziua intru la voi, mai am de gand sa iau eu multe fete frumoase la odisee, apoi Emilia.
La odisee inca nu imi place ca nu se scrie asa ca aici si inca nu cunosc fetele, suntem s putine, pot sa va mai stresez pe voi da?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Eu zic ca o sa ne mutam curand toate la Odisee si sa vezi ce ne incingem la povesti acolo. Recomand din clipa asta Preseed-ul la toata lumea. Noi n-am prestat luna asta niciodata fara el, nici macar cand nu eram la ovulatie, ca ne-a placut mult amandurora, nu are culoare sau miros, e super ok. Am folosit cate putin de fiecare data, cam cat o boaba de mazare asa, dar uite ca din cate se pare a fost destul .
Si mi-a prins bine relaxarea din concediu si plimbarile prin lume. Acum ma gandesc ca deja mi-am luat bilete la mare pentru 6 zile si cred ca o sa fie amuzant cum o sa stau eu numai pe sub umbrela si o sa ma intorc aproape la fel ca acum (noroc ca sunt maslinie la ten si bronzata deja).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

Wow fetelor ce m-am emotionat!! Multumesc mult pentru incurajari si urari si sper sa vi le intorc inzecit cat de curand.
Nu-mi vine sa cred ca eu sunt cea felicitata de data aceasta, chiar nu ma asteptam ca n-aveam nici simptome nici nimic. Ma apucasem si de dieta ca eram suparata pe mine ca-s cam plinuta si cam pufoasa si ca poate d-aia nu raman, cumparasem si Pregnyl pentru luna August sa am sa ma intep, vrusesem initial 3 fiole dar am zis lasa ca 2 ajung ca trebuie sa raman in urmatoarele 2 luni si cand colo iata ca deja sunt (sper) graviduta. Maine dimineata merg la beta, nu stiu cand o sa am rezultatul dar sigur nu mai am rabdare pana miercuri. Dya, ma poti suna cand vrei tu numai intre 12 si 2 nu ca am niste sedinte.
Sunt super emotionata si mi-e sa nu fie doar o iluzie tot ce traiesc acum. Dimineata nici nu eram convinsa ca trebuie sa fac testul, l-am facut mai mult pt ca va promisesem voua ca intru sa va spun rezultatul, eram convinsa 100% ca va fi negativ.
In afara de utilizarea Preseed-ului n-am facut nimic diferit luna aceasta dar cred ca laparoscopia a ajutat foarte mult ca am ovulat cu stangul luna asta si cred ca pur si simplu a fost sa fie cu noroc la mine luna asta fiindca la eco de monitorizare a ovulatiei nu am fost si Ovitrelle mi l-am facut ca am avut eu asa un feeling. Daca nu imi ascultam instinctul nu il faceam si probabil nu aveam 2 liniute azi, chiar de a doua e foarte palida si anemica.
va pup pe toate si va multumesc si va promit sa tarai piciorul cat se poate de mult. de molipsire.

bravo dragutule!!!!!
inca o data felicitari!!!!!!!!!!!!
e o luna superba, plina de gravidute
sa vedem cum incepe august

Mergi la inceput