help!!!!!

help!!!!! | Autor: cojo

Link direct la acest mesaj

Buna ziua.Am o fetita de 7 luni,foarte curioasa si activa.In urma cu o saptamana a rupt doua bobite dintr-un rozariu(un lantisor de rugaciune)si le-a inghitit.Am verificat scaunul in fiecare zi dar nimic.Este la fel de activa ,nu are probleme cu alimentatia,adica mananca la fel de bine dar sunt disperata ca nu a eliminat inca bobitele.MA gandesc sa ajung cu ea la medic pentru investigatii.A mai trecut cineva printr-o situatie similara?Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Au iesit si nu le-ai vazut.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

cojo, si eu am un kamikaze.
data viitoare cauta in scaun, in pampers.
nu e placut,dar e eficient.
pt linistea ta , iti recomand, totusi o eco abdominal.
poti avea surprize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Si fetita mea,acum vreo 2 ani, cred ca a inghitit un dinte de la o furculita de plastic. Spun cred ptr ca la un moment dat am vazut furculita fara dinte si dintele nicaieri. L-am cautat in scaun vreo saptamana. Ce-i drept primul scaun dupa eveniment, l-am ratat. M-am agitat, mi-era ca se infige undeva. Am discutat cu mai multi pediatri si mi-au spus diferite variante: fie ca l-a eliminat in scaunul ratat, fie ca nu cred ca a inghitit, fie ca nu l-am vazut eu in celelalte scaune (cu atentie maruntite), fie sa urmaresc scaunul vreo luna. Toti au fost insa de aceeasi parere: sa las copilul in pace si dc, Doamne fereste, apar in urmatoarea perioada dureri acute de burta sa-mi amintesc de dintele de la furculita. Toti mi-au zis ca nu are sens sa fac nicio ecografie/radiografie pentru ca nu se va vedea nimic. Nu a aparut nimic si am lasat-o in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

ha, de-al meu ce ziceti ca la 8 ani a inghitit o moneda de 10 bani

ne-am dus direct la Budimex, a facut radiografie (mai ca nu-l credea nimeni) si s-a vazut moneda in stomac.
Mi-au zis ca poate dura si 10 zile pana se elimina.
Am verificat scaunul zilnic si a "aparut" dupa vreo 4 zile.

Eu zic ca a eliminat bobitele si nu ai observat tu...

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cojo spune:

Multumesc pentru raspunsuri.Am ajuns cu ea si la medic si mi s-a spus ca fie l-a eliminat fie o sa-l elimine si sa nu iradiez copilul degeaba.Eu sper sa-l fi eliminat cu toate ca i-am verificat scaunul mereu.

Mergi la inceput